{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Κάντε edit τα posts σας που είναι full στα spoilers πριν γίνουν report και τα σβήσουν τελείως.
PunishedSnake Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Βλέπω πολλοί δυσκολεύτηκαν στην γριά, οπως και εγώ εκανα τουλάχιστον 30 wipe. Genishiro άλλα τόσα, αλλά μου φαίνεται εύκολος τώρα Αλλά αυτός ο Demon δεν παλεύετε... Ο owl (2η φορά) δεν ήταν τέτοιο χάλι...αν κάποιος έχει κάποιο tip είμαι όλος αυτιά Επίσης προτείνω σε όλους να παίζουν fullscreen borderless(μειώνει κατα πολύ το stuttering) + κάποιο reshade πχ. https://www.nexusmods.com/sekiro/mods/14 ( εχω απενεργοποιήσει vingette+chromatic aberration) Επεξ/σία 18 Απριλίου 2019 από PunishedSnake
jerry banana Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, PunishedSnake είπε Βλέπω πολλοί δυσκολεύτηκαν στην Απόκρυψη περιεχομένων γριά, οπως και εγώ εκανα τουλάχιστον 30 wipe. Genishiro άλλα τόσα, αλλά μου φαίνεται εύκολος τώρα Αλλά αυτός ο Demon δεν παλεύετε... Ο owl (2η φορά) δεν ήταν τέτοιο χάλι...αν κάποιος έχει κάποιο tip είμαι όλος αυτιά.[/spoiler| Επίσης προτείνω σε όλους να παίζουν fullscreen borderless(μειώνει κατα πολύ το stuttering) + κάποιο reshade πχ. https://www.nexusmods.com/sekiro/mods/14 ( εχω απενεργοποιήσει vingette+chromatic aberration) εγω εχω ακομα δρομο.Αλλα δυστυχως το τελευταιο boss κριμα που σποιλεριαστικα μονο που τουλαχισρτον δεν ξερω πως εγινε να ειναι αυτος τοτ ελικο boss.
ADHD Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Πρεπει να ειμαι ο μοναδικος που μου εκατσε πολυ καλα ο demon of hatred δεν ξερω τον περασα με την 6η-7η νομιζω, ισως επειδη ειχε τη λογικη bloodborne boss που ειχα συνηθίσει, μου έκατσε καλο rng στα attacks, δεν ξέρω.
>-Nosakos<- Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δεν έχω ξαναφάει τόσο ξύλο ποτε.. απο τον Spoiler μοβ νιντζα στην αρχή. Έχω πεθάνει τουλάχιστον 10 φορές..Πραγματικά δεν θέλω να τον σκιπάρω αλλά ούτε να τον φάω άτιμα με stealth kill όμως με φτάνει στα όρια μου. Ενα κόκκινο να χάσω και έφυγα σε 1 χιτ.
kti23 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 5 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Κάντε edit τα posts σας που είναι full στα spoilers πριν γίνουν report και τα σβήσουν τελείως. Δεν γράψαμε τίποτα lore wise, tips για μάχες του έδωσα. ένα όνομα δεν νομίζω ότι λέει κάτι,κλείνει μήνα το παιχνίδι,λίγο πολλοί όσοι παίζουν τα έχουν ακούσει. 24 λεπτά πριν, ADHD είπε Πρεπει να ειμαι ο μοναδικος που μου εκατσε πολυ καλα ο Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου demon of hatred δεν ξερω τον περασα με την 6η-7η νομιζω, ισως επειδη ειχε τη λογικη bloodborne boss που ειχα συνηθίσει, μου έκατσε καλο rng στα attacks, δεν ξέρω. Κλασσικό dark souls boss fight, τον έφαγα και εγώ χωρίς το cheese tactic, απλά θέλει υπομονή με την κάμερα . 1
dakangr Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Τελικά έφυγε η κωλογρια η πεταλούδα. Έφυγα από εκεί, ανέβασα ζωή στο κάστρο να ξεχαστω λίγο κ ξαναπήγα κ βγήκε με τη δεύτερη. Τώρα αγγούρια στον 7 Spears..
