{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 52 λεπτά πριν, Balantakos είπε Το Gamivo ειναι ενταξει? Η να το παρω απο kinguin? Dude έχουμε ολόκληρο thread για αυτό. Cdkeys η Instant Gaming για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Περισσότερες πληροφορίες στο thread. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, ioannis__ είπε ε αυτό έλλειπε Δεν είναι κατόρθωμα αυτό από μόνο του. Μια χαρα παιχνιδι ηταν και το πρωτο, δεν νομιζω οτι θα πρεπει να θεωρειται δεδοδενο οτι θα ηταν τοσο ευκολη η υπερπηδηση του απο το επομενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kostiger είπε Μια χαρα παιχνιδι ηταν και το πρωτο, δεν νομιζω οτι θα πρεπει να θεωρειται δεδοδενο οτι θα ηταν τοσο ευκολη η υπερπηδηση του απο το επομενο. νόμιζα τo παιδί πριν εννοούσε για τα γραφικά μόνο, γιατί γι' αυτό ήταν η κουβέντα από πριν. Ναι σαν game γενικά μια χαρά ήταν το πρώτο. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2022 από ioannis__ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2022 από {TDi}Dj2k..infc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 να αυτός κάνει live stream τώρα https://www.twitch.tv/cohhcarnage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Dying Light 2's day one patch has more than 1,000 fixes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Με τόσα fixes απορώ τι reviews είδαμε.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Ρε σεις το εχω βαλει στο performance το DLSS και πεφτω στα 45 fps!!! Kαι δεν εχω καν μπει ακομα στην πολη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 5 ώρες πριν, optimus prime είπε Ρε σεις το εχω βαλει στο performance το DLSS και πεφτω στα 45 fps!!! Kαι δεν εχω καν μπει ακομα στην πολη.. καρτα?αναλυση?cpu? / Γενικα το παιχνιδι πως ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 5 ώρες πριν, optimus prime είπε Ρε σεις το εχω βαλει στο performance το DLSS και πεφτω στα 45 fps!!! Kαι δεν εχω καν μπει ακομα στην πολη.. Tα παράπονα στον υπἐυθηνο της Techland που βγήκε και είπε πως το Denuvo δεν θα επηρεάζει την απόδοση 😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Καλά γενικά το optimization του παιχνιδιού είναι του πώλου. Αν δεις οι Pascal κάρτες πως τρέχουν θα πηδηχτείς απ' το παράθυρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Καλά γενικά το optimization του παιχνιδιού είναι του πώλου. Αν δεις οι Pascal κάρτες πως τρέχουν θα πηδηχτείς απ' το παράθυρο. για τις pascal φταίει η nvidia που βγάζει drivers για να ρίχνει την απόδοση των παλιότερων σειρών Όχι ότι πολλά studios βγάζουν games που είναι ένα unoptimized mess και πρέπει να τα bruteforceαρεις με το hardware.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δυνατό το RTGI. Πολύ κακό optimization στις lower-end GPUs. Περιμένω να δω αν θα υπάρξουν βελτιώσεις στο performance με updates γιατί προβλέπω πολύς κόσμος να παραπονιέται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Σώπα ρε..Τόσο καλά πούλησε ; Λολ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα