Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Dying Light 2 has been officially announced, first gameplay trailer Η Techland ανακοίνωσε και επίσημα το Dying Light 2 ενώ έδειξαν και το πρώτο gameplay trailer του παιχνιδιού. Στο Dying Light 2 παίζουν μεγάλο ρόλο οι επιλογές που κάνεις για το πως διαμορφώνεται ο κόσμος του παιχνιδιού. 3 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Το Dying Light είναι το μόνο zombie game που μου άρεσε πολύ. Τhis should be good. 4
ilos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Μέσα στα 5 καλύτερα games που παρουσίασε η ms σήμερα χαλαρά, φανηκέ τρομερά polished. 4
naruto14 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Από τα καλύτερα zombie games που έχω παίξει όσον αφορά το gameplay. Θα τιμηθεί και αυτό με co-op. 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 First official screenshots and details for Dying Light 2, to be powered by C-Engine 2
chek2fire Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 για μένα από τι έχω δει μέχρι τώρα στη Ε3 είναι το ποιο ενδιαφέρον game. Τα υπόλοιπα που έχω δει είναι είτε meh είτε ένα flat και τα ίδια και τα ίδια. Αυτό εδώ δείχνει αρκετά ενδιαφέρον.
logistoulis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 θα έχει άραγε co op, νομίζω το προηγούμενο είχε θα είναι ο,τι πρέπει να παιχτεί με φίλο/φίλους το συγκεκριμένο
naruto14 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δε παίζει να μην έχει co-op. Ήταν key-factor του προηγούμενου game. 1
logistoulis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 21 ώρες πριν, naruto14 είπε Δε παίζει να μην έχει co-op. Ήταν key-factor του προηγούμενου game. έχω ψηθεί άσχημα, πολύ άσχημα... να δω τι θα προλάβω να πρωτοπαίξω, έχω ήδη αρκετά, βλέπω και την Ε3 και μου τρέχουν τα σάλια, δε μπορώ να το διαχειριστώ
Sprou Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, logistoulis είπε έχω ψηθεί άσχημα, πολύ άσχημα... να δω τι θα προλάβω να πρωτοπαίξω, έχω ήδη αρκετά, βλέπω και την Ε3 και μου τρέχουν τα σάλια, δε μπορώ να το διαχειριστώ Καλα μην τρελαίνεσαι γιατι τα μισα απο οσα βλέπεις θα ειναι για κουβά.. Το εχουμε δει το εργο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα