Προς το περιεχόμενο

Dying Light 2 [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

45 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Former Ubisoft dev says that Techland intentionally made AMD FSR look worse in Dying Light 2

''In conclusion, we suggest staying with DLSS Quality if you’re using the game’s Ray Tracing effects. These RT effects are quite demanding, and you’ll need all the extra performance you can get. In its current state, DLSS Quality offers the best performance/image-quality ratio. However, if you don’t use RT, you can go ahead and enable AMD FSR Ultra Quality. The reason we suggest this is because you’ll get a constant 60fps experience with AMD FSR Ultra Quality even at 4K on an RTX3080 (when not using any Ray Tracing effects).''

Κορόιδα gamers! Βρίσκουν και τα κάνουν οι εταιρίες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 615
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Και ποιος ο λόγος να ξεφτιλιστούν; Έτσι και αλλιώς το DLSS δείχνει καλύτερο από το FSR, δεν χρειαζόταν να το κάνουν επίτηδες χειρότερο. Τουλάχιστον έβαλαν όμως ενώ η καλή μας AMD δεν άφησε να μπει το DLSS στο Far Cry 6. Παίζει βέβαια να μην άφησε ο πέτσινος επειδή είναι AMD sponsored αλλά πιστεύω η AMD δεν το επέτρεψε καθώς θα φαινόταν η διαφορά με το καλύτερο DLSS σε παιχνίδι της. To ίδιο έγινε και στο RE8.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, ioannis__ είπε

Σε RTΧ κάρτα δεν έχει νόημα να βάλεις FSR αφού υπάρχει το DLSS, ακόμη και αν είσαι με RT off.

Δεν εχει νοημα οταν (στην συγκεκριμενη περιπτωση) το FSR Ultra Quality εχει αισθητα καλυτερο image quality απο το DLSS Quality? Μαλιστα... οκιε... το ειδαμε κι αυτο να προτιμαμε χειροτερο image quality :P

Επεξ/σία από john2gr

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, john2gr είπε

Δεν εχει νοημα οταν (στην συγκεκριμενη περιπτωση) το FSR Ultra Quality εχει αισθητα καλυτερο image quality απο το DLSS Quality? Μαλιστα... οκιε... το ειδαμε κι αυτο να προτιμαμε χειροτερο image quality :P

Έχει;

Aν δεν κάνω λάθος το game δεν έχει καν FSR Ultra Quality. Μέχρι Quality έβαλαν.

Επεξ/σία από ioannis__

Μόλις τώρα, ioannis__ είπε

Έχει;

Προφανως? Δλδ ακομα και με το quote που εβαλε ο Psycho δεν αναρωτιεται καποιος <<Τι λενε ρε? Για να κοιταξω το αρθρο>>? M@λ@κ@ς ημουν να βγαζω συγκριτικες εικονες αν δεν τις βλεπετε? :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, john2gr είπε

Προφανως? Δλδ ακομα και με το quote που εβαλε ο Psycho δεν αναρωτιεται καποιος <<Τι λενε ρε? Για να κοιταξω το αρθρο>>? M@λ@κ@ς ημουν να βγαζω συγκριτικες εικονες αν δεν τις βλεπετε? :P

OK, εννοώ όπως είναι το game που δεν έχει ultra quality. Αν το FSR ενεργοποιώντας το ultra quality είναι καλύτερο ok. Βέβαια είναι περίεργο αφού το FSR είναι απλά spatial upscaler με interpolation και δεν έχει reconstruction. Ίσως η υλοποίηση του DLSS δεν είναι τόσο καλή. Έχει κάποια θέματα απ' ότι είδα στο Digital Foundry.

Επεξ/σία από ioannis__

Εάν ξεκλειδώσεις το FSR Ultra Quality έχεις καλύτερο IQ από το DLSS Quality αλλά και χειρότερες επιδόσεις. Εάν δεν το καταλάβατε και οι δύο εταιρείες μλκίζονται όπως φαίνεται.

