Προς το περιεχόμενο

Sekiro: Shadows Die Twice [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο τη μια κανανε το αιμα να πεταγεται σαν χυμος φραουλα, αλλα δεν βλεπεις ουτε τους τοιχους να σταζουν αιμα, ουτε το χιονι να γινεται κοκκινο.

Καπως με ξενερωνει αυτο για παιχνιδι του 2019

Μετα απο ενα αιμοβορο kill, βλεπεις να βγαινει ενα ντεποζιτο αιμα

Καπως θα επρεπε να εχει μια επιρροη με το περιβαλλον ολο αυτο

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, firepc είπε

Απο τη μια κανανε το αιμα να πεταγεται σαν χυμος φραουλα, αλλα δεν βλεπεις ουτε τους τοιχους να σταζουν αιμα, ουτε το χιονι να γινεται κοκκινο. 

Καπως με ξενερωνει αυτο για παιχνιδι του 2019

Μετα απο ενα αιμοβορο kill, βλεπεις να βγαινει ενα ντεποζιτο αιμα

Καπως θα επρεπε να εχει μια επιρροη με το περιβαλλον ολο αυτο

Ωραιος λογος να σε ξενερωνει game, εχεις ιδεα τι εστι From Software η εισαι κανας hacknslasher

• Moderators
Δημοσ.

Η FromSoftware έβγαλε και το Bloodborne που τα πάντα γίνονταν κόκκινα, οπότε είναι παράξενο αν το περιβάλλον δεν "βάφεται", εγώ νομίζω ότι βλέπω blood splatter στο έδαφος πάντως, απλά δεν φαίνεται τόσο και επίσης δεν κρατάει την κάμερα εκεί για πολλή ώρα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειδα παραπανω footage απ'οσο επρεπε,εφαγα και μερικα ωραια σποιλερακια,κομμενα πλεον απο δω και περα μεχρι το release. Το παιχνιδι φαινετε να δινει πολυ πονο παντως

Επεξ/σία από Alastor192
  • Sad 1
Δημοσ.

Για να εξηγησω λιγο τι εννοω. Πες οτι θες να φτιαξουμε μια σκηνη σε game ή ταινια οπου βρεχει παρα πολυ. Και σου λεω, " ξερεις τι? Αφου βρεχει τοσο πολυ, δεν θα πρεπε να κανουμε και το εδαφος βρεγμενο? Κανα νερολακο δω και κει? "

Και μου λες, " οχι μωρε δε χρειαζεται "

Καπως ετσι ρε παιδι μου. Τσπ αν θυμαστε το FEAR του 2005 ειχε αυτο το πραγμα. Οταν πυροβολουσες καποιον στη κοιλια πχ. ειχε αιμα πισω στο τοιχο.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Alastor192 είπε

Segments απο καινουριες περιοχες και οσο προχωραει η μερα θα βγαινουν και αλλα

Thx 4 the heads up. Ώρα να σταματήσω να μπαίνω και σε αυτό to thread, για να ευχαριστηθώ όπως πρέπει το game στις 22.😂

Δημοσ.

Μιας και μιλαμε για νεο Ip αυτη την φορα(σε σχεση με τα DS)και εγω θα περιμενω λιγες μερες μεχρι να βγει το παιχνιδι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νέο IP μονο στα χαρτιά γιατί πολύ απλά οι τύποι ξανά γυρνάν στις ρίζες έχοντας μαζέψει τρελό experience, παο στοίχημα ότι το game θα είναι καλο. Από εκεί και πέρα μαζί σου για οποιοδήποτε game ;)

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω ότι θα ξενερώσει πολύ κόσμο το sekiro λόγο δυσκολίας. Φαίνεται πως το σύστημα μάχης είναι βασισμένο σε parry. Μου δίνει την εντύπωση ενός παιχνιδιού που πολλοί θα το αγοράσουν σαν ένα from software τίτλο αλλά λίγοι θα το τελειώσουν. Στο κάτω κάτω δεν είδα και πολλούς να σκίζουν τα βρακιά τους για το Νioh, τίτλος που ήταν πολύ κοντά σε αυτό που προσφέρει το sekiro. Θα δείξει. Προσωπικά θα το αποφύγω για την ώρα γιατί έχω άλλα πράγματα στο backlog :)

κάτι που επίσης εξακολουθεί να με χαλάει είναι το ριμάδι το engine ρε γμτ. Κάντε κάτι γιατί αν δω bloodborn 2 με το ίδιο engine θα κάνω χαρακίρι με Saw Cleaver.

Επεξ/σία από shadowlike
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Νέο IP μονο στα χαρτιά γιατί πολύ απλά οι τύποι ξανά γυρνάν στις ρίζες έχοντας μαζέψει τρελό experience, παο ΟΣΦΠ 😜 στοίχημα ότι το game θα είναι καλο. Από εκεί και πέρα μαζί σου για οποιοδήποτε game ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έτσι κι αλλιώς shadowlike ο περισσότερος κόσμος δεν τελειώνει τα games της From. Υπάρχουν stats να δεις ότι οι περισσότεροι τα παρατάν στην μέση. Παρόλα αυτά μια χαρά πουλάνε και το Sekiro φαίνεται πιο εύκολο από BB για διαφορους λόγος. Επίσης το ξανά λέω ότι το Nioh δεν είναι καλο παράδειγμα, Tenchu και BB.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, shadowlike είπε

Στο κάτω κάτω δεν είδα και πολλούς να σκίζουν τα βρακιά τους για το Νioh, τίτλος που ήταν πολύ κοντά σε αυτό που προσφέρει το sekiro.

Δεν νομίζω ότι μπορεί να συγκριθεί άμεσα με το Nioh μιας και εκείνο ήταν απλώς hack 'n' slash ενώ το Sekiro προσφέρει και τη δυνατότητα stealth προσέγγισης στις μάχες. Όπως λέει και ο TDidj2... τέλος πάντων :P από πάνω, πιο πολύ θυμίζει BB/Tenchu.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...