Προς το περιεχόμενο

Sekiro: Shadows Die Twice [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, SPANK είπε

Κάνα 2 φορές που έχει κάνει την επίθεση απο πάνω με το σπαθί τον έχω κάνει stan κτλπ , το θέμα είναι ότι το κάνει σπάνια και άμα χάσω λίγο την συγκέντρωση χάνω

Χρησιμοποίησε το spear αφού φάει stun.2-3 φορές να το κάνεις και το έχεις.😍

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γενικά είμαι αρκετά εγωιστής και δεν τα παρατάω εύκολα αλλά αυτός ο εφτά λόγχες της ισινα νομίζω θα με κάνει να τα βροντηξω 

Δημοσ.

Μέχρι στιγμής βλέπω βελτίωση το 1ο phase το βγάζω με περίπου 4 5 hp pot , το 2ο phase θέλει δουλειά ακόμη 

Δημοσ.

Ψοοοοπφησεεεεε το καταραμένο επιτέλους στο ενα κλικ αν με έφτυνε θα ψόφαγα 

Υ.Γ : Πολεμικές κραυγές επικράτησαν στο σπίτι 😁😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Mpafalo είπε

Γενικά είμαι αρκετά εγωιστής και δεν τα παρατάω εύκολα αλλά αυτός ο εφτά λόγχες της ισινα νομίζω θα με κάνει να τα βροντηξω 

Ίσως είναι από τα πιο δύσκολα (λόγο ποσο δυνατά χτυπάει) mini-bosses μέχρι να τον μάθεις. Βασικά άμα κανεις counter το thrust και deflect το επόμενο hit τρώει stun με πλάτη και εκεί περνάς αρκετά hits. Aμα σε δυσκολεύει τόσο λάδι και φωτιά και άντε γεια ;)

Δεν τραβάω video πια δυστυχώς γιατί θα ήθελα πολύ να δω την πρώτη ώρα gameplay σε σχέση με το ng +, στο ένα minja στο άλλο ninja :D

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ.

Ξέρεις βασικά έχει γίνει λίγο προσωπικό το ζήτημα χαχα, έχω κολλήσει σε σημείο που εχθές δεν έκανα ούτε το stealth kill για να τον μάθω 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, xavier είπε

κανα τιπ για το great shinobi owl? παλουκι δειχνει

Δεν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο tip,ειναι καθαρα θεμα του να μαθεις τις επιθεσεις του και να τις αποφευγεις

Spoiler

.

• Confused 1
Δημοσ.

Είναι δυνατόν το παιχνίδι να bugαρει και να μην πετάξει prayer bead? έφαγα mini boss στο ng+ που δεν είχα φάει στο πρώτο playthrough και μου έδωσε μόνο ένα pouch..

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, kti23 είπε

Είναι δυνατόν το παιχνίδι να bugαρει και να μην πετάξει prayer bead? έφαγα mini boss στο ng+ που δεν είχα φάει στο πρώτο playthrough και μου έδωσε μόνο ένα pouch..

Ποιο mini boss?? Μήπως δεν έδινε έτσι και αλλιώς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Lone shadow masanaga στο great serpent altar μετά την εισβολή. Τσέκαρα όλα τα guides κλπ και δεν υπάρχει κάποιο που να είχα παραλείψει στο πρώτο εκτός από αυτό και purification ending bosses

Επεξ/σία από kti23
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, xavier είπε

κανα τιπ για το great shinobi owl? παλουκι δειχνει

Βασικά θες να αποφύγεις τις επιθέσεις που καλύπτουν απόσταση και να περάσεις μερικά hits. Είναι ninja οποτε θες το αντίθετο από τους samurai, hit and run. ;) Aφηνε απόσταση και όταν κάνει τις κινήσεις με τα αστεράκια προσπάθησε να είσαι ήδη σε κίνηση ώστε να τα αποφύγεις απλά τρέχοντας και να βγείς από πίσω ώστε να περάσεις 1-3 hits. Επίσης μην ρισκάρεις να περάσεις hit όταν πετάει το no heal bomb, άμα φτάσεις σε σημείο που δεν χρειάζεσαι heal πια τότε ναι. ;) Όλα τα υπόλοιπα attacks άμυνα η better run away γιατί έχει το μεγαλύτερο posture bar και σου κάνει το μεγαλύτερο posture damage από όλους άμα δεν κάνω λάθος. Μερικά Mortal Draw πίσω από την πλάτη του και βγήκε για πλακα, στον δεύτερο γύρο απλά run away οποτε πετάει smoke bomb. Επίσης άμα τον κολλήσεις στις άκρες τρώει αρκετά hits προσπαθώντας να πηδήξει πίσω ;)

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ.

Για να παω στον shainobi πρέπει κάθε φορά να περνάω απο ολα αυτα τα mobs κάτω και στις σκεπές ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...