jerry banana Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 Δημοσ. 20 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, dakangr είπε Τελικά έφυγε η κωλογρια η πεταλούδα. Έφυγα από εκεί, ανέβασα ζωή στο κάστρο να ξεχαστω λίγο κ ξαναπήγα κ βγήκε με τη δεύτερη. Τώρα αγγούρια στον 7 Spears..
jerry banana Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Sekiro: Shadows Die Twice Review Δικό σου? Πολύ ωραίο επίσης είμαστε συνονόματοι εάν ισχύει το όνομα επάνω. Γιατί όμως γράφεις σε ξένο και όχι σε ελληνικό site? Πάντως και το επίπεδο των αγγλικών πολύ καλό. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2019 από jerry banana 1
Fulgore Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Review για παιχνιδι στο pc με φωτογραφιες απο ps4 Επεξ/σία 21 Απριλίου 2019 από Fulgore
jerry banana Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Fulgore είπε Review για παιχνιδι στο pc με φωτογραφιες απο ps4 Το παλικάρι έχει κάνει καλή δουλειά περίμενε την ημέρα που θα ανεβασω βίντεο να σκάσεις στα γέλια. Τρομάρα μου που στο κανάλι του YouTube εάν δεν βάζω μάνα θεία και τον εαυτο μου προβολές δεν παίρνω χαχαχαααχαχα. Απλώς ακόμα δεν το έχω τερματίσει, τώρα πήγα κάπου Spoiler Που έχει ένα τεράστιο φίδι αφού έφαγα τον ξάδερφο του wolverine. Το φίδι με δαγκωσε και είδα το Χριστό φαντάρο. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2019 από jerry banana
jerry banana Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Spoiler Μάγκες πήγα σε ένα πίθηκο ήξερα από πριν ότι δεν πεθαίνει και με έχει πάει αφήστε τα. Δοκίμασα να κάνω τον ταρζαν και να τον κάνω hook. Αλλά μετά η δεύτερη μορφή μου αλλάζει τα φώτα. Κανένα tip? Στην 2η μορφή έχει ένα πολύ καλό deflect που τον κάνει να γονατίζει εκεί βαράω αλλά δεν νιώθει και πολύ. Την 1η δεν την έχω καταφέρει χωρίς χρήση potions. Εκεί χωλενω λογικά. Γιατί η 2η θέλει potions.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Διάφοροι έχουνε δώσει καλά tips για το boss που ρωτάς, κοίτα τις προηγούμενες σελίδες και ρίξε μια ματια επίσης στο console thread. Στις 8/4/2019 στις 11:25 ΜΜ, {TDi}Dj2k..infc είπε Spoiler Το πρώτο phase το βγάζω σε δυο λεπτά, είναι αρκετά εύκολο, το δεύτερο θέλει υπομονή και timing. Παίξε μονο άμυνα, δεν υπάρχει λόγος για deflect, επίσης δυο hits στα μούτρα είναι stun και άμα τον βαρέσεις ξανά double stun. Στον δεύτερο απλά κανε deflect το σπαθί όταν το σηκώνει ψιλά με ένα μικρό pause, επίσης stun άμα το κανεις deflect. Επίσης από πλάτη παίζει πολύ λιγότερο terror. Αφού τον βγάλεις πάνε depths/acid pool στην σπηλιά για party Επεξ/σία 21 Απριλίου 2019 από {TDi}Dj2k..infc 1
Greygore Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 ...and with that, τέλος και απο εμένα το Sekiro. Πήρε κάπου 30 ώρες στο πρώτο playthrough με όλα τα collectibles, και απο εκεί καμιά 20αριά ακόμα για το εναλλακτικό ending και ένα "μικρό" farming session για αγορά upgrade και skill. Μου έκανε πάντως εντύπωση πόση διαφορά κάνει το να "συνηθήσει" ο παίκτης τα timings (muscle memory ή κάτι αντίστοιχο) - στο δεύτερο playthrough ήταν απίστευτα αισθητή (ειδικά σε fights που είναι πιο... reflex-centric Spoiler (π.χ. Great Shinobi Owl ή οποιοδήποτε απο τα Ashina bosses). Επίσης είμαι αρκετά εντυπωσιασμένος απο τα interactions εχθρών με τα διάφορα αντικείμενα και prosthetic tools (ορισμένα εκ των οποίων ανακάλυψα στο 2ο playthrough και τα οποία σίγουρα θα είχαν βοηθήσει αρκετά αν είχα πειραματιστεί εξ'αρχής ), καθώς και το γενικό combat feel αν και - όπως όλοι αναφέρουν - το camera/lock-on system για άλλη μια φορά αποτελεί αιτία εκνευρισμού Spoiler ειδικά σε κάποια fights όπου ένιωθα πως ο συνδιασμός εχθρού και περιοχής είχε αποτέλεσμα να τονίζονται οι αδυναμίες του συγκεκριμένου συστήματος όπως στους Long Arm Centipede Giraffe και Snake Eyes Shirafuji - συγκεκριμένα δίνοντας στα miniboss είτε μεγάλα combo είτε πολύ knock-back per hit ώστε να σπρώχνουν τον παίκτη προς τους τοίχους της (μικρής) περιοχής που βρίσκονται και να παρουσιάζει τα κλασσικά προβλήματα με το lock-on break και το camera orientation. @jerry banana Φαντάζομαι εννοείς τον Spoiler Guardian Ape - ένα καλό "tip" είναι πως στο πρώτο phase τα Firecracker prosthetics είναι αρκετά χρήσιμα καθώς τον κάνουν stun για κάποια δευτερόλεπτα - αν και έχει κάποιο χρονικό διάστημα μετά απο κάθε stun που είναι immune για κάποια δευτερόλεπτα στα επόμενα firecrackers - καθώς και την "συμβουλή" να προσπαθείς να αφήνεις λίγη απόσταση όσο περιμένεις να δεις ποιά attack θα χρησιμοποιήσει (κυρίως επειδή το grab attack που κάνει έχει πολύ μικρό animation time και είναι πιο εύκολο να το αποφύγεις αν είσαι λίγα μέτρα μακριά του). Έχει πάντως ορισμένες επιθέσεις όπου αφήνει άνοιγμα στο τέλος (π.χ. το roll που κάνει στο έδαφος) οπότε εκεί έχεις χρόνο να τρέξεις μέσα και να σκάσεις 1-2 hits πριν φύγεις πάλι μακριά απο το melee range του. Όσο για το 2ο phase, ανακάλυψα στο 2ο playthrough που έκανα πως χρησιμοποιόντας το Loaded Spear prosthetic μπορείς να του κάνεις τεράστιο posture damage αν καταφέρεις να πετύχεις hit στον λαιμό και ενεργοποιήσεις το Pull combo (πατάς το tool button 2η φορά κατά την διάρκεια του πρώτου thrust, όπου ο Wolf "τραβάει" πίσω το spear και μαζί όποιο εχθρό έχει καρφώσει, στην συγκεκριμένη περίπτωση το immortality centipede που έχει μέσα στον λαιμό ο Ape). Aν μπορείς τον κάνεις bait για να χρησιμοποιήσει το μεγάλο overhead smash (συνήθως το κάνει όταν πετύχεις parry 2 φορές στη σειρά), το κάνεις parry και μετά όσο προσπαθεί να σηκωθεί τον χτυπάς με το spear και τραβάς έξω το παράσιτο (όπου και γεμίζει περίπου το 1/5 του Posture bar) - με λίγη προσοχή και παίζοντας συντηρητικά, το fight γίνεται πολύ πιο βατό. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα