Virus200 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Στο παιχνίδι εχω περίπου στις 5 ωρες μέχρι στιγμής και είμαι ακόμα στην ράχη στην πρώτη πολη, τις 3 από αυτές τις εχω παίξει με co op με έναν φιλο μου και κανεις δεν είχαμε μέχρι στιγμής θέμα με το connection ευτυχώς, το παίζουμε απο ps5. Στα καλα του παιχνιδιού πολύ διασκεδαστικο co op. Ότι mission και να κάνεις στο session του αλλου εάν δεν το έχεις κανει ήδη σε εσένα μόλις βγεις από αυτόν είναι σαν να μην το έχεις κανει ποτέ xp και items που παίρνεις τα κρατάς όμως. Ο κόσμος του μέχρι στιγμής μου αρέσει αρκετά σε κανει να νιώθεις ότι είναι ζωντανος μπορεί να τρέχεις από ταράτσα σε ταράτσα και ξαφνικά να ακους κάποιον να φωνάζει από τον δρόμο και αν θες πας να το βοηθήσεις, ακους ζευγάρι να τσακώνετε μέσα σε κάποιο σπίτι εχει διάφορα τέτοια που μου αρέσουν . Μου αρέσει παρα πολύ το voice acting του πρωταγωνιστή το βρισκω πραγματικά ωραίο και γενικά οι διάλογοι του παιχνιδιού μέχρι στιγμής, αυτό που δεν ξερω είναι εάν οι επιλογές μας στους διάλογους έχουν κάποιο αντίκτυπο στο στορυ. Το combat αρκετά καλο καθώς και τα items crafting φαινετε να έχουν αρκετο βαθος, βέβαια δεν εχω παίξει το πρώτο παιχνίδι οπότε δεν εχω μετρο σύγκρισης. Τα μόνο αρνητικο που βρισκω μέχρι στιγμής είναι το ανύπαρκτο optimization στις κονσόλες 1800p σε 30fps που εάν έχεις και καλή tv κάπως μπορεί να παλευτεί τουλάχιστον εγώ στην 65αρα παρόλο που τόσα χρονια στο pc σε 160hz μόνιτορ την ψιλο παλεύω. Το χειρότερο για μενα όμως είναι το 1080p των 60fps είναι τόσο blurry που απορώ τι έχουν κανει, εχω δει και αλλα games σε 1080p στην 65αρα αλλά τέτοιο κακο δεν εχω ξαναδεί. Θα δείξει πως θα συνεχιστεί το game αλλά φαινετε ότι θα με κρατήσει.
_Theo_ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Έχουν κυκλοφορήσει benchmarks για το παιχνίδι; Ψάχνω και δεν βρίσκω τίποτα...
optimus prime Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Virus200 είπε Το χειρότερο για μενα όμως είναι το 1080p των 60fps είναι τόσο blurry που απορώ τι έχουν κανει Ναι εχει πολυ θολουρα εκει,επειδη το εχω και στο ps5 ετρεξα το opening cutscene. Tην ωρα που βγαινεις απο το τουνελ και σε φωναζει ο μαυρος ψηλα απο τον βραχο δεν μπορουσα να τον ξεχωρισω. Το εκλεισα και το συνεχισα στο pc. Aλλο ενα παιχνιδι εχω πετυχει τοσο θολο,το read dead redemption 2 λογω του κακου TAA. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2022 από optimus prime
optimus prime Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μετα απο 20 ωρες εφτασα επιτελους κοντα στο κεντρο της πολης και ξεκλειδωσε το fast travel και το paraglider!!! Φωτισμοι και και σκιασεις με RT ULTRA πολυ εντυπωσιακοι ειτε σε κλειστους χωρους ειτε εξω. Draw distance αχανες μεχρι περα τον οριζοντα. Πολυ γαματο παιχνιδακι να το παρετε καποια στιγμη... Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2022 από optimus prime
d4ydr33m3r Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Επεστρεψα αγοραστηκε και ξεκιναω αποψε.. Για να δουμε..
gregpec2 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, optimus prime είπε Μετα απο 20 ωρες εφτασα επιτελους κοντα στο κεντρο της πολης και ξεκλειδωσε το fast travel και το paraglider!!! Φωτισμοι και και σκιασεις με RT ULTRA πολυ εντυπωσιακοι ειτε σε κλειστους χωρους ειτε εξω. Draw distance αχανες μεχρι περα τον οριζοντα. Πολυ γαματο παιχνιδακι να το παρετε καποια στιγμη... Α έχει fast travel τελικά; Γιατί κάπου διάβασα/άκουσα οτι δεν είχε. Να κάνω και μια άλλη ερώτηση: έχει καθόλου πυροβόλα όπλα, ή μόνο melee και τόξα/μαχαίρια; Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2022 από gregpec2
optimus prime Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, gregpec2 είπε Α έχει fast travel τελικά; Γιατί κάπου διάβασα/άκουσα οτι δεν είχε. Να κάνω και μια άλλη ερώτηση: έχει καθόλου πυροβόλα όπλα, ή μόνο melee; Δεν νμζ να εχει,μονο τοξο! Fast travel δεν εχω κανει ακομα αλλα μου εγραψε οτι μονο μεταξυ των σταθμων μετρο μπορω να κανω και οχι απο safe house σε αλλο safe house. Θα το τσεκαρω καποια στιγμη αργοτερα και θα το γραψω σε αυτο το ποστ. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2022 από optimus prime 1
Acmilangr2 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Σε 2160p και όλα τα γραφικά στο τέρμα, δεν είδα καμια διαφορά στο DLSS Quallity έναντι του DLSS performance. Τράβηξα και Screenshot για να τα συγκρίνω.
d4ydr33m3r Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παροτι ειναι πολυ καλο το implementation εγω παλι ειδα αρκετα μεγαλυτερη λεπτομερεια σε dlss quality με performance, απλα δειτε υφες,foliage και στο βαθος στο draw distance ειναι σημαντικη η διαφορα θολωνει στον οριζοντα στις λεπτομερειες.. Τουλαχιστον στις 55 ιντσες που το παιζω μπορει με χαμηλοτερο dpi να μην ειναι τοσο αισθητη η διαφορα. Το balanced τα κουτσοκαταφερνει αλλα justice is served με το quality. Επισης το native ειναι πραγματικα native σε αυτο το παιχνιδι χωρις θολουρα υπαρχει και εκει αισθητη διαφορα με dlss quality, δειγμα του πολυ καλου AA implementation.. Το rt implementation επισης ειδικα σε GI,RT shadows δειχνει εκπληκτικο πραγματικα και ειδικα στα day/night time transitions.. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2022 από d4ydr33m3r
Acmilangr2 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Παροτι ειναι πολυ καλο το implementation εγω παλι ειδα αρκετα μεγαλυτερη λεπτομερεια σε dlss quality με performance, απλα δειτε υφες,foliage και στο βαθος στο draw distance ειναι σημαντικη η διαφορα θολωνει στον οριζοντα στις λεπτομερειες.. Τουλαχιστον στις 55 ιντσες που το παιζω μπορει με χαμηλοτερο dpi να μην ειναι τοσο αισθητη η διαφορα. Το balanced τα κουτσοκαταφερνει αλλα justice is served με το quality. Επισης το native ειναι πραγματικα native σε αυτο το παιχνιδι χωρις θολουρα υπαρχει και εκει αισθητη διαφορα με dlss quality, δειγμα του πολυ καλου AA implementation.. Το rt implementation επισης ειδικα σε GI,RT shadows δειχνει εκπληκτικο πραγματικα και ειδικα στα day/night time transitions.. Μα και εγω τράβηξα screenshot και τα βλέπω σε 48αρα Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2022 από Acmilangr2
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Αποκλείεται να μην έχει εμφανή διαφορά το DLSS performance με το quality.
d4ydr33m3r Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Μα και εγω τράβηξα screenshot και τα βλέπω σε 48αρα Το performance ειναι αισθητα καλυτερο απο τα μεχρι στιγμης performance DLSS implementations αυτο ειναι αληθεια σε αυτο τον τιτλο.. Ειναι το νεο iteration αλλωστε νομιζω; Αλλα διαφορα τι να σου πω εμενα εκανε μπαμ αμεσως .. Και οπως ειπα εκανε διαφορα και το native σημαντικη vs dlss quality κατι που σε ΑΑΑ τιτλους που χρειαζονται dlss οπωσδηποτε οπως π.χ το CP2077 δεν παρατηρουσα τοσο, οπως και σε αλλους τιτλους.. Εχει προσεγμενη δουλεια το παιχνιδι clearly ειναι φτιαγμενο για next gen.. Το draw distance ειναι πολυ εντυπωσιακο επισης.. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2022 από d4ydr33m3r 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Α ρε Μήτσο ζημιά μας κάνεις, το πήρα και 'γω δεν άντεξα.. 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Αντε να δουμε αν αξιζει τα λεφτα του τουλαχιστον γιατι με τοσες πωλησεις το 50αρικο ακατεβατο το εχει..Τουλαχιστον εχει content αρκετο οπως λεγεται..
optimus prime Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε Σε 2160p και όλα τα γραφικά στο τέρμα, δεν είδα καμια διαφορά στο DLSS Quallity έναντι του DLSS performance. Τράβηξα και Screenshot για να τα συγκρίνω. Eνταξει εχει διαφορα και εγω σε 48αρα το παιζω,αλλα το performance εδω στεκεται πολυ καλα και για τα fps που κερδιζεις ειναι μονοδρομος εαν θελεις σταθερα 60. Τωρα καποιοι αλλοι μπορουν να συμβιβαστουν και με ποιο λιγα και να βαλουν balanced.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα