Acmilangr2 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Τώρα μόλις ξανά έκανα το τεστ με screenshot. Πραγματικά ελάχιστη διαφορά
optimus prime Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Eγω ειμαι στα windows 11 και εχω βαλει το auto HDR και ειναι ακομα καλυτερο το οπτικο αποτελεσμα..
Acmilangr2 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, optimus prime είπε Eγω ειμαι στα windows 11 και εχω βαλει το auto HDR και ειναι ακομα καλυτερο το οπτικο αποτελεσμα.. Έχει HDR το παιχνίδι;
optimus prime Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Οχι δεν εχει για αυτο εχω ενεργοποιησει το AUTO HDR που εχουν τα 11αρια... Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2022 από optimus prime
naruto14 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Παίζει να έχει το καλύτερο RT implementation που έχουμε δει ως σήμερα. 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Φεύγει και μια ''μουσταρδίλα'' όταν ενεργοποιείς το RT.
noFEARgr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 8 ώρες πριν, optimus prime είπε Οχι δεν εχει για αυτο εχω ενεργοποιησει το AUTO HDR που εχουν τα 11αρια... To autohdr αν δεν κανω λαθος ειναι για επιλεγμενους τιτλους, μεσα σε αυτους δεν ειναι το dying light 2 . Παντως απαραδεκτο που δεν εχουν βαλει hdr 2022...
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Παντού μπαίνει το auto-HDR, απλά δεν δουλεύει το ίδιο καλά σε όλους τους τίτλους.
Acmilangr2 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 6 ώρες πριν, naruto14 είπε Παίζει να έχει το καλύτερο RT implementation που έχουμε δει ως σήμερα. ανετα
john2gr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, naruto14 είπε Παίζει να έχει το καλύτερο RT implementation που έχουμε δει ως σήμερα. Δεν ειναι το καλυτερο αλλα σιγουρα ειναι στα καλυτερα. Quake 2 RTX > Minecraft RTX > Metro Exodus Enhanced Edition > Dying Light 2/Cyberpunk 2077 Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2022 από john2gr 4
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Metro Exodus, CP 2077 και Dying Light 2 είναι τα τρία RTX παιχνίδια που μεταμορφώνονται πραγματικά με RT. 2
Sprou Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου αλλά θα το αγοράσω προσεχώς. Άμα έχεις λιώσει το πρώτο περιμένεις το δεύτερο τουλάχιστον να είναι λίγο καλύτερο και αυτό το επιτυγχάνει! Ένα εθιστικό παρκούρ και combat και ένας οπτικός τομέας σαφώς καλύτερος λόγω RT. Θα το προτιμήσω από το elden ring (βλάσφημος) τουλάχιστον για την ώρα λόγω διασκέδασης>δυσκολίας. 1
optimus prime Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Eμενα μου φαινεται καλυτερο απο το Metro Exodus.. 2
d4ydr33m3r Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, john2gr είπε Δεν ειναι το καλυτερο αλλα σιγουρα ειναι στα καλυτερα. Quake 2 RTX > Minecraft RTX > Metro Exodus Enhanced Edition > Dying Light 2/Cyberpunk 2077 Ειναι ναι τεχνικα, συμφωνοι απλα τα 3 τελευταια ειναι παιχνιδια που ουσιαστικα εχει νοημα να συζηταμε για raytracing για εμενα.. Εγω και στα 3 δηλωνω εντυπωσιασμενος ειναι φορες που το CP2077 με αφηνει αφωνο και απο τα λιγα που εχω δει στο Dying Light 2 εχω μεινει εντυπωσιασμενος αλλα σαν την Taiga (Χαλκιδικη) δεν εχει 😛 56 λεπτά πριν, Sprou είπε Δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου αλλά θα το αγοράσω προσεχώς. Άμα έχεις λιώσει το πρώτο περιμένεις το δεύτερο τουλάχιστον να είναι λίγο καλύτερο και αυτό το επιτυγχάνει! Ένα εθιστικό παρκούρ και combat και ένας οπτικός τομέας σαφώς καλύτερος λόγω RT. Θα το προτιμήσω από το elden ring (βλάσφημος) τουλάχιστον για την ώρα λόγω διασκέδασης>δυσκολίας. Και εγω το ιδιο.. Αλλωστε με τοσες ωρες που θα αφιερωσω εδω θα ηταν βλακεια να αγορασω το Elden Ring τωρα θα πεσει η τιμη του μεχρι να τελειωσω αυτο και θα το ευχαριστηθω οπως πρεπει.. Δεν θελω να κανω rush τo Dying Light 2 θελω να το ευχαριστηθω.. 15 λεπτά πριν, optimus prime είπε Eμενα μου φαινεται καλυτερο απο το Metro Exodus.. Δεν εχω δει αρκετα αλλα αρτιστικα δειχνει καλυτερο και εντυπωσιαζει περισσοτερο λογω σχεδιασμου το Dying Light 2, ειναι πανεμορφο.. Τουλαχιστον απο τα λιγα που εχω δει..Τεχνικα το Metro σε καποια σημεια το GI RT του ειναι εκπληκτικο.. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2022 από d4ydr33m3r 1
optimus prime Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Oταν θα πατε πιο κοντα στο κεντρο της πολης θα δειτε ποσο γαματο ειναι. Μιλαω για αυτους που το παιζουν και οχι για αυτους που βλεπουν βιντεακια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα