Προς το περιεχόμενο

Dying Light 2 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανενα παιχνδι δεν αξιζει το hype που δημιουργειται γυρω απο αυτο.

Τωρα εγω εχω γραψει 10 ωρες περιπου,ειμαι ακομα στην 1η συνοικια της πολης??? και το βρισκω αρκετα διασκεδαστικο.

Το βραδι εχει ενταση και ατμοσφαιρα αναλογη με το χρονομετρο διαρκως να σε εχει στην τσιτα.

To combat ειναι αρκετα βελτιωμενο το οποιο σε κανει να νοιωθεις μεγαλυτερη αυτοπεποιθηση οταν εχεις να αντιμετωπισεις μια ομαδα ζομπι.

Το parkour δουλευει βουτυρο αλλα υπαρχουν καποια bug του τυπου εκει που νμζεις οτι εχεις χωρο να κινηθεις αναμεσα απο 2 αντικειμενα θα σκαλωσεις καπως και πρεπει να κουνηθεις λιγο για να προχωρησεις.

Τωρα δεν μπορω να καταλαβω ολη αυτη την κριτικη που εχει γινει γυρω απο την ιστορια του και τους npcs.

Δεν ειναι και κανενα last of us αλλα η ιστορια τσουλαει εως τωρα,στο ιδιο μηκος κυματος με το 1ο και απο npcs εχει διαφορες φυσιογνωμιες και συνεχεια συναντας νεα προσωπα. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 615
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Κανενα παιχνδι δεν αξιζει το hype που δημιουργειται γυρω απο αυτο.

Τωρα εγω εχω γραψει 10 ωρες περιπου,ειμαι ακομα στην 1η συνοικια της πολης??? και το βρισκω αρκετα διασκεδαστικο.

Το βραδι εχει ενταση και ατμοσφαιρα αναλογη με το χρονομετρο διαρκως να σε εχει στην τσιτα.

To combat ειναι αρκετα βελτιωμενο το οποιο σε κανει να νοιωθεις μεγαλυτερη αυτοπεποιθηση οταν εχεις να αντιμετωπισεις μια ομαδα ζομπι.

Το parkour δουλευει βουτυρο αλλα υπαρχουν καποια bug του τυπου εκει που νμζεις οτι εχεις χωρο να κινηθεις αναμεσα απο 2 αντικειμενα θα σκαλωσεις καπως και πρεπει να κουνηθεις λιγο για να προχωρησεις.

Τωρα δεν μπορω να καταλαβω ολη αυτη την κριτικη που εχει γινει γυρω απο την ιστορια του και τους npcs.

Δεν ειναι και κανενα last of us αλλα η ιστορια τσουλαει εως τωρα,στο ιδιο μηκος κυματος με το 1ο και απο npcs εχει διαφορες φυσιογνωμιες και συνεχεια συναντας νεα προσωπα. 

Με το χρονομετρο τι παιζει για εξηγησε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, naruto14 είπε

Άραγε keyboard/mouse ή gamepad για αυτό για καλύτερο έλεγχο κίνησης και feedback στο parkour? Aiming να φανταστώ δεν έχει σχεδόν καθόλου...

Εγω παντα παιζω με κοντρολακι και στο DL ειναι πολυ ομαλο.

Για aiming δεν μπορω να μιλησω γιατι δεν εχω παρει καποιο τοξο ακομα.

Τα ροπαλα,μασετια κτλ παντως μια χαρα τα κουμανταρω με το αναλογικο..

12 λεπτά πριν, icenex είπε

Με το χρονομετρο τι παιζει για εξηγησε.

Οποτε μπαινεις σε καποιο σκοτεινο χωρο(ακομα και την ημερα) η ειναι βραδι ξεκιναει ενα χρονομετρο αντιστροφα το οποιο ειναι και καλα ο χρονος που σου απομενει μεχρι να γινεις ζομπι.

Eαν βρεθεις σε εναν χωρο που εχει και χημικα ,τελειωνει ακομα πιο γρηγορα!

Αυτο μπορεις να το κανεις reset ειτε σε ενα safe house,η εαν βρεις λαμπα uv καπου ξεμπαρκη,η εαν καταναλωσεις consumable.

Απο οτι καταλαβαινεις σε περιοριζει αρκετα και πρεπει να αποφασισεις.

Θα ψαξεις ολο το σπιτι π.χ για loot η μονο ενα δυο οροφους και μετα εξω να βρεις uv λαμπα.

Θα παιξεις stealth η αερα πατερα με ροπαλιες γιατι δεν προλαβαινεις?

Θα κανεις craft medkit η uv consumables πριν βγεις παγανια το βραδι???

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, naruto14 είπε

Άραγε keyboard/mouse ή gamepad για αυτό για καλύτερο έλεγχο κίνησης και feedback στο parkour? Aiming να φανταστώ δεν έχει σχεδόν καθόλου...

Είναι FPS, άρα.. 

Δημοσ.
6 hours ago, Arkin said:

Σκεψου ομως να επαιζες ενα mass effect με ελληνικους υποτιτλους η ενα witcher 3 η το RDR 2.

Το σκέφτηκα! Σαν μαρτύριο ακούγεται! 

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, icenex είπε

Και για ποιον λογο γινεσαι ζομπι το εξηγει? Γιατι αυτο παλια με το χρονομετρο δεν υπηρχε.

Μου φαινεται επειδη καποιος με δαγκωσε την ωρα που εμπαινα στην πολη...

Η οτι στην πολη ολοι ειναι μολυσμενοι λογω του covid?

Ενα απο τα δυο..

Επεξ/σία από optimus prime
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Μου φαινεται επειδη καποιος με δαγκωσε την ωρα που εμπαινα στην πολη...

Η οτι στην πολη ολοι ειναι μολυσμενοι λογω του covid?

Ενα απο τα δυο..

Ναι αυτο το φανταστηκα οπως εγινε και 1 αλλα ρωταω αν εξηγει γιατι γινεσαι ζομπι στο σκοταδι εφοσον εχεις μολυνθει.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, icenex είπε

Ναι αυτο το φανταστηκα οπως εγινε και 1 αλλα ρωταω αν εξηγει γιατι γινεσαι ζομπι στο σκοταδι εφοσον εχεις μολυνθει.

Ακομα οχι,δεν εχω προχωρησει την ιστορια τοσο..

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, icenex είπε

Και για ποιον λογο γινεσαι ζομπι το εξηγει? Γιατι αυτο παλια με το χρονομετρο δεν υπηρχε.

Έβλεπα ένα stream, δαγκώνει τον χαρακτήρα ένα volatile ενώ του ορμάει και από εκεί και πέρα, αυτός είναι στα πρόθυρα να turn. Δεν είδα να λένε γιατί μόνο ο πρωταγωνιστής παίζει να γίνει turn τόσο γρήγορα όμως.

• Thanks 1
Δημοσ.

Το κατεβασα κ εγω, μεχρι στιγμης ειμαι στην αρχη να ξεκλειδωσω multiplayer. Settings ολα high με raytracing off και DLSS quality στα 1080p εχω 90-100 fps σταθερα με καποια dips στα 80 οταν ειμαι σε βαθια βλαστηση και νερο. Παντως και χωρις ray tracing μια χαρα μου φαινονται τα γραφικα οποτε ειμαι ευχαριστημενος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, icenex είπε

εισαι infected οπότε ο μονος τροπος για να μην αλλάξεις, ειναι να εισαι κοντα σε UV light.
αλλιως το infection προχωρα. οπως προχωρα γινεσαι πιο δυνατος κ γρηγορος αλλα αν μεινεις πολυ ωρα, αλλαζεις εντελως κ τελος. Oποτε θελει πολυ ζυγισμα χρονου καθε φορα που μπαινεις μεσα. Θα τρεξεις και θα παιξεις επιθετικα για να δεις οτι μπορεις σε ενα κτιριο ή θα πας σιγα σιγα stealth κ θα δεις μονο ενα μικρο κομμάτι του;

υγ: Δεν ειναι spoiler κατι απο αυτα, τα ειχαν ανακοινωσει επίσημα εδω και πολυ καιρο :) 

Επεξ/σία από Skywalker333
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...