kti23 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Είναι μόλις μία φήμη αλλά κολλάει κάπως στο μυαλό μου με αυτό που έγραψα https://www.google.com/amp/amp.denofgeek.com/us/games/from-software/280162/george-rr-martin-rumored-to-be-working-on-new-game-with-fromsoftware
Alastor192 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 ακραιο,αλλα ασχετα αν συνεργαζονται με τον Martin η οχι,θα ειχε πολυ ενδιαφερον να δουμε πως θα οραματιζοταν ενα openworld παιχνιδι η FROMSOFT. Σιγουρα δεν θα χε μεγαλη σχεση με Skyrim,Witcher,Fallout κλπ
SPANK Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Στον ape οταν κάνει το χτύπημα απο πάνω το κάνουμε block με το κλασσικό deflect ή με το αλλο που κάνουμε block και τα spears που τα πατάει με το πόδι , το phase 1 κουτσά στραβά το περνάω αλλα μετα μου φαίνεται παλούκι
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, SPANK είπε Στον ape οταν κάνει το χτύπημα απο πάνω το κάνουμε block με το κλασσικό deflect ή με το αλλο που κάνουμε block και τα spears που τα πατάει με το πόδι , το phase 1 κουτσά στραβά το περνάω αλλα μετα μου φαίνεται παλούκι Το πιο safe είναι να jump από πάνω του όταν έρχεται συρτά και του κανεις 2-4 hits. Μετά τρέχεις να αποφύγεις το ΑOΕ και πάντα από πλάτη γιατί σε βρίσκει λιγότερο. Όταν σηκώνει ψιλά το σπαθί με λίγο delay τότε deflect και μπαίνει σε stun, 2-4 hits και run. Όλα τα αλλα hits απλά guard, εκτος φυσικά αυτού που πηδάει ψιλά και κάνει swipe. Λίγο υπομονή θέλει και θα βγει, θα σου χρειαστεί το training Επεξ/σία 4 Απριλίου 2019 από {TDi}Dj2k..infc 1
SPANK Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 6 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Το πιο safe είναι να jump από πάνω του όταν έρχεται συρτά και του κανεις 2-4 hits. Μετά τρέχεις να αποφύγεις το ΑOΕ και πάντα από πλάτη γιατί σε βρίσκει λιγότερο. Όταν σηκώνει ψιλά το σπαθί με λίγο delay τότε deflect και μπαίνει σε stun, 2-4 hits και run. Όλα τα αλλα hits απλά guard, εκτος φυσικά αυτού που πηδάει ψιλά και κάνει swipe. Λίγο υπομονή θέλει και θα βγει, θα σου χρειαστεί το training Αυτό δεν έχω καταφέρει ακόμη όταν έρχεται απο ψηλά να του κάνω το stan
Zus Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Ως λάτρης του Dark Souls για την ατμόσφαιρά του, οφείλω να πω ότι είχα τρελή διάθεση να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο game. Μετά θυμήθηκα πόσες ώρες έφαγα και πόσα δάχτυλα άφησα πάνω στο gamepad για να τερματίσω το 1. Επίσης θυμήθηκα ότι σε ορισμένα boss fights, όταν έφτανα στο ως εδώ και μην παρέκει, δηλαδή έτοιμος να τα βροντήξω και να του τραβήξω uninstall, έκανα summon άτομα που με βοηθούσαν να τα καταφέρω! Διαπιστώνω ότι το Sekiro δεν παρέχει αυτή τη δυνατότητα. Υπάρχει κάποια πρόβλεψη να προστεθεί μελλοντικά online component;
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, SPANK είπε Αυτό δεν έχω καταφέρει ακόμη όταν έρχεται απο ψηλά να του κάνω το stan Sprint μέχρι να έρθει σαν τερματοφύλακας με το σπαθί, δίνεις χιτ και φεύγεις, εγώ έτσι τον έβγαλα, πήρε λίγο ώρα αλλά βγαίνει κ άνετα κιόλας. Να είσαι πάντα μακρυά του γιατί το terror δεν.. και το σπαμαρει ο κερατας
