Προς το περιεχόμενο

Sekiro: Shadows Die Twice [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΝΑΙ επιτέλους τον σκότωσα και με ελάχιστα heals

Spoiler

(saint isshin)

Στο δεύτερο phase δεν τον άφησα καν να βγάλει το spear τον βάραγα συνέχεια και το έβγαλε μόνο στο 3ο οπότε γλίτωσα ολόκληρο round πόνου. Δεν θα ήθελα να τον ξαναπολεμήσω πάντως παρόλο που τον πήγα τρένο σήμερα. Δυνατό- στενάχωρο ending.

Λέω να πάω το παιχνίδι για πλατίνα. Τι χρειάζεται να κάνω πριν ξεκινήσω new game +?

• Like 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, ASTOU είπε

Χαχαχα τόσο εύκολο θεωρείται? Πρώτη φορά παίζω παιχνίδια αυτού του είδους και δεν έχω και τα καλύτερα αντανακλαστικά... 

Οχι ειναι το πρωτο σχετικα δυσκολο mini boss που συναντας αλλα δεν ειναι για να κολλησεις 2 μερες μαλλον δεν εχεις καταλαβει το pattern του και πως παιζουν αυτα τα games γενικα, σε 2 μερες επρεπε να το κανεις no hit πανευκολα. :P Tα αντανακλαστικα σου δεν εχουν και τοσο μεγάλη σημασία, δεν παίζεις csgo σε pro level αλλά ενα single player game.

Στην αρχη χρησιμοποιησε αρκετά και το απλό block μεχρι να πάρεις τον αερα των deflects, δεν ειναι αναγκη να πηγαινεις για τα perfect deflects μονο, αυτο ειναι ενα λαθος που βλεπω να κανουν παρα πολλοι καινουργιοι με το παιχνιδι και να εκνευριζονται. Εγω και σε NG++ αν εβλεπα πχ blue samurai με το σπαθι ψηλα block κραταγα πατημενο μεχρι να βρω τον ρυθμο των deflects. Μπορεις να τρεξεις για να κανεις regain posture και παμε παλι απο την αρχη.

Και φυσικα usare οτι αλλο utility σου δινει το παιχνιδι (firecrackers πχ 🙃).

Δεν μιλαω για το Ogre τωρα αλλα γενικα ισχυει για ολο το παιχνίδι.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, ADHD είπε

Και φυσικα usare οτι αλλο utility σου δινει το παιχνιδι (firecrackers πχ 🙃).

Αν τα βρει βεβαια που ειναι και δει τι κανουν :P

Υπαρχουν και χειροτερα πχ 11.5 hours on record, only just at Juzou the Drunkard and dying repeatedly.

https://steamcommunity.com/app/814380/discussions/0/1771511442697508764/

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Αν τα βρει βεβαια που ειναι και δει τι κανουν :P

Υπαρχουν και χειροτερα πχ 11.5 hours on record, only just at Juzou the Drunkard and dying repeatedly.

https://steamcommunity.com/app/814380/discussions/0/1771511442697508764/

Πραγματικα δεν ξερω γιατι καποιοι ειχαν θεμα με τον Drunkard, δεν πεθανα ουτε μια φορα σε κανενα reskin του επισης, δεν το λεω για brag γιατι εκανα την κοτα στο fight. :P Εχει τεραστια windows για attack και οπως ειπα hold block, run περίμενε το windows και slash away.. :P

Νομιζω απλα οτι μερικοι δεν θελουν να διαβασουν τιποτα ουτε να ασχοληθουν στο ελαχιστο με το παιχνιδι, δεν θεωρω οτι παιζει προβλημα mechanical skill απο κανέναν gamer (αντανακλαστικα κλπ) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

Είμαστε μετά τον ταύρο, που περνούμε ένα πρόσθετο για το χέρι μια λόγχη, υπάρχει περίπτωση να χάσαμε κατι; γιατί έχω δει άλλους να έχουν κάτι firecracker.

Παίδες το σ/κ  το ξεκίνησα με ένα φίλο,παλουκακι τρελλό, έχω μια απορία. 

Επεξ/σία από Mpafalo
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Mpafalo είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Είμαστε μετά τον ταύρο, που περνούμε ένα πρόσθετο για το χέρι μια λόγχη, υπάρχει περίπτωση να χάσαμε κατι; γιατί έχω δει άλλους να έχουν κάτι firecracker.

Παίδες το σ/κ  το ξεκίνησα με ένα φίλο,παλουκακι τρελλό, έχω μια απορία. 

Δεν ειναι spoiler αλλα τα firecrackers τα αγοραζεις απο τον πρωτο merchant, αν τον χασεις νομιζω τα δινει και ο δευτερος για 500sen.

Δημοσ.

Οκ γιατί νομιζαμε ότι δεν πείραμε κάτι, βασικά τα sen είναι Αυτά που όταν σκοτώνεις έναν αντίπαλο μένουν από πάνω ετσι; αλλά δεν τα παίρνει όμως μένουν εκει

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Mpafalo είπε

Οκ γιατί νομιζαμε ότι δεν πείραμε κάτι, βασικά τα sen είναι Αυτά που όταν σκοτώνεις έναν αντίπαλο μένουν από πάνω ετσι; αλλά δεν τα παίρνει όμως μένουν εκει

Ναι ειναι το gold στο παιχνιδι, χανεις το 50% σε καθε death μαζι με το XP οποτε θυμισου να αγοραζεις purses η οτι αντικειμενα θες πριν απο bosses/new areas.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως, όταν με το καλό ξεκινήσω το dark souls 3 δεν ξέρω αν θα μου αρέσει τόσο αλλά, το σεκιρο το έχω ερωτευθεί παρότι για μένα είναι too much.

Επεξ/σία από Mpafalo
Δημοσ.
Στις 8/2/2019 στις 2:41 ΜΜ, Aruil είπε

Σε έναν ιδανικό κόσμο όπου τα studio έχουν απεριόριστα resources θα μπορούσε να γίνει. Αλλά στην τελική κάπου πρέπει να επικεντρωθείς. Δεν είναι τυχαίο ότι τα παιχνίδια με φανταστικά visuals συνήθως έχουν ρηχό gameplay. Τα πάντα είναι εργατοώρες. Το που θα τις διαθέσεις αλλάζει και το αποτέλεσμα που θα πάρεις. Γιαυτό λέω, προτιμώ να έχω γαμάτο gameplay με απλώς καλά γραφικά, από γαμάτα γραφικά με έτσι κι έτσι gameplay.

Με συγχωρεις φιλε μου αλλα δεν ειναι ετσι. Σκεψου Uncharted 4 Και God Of War 4, απλα γραφικαρες και τρομερο gameplay.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Mafariel είπε

Με συγχωρεις φιλε μου αλλα δεν ειναι ετσι. Σκεψου Uncharted 4 Και God Of War 4, απλα γραφικαρες και τρομερο gameplay.

Καλα συγκρινονται οι εχθροι και τα boss fights του God of War με του Sekiro ? Ε για ονομα δηλαδη. Καλο gameplay και γραφικα δεν λεω το GoW,αλλα αν τα συγκρινουμε το GoW χανει κατα Kratos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ADHD είπε

Στην αρχη χρησιμοποιησε αρκετά και το απλό block μεχρι να πάρεις τον αερα των deflects, δεν ειναι αναγκη να πηγαινεις για τα perfect deflects μονο, αυτο ειναι ενα λαθος που βλεπω να κανουν παρα πολλοι καινουργιοι με το παιχνιδι και να εκνευριζονται.

Το είδα και εγώ live αυτό, ευτυχώς ο Genichiro μου έμαθα να παίζω σωστά :D Βασικά θέλει πατημένο L1 και στιγμιαίο release and hold για deflect, έτσι ακόμα και να μην βγει το deflect θα βγει άμυνα. Με λίγα λόγια καμια σχέση με το deflect/πάρει του DS/BB.

Παρόλα αυτά θα διαφωνήσω ξανά περί δυσκολίας γιατί το BB δεν είναι δικαια πιο δύσκολο, όλα σχεδόν τα bosses και mobs έχουν auto-aim που τα hits σε ακολουθούν, δεν μπορώ να θυμηθώ ποτε να γίνετε enemy mishit όπως γίνετε εδώ σε κανένα άλλο game τις From.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ.

Έχω κολλήσει στην μαντάμ πεταλούδα, έχω χάσει πάνω από 20 -25 φορές . Της κατεβάζω την μια ζωή αλλά χάνω στην δεύτερη. Θα έλεγα να την προσπεράσω και να μην την βγάλω , αλλά αν από τώρα τα βρίσκω τόσο σκούρα , φοβάμαι ότι πολύ σύντομα θα κολλήσω σε κάποιο άλλο πιο δύσκολο boss και θα το παρατήσω το παιχνίδι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...