Προς το περιεχόμενο

Sekiro: Shadows Die Twice [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Alastor192 είπε

το shura ειναι ξεκαθαρα το bad ending,τα υπολοιπα ειναι απο καλα εως καλυτερα αναλογως ποια σκοπια το βλεπεις

ο κύκλος αυτός μου θυμίζει παρομοίως dark souls, είναι ίδια φάση με το σκοτάδι μέχρι κάποιος να κάνει link στο first flame.

Spoiler

Σεναριακά το πρόβλημα ή ο κακός της υπόθεσης μοιάζει να είναι ο δράκος,εάν αφαιρεθεί αυτός παύει το dragon blood heritage,η κατάρα και η αθανασία αρά και η πηγή διαφθοράς των ανθρώπων. Shura λογικά γίνεται όποιος κάνει κατάχρηση του dragon blood και σκοτώνει κόσμο αβέρτα για να γίνει αθάνατος , κάτι που λογικά ήθελε να πετύχει ο sculptor μέχρι που τον σταμάτησε ο Isshin.

Είναι ενδιαφέρον πάντως το plot και αποκαλύπτονται πολλές πληροφορίες που εξηγούν μερικά πράγματα από item descriptions, memories , memo από εμπόρους ή δίνοντας sake σε βασικούς npcs.

Δεδομένων των endings, κάτι μου λέει ότι το παιχνίδι είναι κάτι σαν spin off και δεν θα υπάρξει sequel.

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είμαστε στο seven spears και νομίζω ότι προσωπικά για μένα το παιχνίδι τελείωσε, μου αρέσει αρκετά αλλά δεν...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kti23 είπε

ο κύκλος αυτός μου θυμίζει παρομοίως dark souls, είναι ίδια φάση με το σκοτάδι μέχρι κάποιος να κάνει link στο first flame.

Απόκρυψη περιεχομένων

Σεναριακά το πρόβλημα ή ο κακός της υπόθεσης μοιάζει να είναι ο δράκος,εάν αφαιρεθεί αυτός παύει το dragon blood heritage,η κατάρα και η αθανασία αρά και η πηγή διαφθοράς των ανθρώπων. Shura λογικά γίνεται όποιος κάνει κατάχρηση του dragon blood και σκοτώνει κόσμο αβέρτα για να γίνει αθάνατος , κάτι που λογικά ήθελε να πετύχει ο sculptor μέχρι που τον σταμάτησε ο Isshin.

Είναι ενδιαφέρον πάντως το plot και αποκαλύπτονται πολλές πληροφορίες που εξηγούν μερικά πράγματα από item descriptions, memories , memo από εμπόρους ή δίνοντας sake σε βασικούς npcs.

Δεδομένων των endings, κάτι μου λέει ότι το παιχνίδι είναι κάτι σαν spin off και δεν θα υπάρξει sequel.

μπα,το the return ending σιγουρα ειναι καλη πασα για συνεχεια του παιχνιδιου η DLC. Αν γινει direct sequel,λογικα αυτο θα ναι canon

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Mpafalo είπε

Είμαστε στο seven spears και νομίζω ότι προσωπικά για μένα το παιχνίδι τελείωσε, μου αρέσει αρκετά αλλά δεν...

optional ειναι ο seven spears, συνεχισε παρακατω και αμα θες το prayer bead ελα αργοτερα οταν θα εισαι λιγο πιο δυνατος και εξικειωμενος με τα mechanics του παιχνιδιου....Υποθετω οτι βρηκες το δρομο απο πισω του για το 1ο deathblow ετσι?

Επισης πρεπει να καταλαβεις οτι πολλες φορες το posture εχει μεγαλυτερη σημασια απο το health του αντιπαλου...επισης τα firecrackers ειναι ψιλοσπασμενα κοντρα σε οποιοδηποτε ζωντανο εχθρο...

Δημοσ.

Παιδιά είμαι στον ape τώρα και τα βρίσκω ολίγον τι σκούρα ειδικά στο 2ο phase οποτε πείτε κανένα tip για το 1ο και 20 phase

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, SPANK είπε

Παιδιά είμαι στον ape τώρα και τα βρίσκω ολίγον τι σκούρα ειδικά στο 2ο phase οποτε πείτε κανένα tip για το 1ο και 20 phase

Απο τα παραπανω εχει και για τα υπολοιπα bosses.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν λεω να μην τα δεις αλλα ενα απο τα ωραία του παιχνιδιου ειναι να βρεις το strategy απο μονος σου. :P

Εγω πχ

Ξενερωσα που ειχα δει τα 2 stealth kills στον corrupted monk πραγματικα

Επεξ/σία από ADHD
  • Like 1
Δημοσ.

Ο λογος που τα αναφερω τα παραπανω ειναι κυριως γιατι σε τετοια παιχνιδια καταλαβαινει καποιος καλυτερα οταν δει καποια οδηγια οπτικα σε καποιο video παρα απο τα γραπτα του καθενος :P

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, ADHD είπε

Δεν λεω να μην τα δεις αλλα ενα απο τα ωραία του παιχνιδιου ειναι να βρεις το strategy απο μονος σου. :P

Εγω πχ

Απόκρυψη περιεχομένων

Ξενερωσα που ειχα δει τα 2 stealth kills στον corrupted monk πραγματικα

Εγω παλι δεν τα ειχα δει και τον επαιξα κανονικα και ηταν φοβερο fight. Μακαρι να μην υπηρχε η δυνατοτητα για τα deathblows,γινεται πανευκολος ετσι

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Alastor192 είπε

Εγω παλι δεν τα ειχα δει και τον επαιξα κανονικα και ηταν φοβερο fight. Μακαρι να μην υπηρχε η δυνατοτητα για τα deathblows,γινεται πανευκολος ετσι

Και εγω κανονικα τον επαιξα στο blind playthrough απλα στο NG+ δεν κρατηθηκα ηθελα να τελειωνω κιολας οποτε εφαγε 2 deathblows και ηρεμησε. :P 

Δημοσ.

Μάλλον θα πάρει λίγο χρόνο ο ape 4 ώρες tries φτάνουν για σήμερα :P , πρέπει πρώτα να μάθω να βγάζω το πρώτο phase εύκολα για να κάνω tries στο επόμενο

Δημοσ.

Το πρωτο phase του ειναι και το πιο δυσκολο. Το δευτερο περαν απο την φωνη που βγαζει ειναι αισθητα ευκολοτερο.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως σε NG+ το παιχνίδι μοιάζει αισθητά πιο εύκολο(ίσως και λόγω μνήμης) μέσα σε δύο ώρες έχω πάρει blade, έφαγα genichiro και κατεβαίνω πάλι sunken valley.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, SPANK είπε

Μάλλον θα πάρει λίγο χρόνο ο ape 4 ώρες tries φτάνουν για σήμερα :P , πρέπει πρώτα να μάθω να βγάζω το πρώτο phase εύκολα για να κάνω tries στο επόμενο

Το πρώτο θέλει τρεχάλα, λίγες επιθέσεις έχουν αρκετά frames για να κάνεις deflect, κάτσε όσως μπορείς κοντά και στην πλάτη του.

Το δεύτερο είναι μακράν ευκολότερο όλες οι επιθέσεις εκτός από αυτή που ουρλιάζει γίνονται deflect(όταν κάνεις deflect αυτή που κάνει πάνω από το κεφάλι πέφτει κάτω και έχεις εύκολα hits ;).άστον να ξεκινάει το combo , κάνε deflect τα πρώτα και θα την κάνει συνέχεια)

Και εγώ μόλις έφαγα τον πίθηκο

Spoiler

στην δεύτερη συνάντηση

first try σε ng+ όλα τα bosses ούτε στο dark souls δεν έκανα πάντως. η προσέγγιση είναι τόσο συγκεκριμένη που δύσκολα την ξεχνάς

Επεξ/σία από kti23

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...