kti23 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 51 λεπτά πριν, fernandes είπε Sprint μέχρι να έρθει σαν τερματοφύλακας με το σπαθί, δίνεις χιτ και φεύγεις, εγώ έτσι τον έβγαλα, πήρε λίγο ώρα αλλά βγαίνει κ άνετα κιόλας. Να είσαι πάντα μακρυά του γιατί το terror δεν.. και το σπαμαρει ο κερατας Και εγώ έτσι έκανα την πρώτη φορά και μου πήρε κάνα 15λεπτο να το φάω. Ειλικρινά όμως από κοντά είναι πολυ πιο εύκολος εάν μάθεις το moveset. Το terror scream σου δίνει άπλετο χρόνο για να τρέξεις μακριά αλλά μετά θέλει ξανά πρέσα μπροστά του και όχι από πίσω του. Deflect τα πάντα!! 1 ώρα πριν, Zus είπε Ως λάτρης του Dark Souls για την ατμόσφαιρά του, οφείλω να πω ότι είχα τρελή διάθεση να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο game. Μετά θυμήθηκα πόσες ώρες έφαγα και πόσα δάχτυλα άφησα πάνω στο gamepad για να τερματίσω το 1. Επίσης θυμήθηκα ότι σε ορισμένα boss fights, όταν έφτανα στο ως εδώ και μην παρέκει, δηλαδή έτοιμος να τα βροντήξω και να του τραβήξω uninstall, έκανα summon άτομα που με βοηθούσαν να τα καταφέρω! Διαπιστώνω ότι το Sekiro δεν παρέχει αυτή τη δυνατότητα. Υπάρχει κάποια πρόβλεψη να προστεθεί μελλοντικά online component; Όχι και θα ήταν ανούσιο. Το παιχνίδι είναι action όχι dark souls. Θα ήταν σαν να μιλούσαμε για online στο god of war
ADHD Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Zus είπε Ως λάτρης του Dark Souls για την ατμόσφαιρά του, οφείλω να πω ότι είχα τρελή διάθεση να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο game. Μετά θυμήθηκα πόσες ώρες έφαγα και πόσα δάχτυλα άφησα πάνω στο gamepad για να τερματίσω το 1. Επίσης θυμήθηκα ότι σε ορισμένα boss fights, όταν έφτανα στο ως εδώ και μην παρέκει, δηλαδή έτοιμος να τα βροντήξω και να του τραβήξω uninstall, έκανα summon άτομα που με βοηθούσαν να τα καταφέρω! Διαπιστώνω ότι το Sekiro δεν παρέχει αυτή τη δυνατότητα. Υπάρχει κάποια πρόβλεψη να προστεθεί μελλοντικά online component; Τοτε δεν το περασες μονος σου στο πέρασαν άλλοι. Οχι στο Sekiro δεν υπαρχει αυτο και δεν νομιζω να υπαρχουν μελλοντικα πλανα για online.
SPANK Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Έκλεισα το 6ωρο με tries αύριο παλι με καθαρό μυαλό
kti23 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 19 λεπτά πριν, SPANK είπε Έκλεισα το 6ωρο με tries αύριο παλι με καθαρό μυαλό Δοκίμασες τίποτα από αυτά που προτείναμε ?😋
SPANK Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 8 λεπτά πριν, kti23 είπε Δοκίμασες τίποτα από αυτά που προτείναμε ?😋 Ναι όλα το έχω καταφέρει ενα μέρη 1 2 φορές στο phase 2 αλλα δεν μπορώ να κρατήσω το timing και χάνω μετα , ε θα βγεί που θα πάει
Fulgore Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Τα video στην προηγουμενη σελιδα παντως ειναι αναλυτικοτατα και δειχνουν κιολας και τι συμβαινει στην πραξη(σαν αναπαρασταση).
SPANK Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Κάνα 2 φορές που έχει κάνει την επίθεση απο πάνω με το σπαθί τον έχω κάνει stan κτλπ , το θέμα είναι ότι το κάνει σπάνια και άμα χάσω λίγο την συγκέντρωση χάνω
kti23 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 14 λεπτά πριν, SPANK είπε Κάνα 2 φορές που έχει κάνει την επίθεση απο πάνω με το σπαθί τον έχω κάνει stan κτλπ , το θέμα είναι ότι το κάνει σπάνια και άμα χάσω λίγο την συγκέντρωση χάνω Κάνει κι άλλες επιθέσεις με το σπαθί , δεν λέω για τις unblockables , αν τον ξεκινήσεις με deflect στα πρώτα combos συνηθίζει να το σηκώνει ψηλά. Υπάρχει άλλη μια κίνηση στην οποία τρώει stun , είναι το τελείωμα ενός 6 hit combo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα