{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, ababapanos είπε Έχω κολλήσει στην μαντάμ πεταλούδα, έχω χάσει πάνω από 20 -25 φορές . Της κατεβάζω την μια ζωή αλλά χάνω στην δεύτερη. Θα έλεγα να την προσπεράσω και να μην την βγάλω , αλλά αν από τώρα τα βρίσκω τόσο σκούρα , φοβάμαι ότι πολύ σύντομα θα κολλήσω σε κάποιο άλλο πιο δύσκολο boss και θα το παρατήσω το παιχνίδι... Κάθε μάχη γίνετε πιο εύκολη άμα έχεις το απαραίτητο tool, για παράδειγμα εκεί θες αστεράκια και να σκοτώνεις τα φαντάσματα για να ξανά παίρνεις emblems. Κρατα τα για όταν είναι στον αέρα. Επίσης θυμίζω ότι όλα τα attacks πέρα του thrust/swipe είναι block-able με απλή άμυνα Επίσης μπορείς να αφήσεις αυτό το battle για μετά. p.s. Πάντως άμα φτάνεις το rage quit μπορείς απλά να ρήξεις μια ματια σε κάνα video με το fight για pointers No one will blame you Επεξ/σία 1 Απριλίου 2019 από {TDi}Dj2k..infc
ilos Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, ADHD είπε Και φυσικα usare οτι αλλο utility σου δινει το παιχνιδι (firecrackers πχ 🙃). Καλύτερα uninstall παρά firecrackers.😍 58 λεπτά πριν, ababapanos είπε Έχω κολλήσει στην μαντάμ πεταλούδα, έχω χάσει πάνω από 20 -25 φορές . Της κατεβάζω την μια ζωή αλλά χάνω στην δεύτερη. Θα έλεγα να την προσπεράσω και να μην την βγάλω , αλλά αν από τώρα τα βρίσκω τόσο σκούρα , φοβάμαι ότι πολύ σύντομα θα κολλήσω σε κάποιο άλλο πιο δύσκολο boss και θα το παρατήσω το παιχνίδι... Δε θέλω να γίνω that guy, αλλά αν είσαι στην αρχή και δεν έχεις ακόμα τα tools/εμπειρία μπορείς να την τσιζάρεις με side dodges και counter attack. Σου δίνει κάτι αρκετά σημαντικό για την συνέχεια του παιχνιδιού.
ababapanos Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 o ταυρος θεωρειται πιο ευκολο boss απο την πεταλουδα? Γιατι τον ταυρο τον εβγαλα μετα απο 5-6 φορες , η πεταλουδα με παιδευει ακομα.... επειδη απο τα πολλα death σε αυτην το unseen aid μου εχει φτασει 7% , υπαρχει περιπτωση να μπορω να βρω κανα ετοιμο save στο σημειο που βρίσκομαι με περασμένη την πεταλούδα για να μην το ριξω και αλλο και χαλασω τελειως το game μου?
ADHD Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 17 λεπτά πριν, ilos είπε Καλύτερα uninstall παρά firecrackers.😍 Δε θέλω να γίνω that guy, αλλά αν είσαι στην αρχή και δεν έχεις ακόμα τα tools/εμπειρία μπορείς να την τσιζάρεις με side dodges και counter attack. Σου δίνει κάτι αρκετά σημαντικό για την συνέχεια του παιχνιδιού. Ενταξει τωρα υπερβολες, αφου υπαρχει στο game.. Δεν διαφωνω για nerf+buff στα αλλα prosthetics παντως.. 1 λεπτό πριν, ababapanos είπε o ταυρος θεωρειται πιο ευκολο boss απο την πεταλουδα? Γιατι τον ταυρο τον εβγαλα μετα απο 5-6 φορες , η πεταλουδα με παιδευει ακομα.... επειδη απο τα πολλα death σε αυτην το unseen aid μου εχει φτασει 7% , υπαρχει περιπτωση να μπορω να βρω κανα ετοιμο save στο σημειο που βρίσκομαι με περασμένη την πεταλούδα για να μην το ριξω και αλλο και χαλασω τελειως το game μου? Ναι πολυ πιο ευκολο, μην ανησυχεις μπορεις να το κανεις cure το dragonrot, το παιχνιδι σου δινει αρκετα droplets. δεν υπαρχει λογος για αλλο save.. Επισης μπορεις να κανεις καποιον summon για βοηθεια ..oh wait.
Mpafalo Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Το mikiri counter γίνεται όταν κάνουν επίθεση οι αντίπαλοι και βγάζει τα κόκκινα γράμματα ετσι; και πατάω dodge προς το σημείο που γίνεται η επιθεση;
xavier Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) καλα νταξει κοντευω να τελειωσω το παιχνιδι και ακομα δεν εχω συνηθισει οτι μπορεις να κανεις αμυνα σχεδον στα παντα και οτι δεν χρειαζεται να κανεις roll το mikiri γινεται σε συγκεκριμενες επιθεσεις ( thrust), στις swipes επιθεσεις πηδας και στα grabs κανεις side step. Πετρα ψαλιδι χαρτι ειναι βασικα το παιχνιδι Επεξ/σία 1 Απριλίου 2019 από xavier
ADHD Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, Mpafalo είπε Το mikiri counter γίνεται όταν κάνουν επίθεση οι αντίπαλοι και βγάζει τα κόκκινα γράμματα ετσι; και πατάω dodge προς το σημείο που γίνεται η επιθεση; Μονο οταν κανουν thrust επιθεση οχι cleave πχ, αφηνεις το analog stick και πατας το dodge, το window ειναι μεγαλο βρες ενα mini boss που το κανει και καντο practice.
xavier Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, Mpafalo είπε Οκ γιατί νομιζαμε ότι δεν πείραμε κάτι, βασικά τα sen είναι Αυτά που όταν σκοτώνεις έναν αντίπαλο μένουν από πάνω ετσι; αλλά δεν τα παίρνει όμως μένουν εκει το αριστερο κουμπακι κρατημένο (τετραγωνο σε dualshock, x σε xbox pad) για να παιρνεις το sen απο αυτους που σκοτωνεις...
maarinos Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 @Mpafalo Αν το παίζεις με πληκτρολόγιο κρατημένο το Ε
Mpafalo Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ντάξει και εγώ και ο φίλος μου τραγικός....νομιζαμε ότι θα τα παίρνει αυτόματα χαχαχα Φαντάζομαι έχω περιθώριο να μαζέψω σεν και να γυρίσω σε κάποιο merchant να πάρω πράγματα ετσι; Επεξ/σία 1 Απριλίου 2019 από Mpafalo
ababapanos Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, ADHD είπε Ενταξει τωρα υπερβολες, αφου υπαρχει στο game.. Δεν διαφωνω για nerf+buff στα αλλα prosthetics παντως.. Ναι πολυ πιο ευκολο, μην ανησυχεις Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου μπορεις να το κανεις cure το dragonrot, το παιχνιδι σου δινει αρκετα droplets. δεν υπαρχει λογος για αλλο save.. Επισης μπορεις να κανεις καποιον summon για βοηθεια ..oh wait. Τελικα απο εκει που δεν μπορουσα να την βγαλω με τιποτα την μανταμ την εβγαλα καπακι με τον purple ninza!
Fulgore Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, ADHD είπε Πραγματικα δεν ξερω γιατι καποιοι ειχαν θεμα με τον Drunkard, Γιατι οπως σου ειπα και πιο πισω δεν το πηρε ο περισσοτερος κοσμος που εχει παιξει και τερματισει τα Soulsborne παιχνιδια ,αλλα κλασσικα οι περισσοτεροι που ειδαν ενα 90ρι στο metacritic και το παιχνιδι να ειναι ψηλα στο Twitch list(+τα περι δυσκολιας που ηθελαν να δουν τον ντορο που γινεται).Ξερεις πως πανε αυτα. Εδω 1 στους 2 δεν εχει φαει την madame σουσου(που στην τελικη μπορεις να ερθεις να την φας αργοτερα οταν θα εχεις παραπανω skills/healing gourds...) που γραφεται και πιο πανω(οι ψοφοι στον μεθυσμενο ισως :P)και δες ποσο χαμηλα που ειναι τα ποσοστα του Isshin απο πλευρας τελους https://steamcommunity.com/stats/814380/achievements Και αυτο κανει ακομα πιο μεγαλη εντυπωση αν υπολογισουμε οπως και στο Dark SOuls 3 το peak του εν λογω παιχνιδιου https://steamdb.info/app/814380/graphs/ και δεν ειναι παιχνιδι που ο αλλος θα το πληρωσει day one αλλα θα το αφησει να το φαει η σκονη στην συλλογη του. Σου ειπα,το γεγονος οτι δεν υπαρχει επιλογη για summon θα βγαλει πολυ ενδιαφεροντα συμπερασματα για το ποσοι τα βρηκαν μπαστουνια και ποσοι οχι
xavier Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ADHD είπε Μονο οταν κανουν thrust επιθεση οχι cleave πχ, αφηνεις το analog stick και πατας το dodge, το window ειναι μεγαλο βρες ενα mini boss που το κανει και καντο practice. μπορει να τα κανει ολα στο κανονικο training στο dilapidated temple νταξει μεγαλες κουβεντες μη λεμε, το παιχνιδι θελει την υπομονη του, αλλα βγαινει... Επεξ/σία 1 Απριλίου 2019 από xavier
ADHD Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 17 λεπτά πριν, xavier είπε μπορει να τα κανει ολα στο κανονικο training στο dilapidated temple νταξει μεγαλες κουβεντες μη λεμε, το παιχνιδι θελει την υπομονη του, αλλα βγαινει... Α ναι τον είχα ξεχάσει αυτόν τον τύπο btw μπορείς να τον σκοτώσεις όταν πάρεις το mortal blade 1
farasi Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Πολύ καλό παιχνίδι αλλά θα έπρεπε να εχει difficulty levels για να είναι πιο user friendly και να μπορούν να το παίξουν όλοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα