ADHD Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 https://steamcommunity.com/app/814380/discussions/0/1771511442678518064/ Το SpecialK και το άλλο από nexusmods.
Spartan117 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλα στο Demon of Hatred ποιο πολύ πάλευα με την κάμερα παρα με το boss Βγήκε αλλά δεν μπορώ να πω οτι μου άρεσε σαν boss fight. Δεν ξέρω πόσο πιο εύκολο θα ήταν χωρίς το bell demon αλλα πολύ RNG + τραγικό tracking/camera. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2019 από Spartan117
kti23 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) ευχαριστώ ADHD ! 3 ώρες πριν, Spartan117 είπε Καλα στο Demon of Hatred ποιο πολύ πάλευα με την κάμερα παρα με το boss Βγήκε αλλά δεν μπορώ να πω οτι μου άρεσε σαν boss fight. Δεν ξέρω πόσο πιο εύκολο θα ήταν χωρίς το bell demon αλλα πολύ RNG + τραγικό tracking/camera. Και εγω τον πάλευα τώρα κανά δίωρο και τα κατάφερα. όταν πήγαινε σε γωνίες πέθαινα και εγώ λόγω κάμερας. σε κάποια φαση bugαρε και για κάποια δευτερόλεπτα έβλεπα την κάμερα όπως θα έπρεπε να είναι. Αν μιλήσεις μετά στην γρία στον πύργο, έχει ένα ωραίο DS tribute στον διάλογο. Από την άλλη παρόλο που γύρισα για να φαρμάρω και να ψάξω εναπομείναντα beads-gourds(τα οποία βρήκα) Spoiler είμαι κολλημένος για τα καλά στο Isshin , έφτασα 2-3 φορες τριτο phase και στο παρατσακ με πήρε γιατί έκανε πάλι τα τρελά aggro του 2ου phase. Το counter stun πότε πιάνει και πότε όχι. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2019 από kti23
Fulgore Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Εγω τον συγκεκριμενο παντως τον αφησα γιατι ειναι τερμα ανουσιο σαν boss,βεβαια ειναι ευτυχως optional. Αν ηταν το μοναδικο achievement που μου εμενε σιγουρα θα το προσπαθουσα παραπανω,αλλα απο τα λιγα tries που εκανα μια η καμερα οταν εισαι απο κατω του,μια η υπερβολικα μεγαλη ζωη αλλα και οι επιθεσεις του που σε στελνουν σχεδον 1shot(ουτε καν σε new game+),εχασα το ενδιαφερον μου για αυτον. 10φορες πιο πολυ μαρεσαν οι μαχες Spoiler με Isshin και Owl(Hirata) οσο δυσκολες και να ηταν overall και οσους ψοφους και να εφαγα παρα του συγκεκριμενου. Ελπιζω αν βγαλουν τιποτα Dlc να ειναι με πιο προσγειωμενες μαχες απο πλευρας δυσκολιας/εχθρων. Ουτε τεραστιους εχθρους που μονο θεματα με την καμερα δημιουργουν,ουτε 10 phase και 3-4 ζωες/deathblows. Ας ειναι τυπου Spoiler Isshin Shura ending ξερω γω.
kti23 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Είναι τύπου dark souls το συγκεκριμένο boss fight, τα πόδια στην πλάτη dodge άντε και κανά deflect στις κλωτσιές. Ωστόσο o demon είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον από άποψης lore. Spoiler Η γρία λέει ότι ήξερες ποιος ήταν ο δαίμονας ο οποίος μάλιστα σε ευχαριστεί που τον σκοτώνεις ως μια μορφή απελευθέρωσης της ψυχής του. Παράλληλα ο sculptor (που έχει ένα χέρι επίσης) , είχε πει οτι βλέπει φλόγες μέσα στα αγάλματα του βούδα και μετά την επίθεση των shinobi στην Ashina δεν υπάρχει sculptor στο ναό. ο ναός είναι γεμάτος με χαρτιά-σύμβολα που λειτουργούν ως προστασία από το κακό. άρα νομίζω εύκολα διαπιστώνει κανείς ότι ο δαίμονας είναι ο sculptor. Πάντως fulgore , Spoiler Bosses τύπου owl - genichiro ηταν σχετικά ισορροπημένα, αυτό με τον Saint Isshin έχουν βαλθεί να σε κάνουν επαγγελματία στα deflects. Απλά θέλω να δω το ending γαμώτο 😥 Επεξ/σία 1 Απριλίου 2019 από kti23
Fulgore Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Καλα ναι και αυτος κατα ενα τροπο ειναι ψιλο broken και για τις πολλες διαφορετικες επιθεσεις που εχει,και για την μεγαλη ζωη/damage/hitboxes και παει λεγοντας αλλα σαν συστημα μαχης σε boss το προτιμαω αυτο απο τον τροπο που πολεμας τον Demon. 1
ilos Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 9 ώρες πριν, Fulgore είπε Ελπιζω αν βγαλουν τιποτα Dlc να ειναι με πιο προσγειωμενες μαχες απο πλευρας δυσκολιας/εχθρων. Όταν θα βγάλουν DLC πίστεψε με θα τραβάμε τα βυζιά μας από την δυσκολία. Παραδοσιακά τα dlc σε όλα τα soulsbourne ήταν πολύ πιο δύσκολα από το ίδιο το game. Αποκορύφωμα στο DS2 που ενώ όλο το vanilla είναι baby game, το DLC έχει μερικά από τα πιο δύσκολα ή σπαστικά areas ever σε παιχνίδι τους (πχ area πριν από smelter v2, frigid outskirts). Το ίδιο μοτίβο και στα DS1,DS3 και BB. Το θέμα είναι όπως γράφεις να έχει δυσκολία από πλευράς gameplay. όχι gimmicky σπαστικά κολπάκια και cheap stuff. 2
Fulgore Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 15 λεπτά πριν, ilos είπε Όταν θα βγάλουν DLC πίστεψε με θα τραβάμε τα βυζιά μας από την δυσκολία. Παραδοσιακά τα dlc σε όλα τα soulsbourne ήταν πολύ πιο δύσκολα από το ίδιο το game. Αποκορύφωμα στο DS2 που ενώ όλο το vanilla είναι baby game, το DLC έχει μερικά από τα πιο δύσκολα ή σπαστικά areas ever σε παιχνίδι τους (πχ area πριν από smelter v2, frigid outskirts). Το ίδιο μοτίβο και στα DS1,DS3 και BB. Το θέμα είναι όπως γράφεις να έχει δυσκολία από πλευράς gameplay. όχι gimmicky σπαστικά κολπάκια και cheap stuff. To Sekiro το εκανα pre order με κλειστα ματια και φυσικα overall δεν το μετανιωνω προφανως αλλα για τα dlc αν οντως βγουν(το πιο πιθανο)θα περιμενω πρωτα να δω τι ρολο βαρανε πριν την αγορα. Θυμαμαι πχ στο τελευταιο τους Dark Souls 3 το πρωτο dlc ηταν ψιλο απογοητευση.
ADHD Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Παντως μετα τα 3,5 playthrough κατεληξα οτι το bloodborne με δυσκολεψε περισσοτερο(ειδικα το old hunters), στο sekiro οκ αν εχεις μαθει τα mechanics εκτος απο καποια rng fights εισαι σιγουρος οτι θα το περασεις το boss. Γενικα οσο περναει ο καιρος θεωρω οτι δεν ηταν τοσο δυσκολο τελικα απλα ηθελε ενα συγκεκριμενο skillset και να φυγει το μυαλο σου απο τη λογικη του evade, ενω τα soulsborne ειναι εντελως διαφορετική υπόθεση. Προς το παρον θα τα εβαζα σαν δυσκολία Bloodborne/Sekiro/DeS/DS2 (DLC)/DS3/DS1 (το summon δεν το βαζω μεσα ειναι optional)
ASTOU Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Έχω κολλήσει 2 μέρες στον chained ogre, φαντάζομαι τι με περιμένει αργότερα...
Alastor192 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Βασικα αν εχεις κολλησει 2 μερες στο chained ogre,δεν ξερω αν θα καταφερεις να δεις τι σε περιμενει αργοτερα ...
ASTOU Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, Alastor192 είπε Βασικα αν εχεις κολλησει 2 μερες στο chained ogre,δεν ξερω αν θα καταφερεις να δεις τι σε περιμενει αργοτερα ... Χαχαχα τόσο εύκολο θεωρείται? Πρώτη φορά παίζω παιχνίδια αυτού του είδους και δεν έχω και τα καλύτερα αντανακλαστικά...
Alastor192 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Σχετικα με αυτα που συναντας αργοτερα,νομιζω ειναι ευκολο....δηλαδη αν το παμε αναλογικα,θα χεις μεγαλο ζορι στη συνεχεια του παιχνιδιου....αλλα νταξει δεν θελω να σε αποθαρρυνω κιολας,βαλε τα δυνατα σου.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Επανάληψις, μήτηρ πάσης μαθήσεως. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα