Προς το περιεχόμενο

Dying Light 2 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 615
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, optimus prime είπε

Eγω ειμαι στα windows 11 και εχω βαλει το auto HDR και ειναι ακομα καλυτερο το οπτικο αποτελεσμα..

Έχει HDR το παιχνίδι; 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, optimus prime είπε

Οχι δεν εχει για αυτο εχω ενεργοποιησει το AUTO HDR που εχουν τα 11αρια...

To autohdr αν δεν κανω λαθος ειναι για επιλεγμενους τιτλους, μεσα σε αυτους δεν ειναι το dying light 2 . 

Παντως απαραδεκτο που δεν εχουν βαλει hdr 2022...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, naruto14 είπε

Παίζει να έχει το καλύτερο RT implementation που έχουμε δει ως σήμερα.

Δεν ειναι το καλυτερο αλλα σιγουρα ειναι στα καλυτερα. Quake 2 RTX > Minecraft RTX > Metro Exodus Enhanced Edition > Dying Light 2/Cyberpunk 2077

Επεξ/σία από john2gr
  • Like 4
Δημοσ.

Δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου αλλά θα το αγοράσω προσεχώς.

Άμα έχεις λιώσει το πρώτο περιμένεις το δεύτερο τουλάχιστον να είναι λίγο καλύτερο και αυτό το επιτυγχάνει!

Ένα εθιστικό παρκούρ και combat και ένας οπτικός τομέας σαφώς καλύτερος λόγω RT.

Θα το προτιμήσω από το elden ring (βλάσφημος) τουλάχιστον για την ώρα λόγω διασκέδασης>δυσκολίας.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, john2gr είπε

Δεν ειναι το καλυτερο αλλα σιγουρα ειναι στα καλυτερα. Quake 2 RTX > Minecraft RTX > Metro Exodus Enhanced Edition > Dying Light 2/Cyberpunk 2077

Ειναι ναι τεχνικα, συμφωνοι απλα τα 3 τελευταια ειναι παιχνιδια που ουσιαστικα εχει νοημα να συζηταμε για raytracing για εμενα.. Εγω και στα 3 δηλωνω εντυπωσιασμενος ειναι φορες που το CP2077 με αφηνει αφωνο και απο τα λιγα που εχω δει στο Dying Light 2 εχω μεινει εντυπωσιασμενος αλλα σαν την Taiga (Χαλκιδικη) δεν εχει 😛

56 λεπτά πριν, Sprou είπε

Δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου αλλά θα το αγοράσω προσεχώς.

Άμα έχεις λιώσει το πρώτο περιμένεις το δεύτερο τουλάχιστον να είναι λίγο καλύτερο και αυτό το επιτυγχάνει!

Ένα εθιστικό παρκούρ και combat και ένας οπτικός τομέας σαφώς καλύτερος λόγω RT.

Θα το προτιμήσω από το elden ring (βλάσφημος) τουλάχιστον για την ώρα λόγω διασκέδασης>δυσκολίας.

Και εγω το ιδιο.. Αλλωστε με τοσες ωρες που θα αφιερωσω εδω θα ηταν βλακεια να αγορασω το Elden Ring τωρα θα πεσει η τιμη του μεχρι να τελειωσω αυτο και θα το ευχαριστηθω οπως πρεπει.. Δεν θελω να κανω rush τo Dying Light 2 θελω να το ευχαριστηθω..

15 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Eμενα μου φαινεται καλυτερο απο το Metro Exodus..

Δεν εχω δει αρκετα αλλα αρτιστικα δειχνει καλυτερο και εντυπωσιαζει περισσοτερο λογω σχεδιασμου το Dying Light 2, ειναι πανεμορφο.. Τουλαχιστον απο τα λιγα που εχω δει..Τεχνικα το Metro σε καποια σημεια το GI RT του ειναι εκπληκτικο..

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 1
Δημοσ.

Oταν θα πατε πιο κοντα στο κεντρο της πολης θα δειτε ποσο γαματο ειναι.

Μιλαω για αυτους που το παιζουν και οχι για αυτους που βλεπουν βιντεακια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...