Η AMD δεν αφήνει να μπει το DLSS στα ''δικά της'' παιχνίδια(π.χ. Far Cry 6) και η NVIDIA ''κόβει'' επίτηδες το FSR για να δείχνει χειρότερο απ' το DLSS. Θα πρέπει η AMD να σταματήσει αυτή την ανοησία και η NVIDIA να σταματήσει το σαμποτάζ στο FSR και να έχουμε επιλογές DLSS Ultra Quality(Το οποίο νομίζω δεν το έχουμε δει πουθενά ακόμα) και FSR Ultra Quality ώστε να υπάρχουν επιλογές για τους gamers.

• Like 4

13 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Εάν ξεκλειδώσεις το FSR Ultra Quality έχεις καλύτερο IQ από το DLSS Quality αλλά και χειρότερες επιδόσεις. Εάν δεν το καταλάβατε και οι δύο εταιρείες μλκίζονται όπως φαίνεται.

Η AMD δεν αφήνει να μπει το DLSS στα ''δικά της'' παιχνίδια(π.χ. Far Cry 6) και η NVIDIA ''κόβει'' επίτηδες το FSR για να δείχνει χειρότερο απ' το DLSS. Θα πρέπει η AMD να σταματήσει αυτή την ανοησία και η NVIDIA να σταματήσει το σαμποτάζ στο FSR και να έχουμε επιλογές DLSS Ultra Quality(Το οποίο νομίζω δεν το έχουμε δει πουθενά ακόμα) και FSR Ultra Quality ώστε να υπάρχουν επιλογές για τους gamers.

Φαντάσου να μην ήταν μονο δυο οι εταιρίες. :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενδιαφερον θα το τσεκαρω και θα τα συγκρινω.. Προς το παρον ειμαι σε 4k DLSS/Q με ολα τα RT ultra προς το παρον και το framerate ειναι μια χαρα 50-70fps. Και τι επιλεγουμε εφοσον πειραξουμε το αρχειο και το κανουμε read only στα options in game? FSR και βγαζουμε το DLSS ή το παρακαμπτει κατευθειαν?

Επεξ/σία από d4ydr33m3r

Ψήνομαι να το πάρω. Αλλά τόσο χάλια είναιναι τα γραφικά;  Το πρώτο το είχα λατρέψει. Λέτε να ξενερώσω με αυτό;.  Θα το παιξω σε I7 6700k . MSI 2060 rtx Gaming Z και 16 Gb ram στα 1080 p. Ελπίζω να καταφέρω να έχω 60 fps σταθερά.

• Confused 1

Ρε παιδιά τι χάλια?Υπέροχο είναι,το rt τα σπάει,κ εγώ που δεν έχω το αετίσιο μάτι σας με όλα full κ dlss perfomance σε 4κ είναι super,οι φωτισμοί κ οι αντανακλάσεις το απογειώνουν.;Έβαλα κ quality για σύγκριση,ναι μου φάνηκε ελάχιστο πιο blurry με perfomance κ είχα shimerring αραιά κ που αλλά δεν με χαλάει,ούτε θα κάτσω να πάρω κ μεγεθυντικό φακό...60-85 fps έχω,αν εξαιρέσεις κάποια σποραδικά stutters είναι ομαλότατο το gameplay...Χωρίς rt δεν μπήκα στο κόπο,δεν ξέρω πώς είναι,αλλά το οπτικό αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ καλό

• Like 2

Τι χάλια; Ακούτε τώρα τον χορηγό του AC με τα γραφικά από το μέλλον. Πολύ δυνατά visuals έχει αλλά πρέπει να το παίξεις με RT, και μάλλον φαίνεται να πηγαίνει η δουλειά γενικά. Στα παιχνίδια με όλα τα RT effects δεν δίνουν σημασία στα non-RT graphics είτε για να φαίνεται ακόμη καλύτερο το RT είτε λόγω χρόνο/resources. Όποιος έχει κάρτα που μπορεί να βγάλει playable fps με RT + DLSS/FSR παίζει τώρα. Οι υπόλοιποι όταν πάρουμε κάρτα, εδώ θα είναι το game, δεν φεύγει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...