{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Τέλος και από μένα, ίσος post ένα μέρος του review κάποια στιγμή πριν ανεβεί. Το ερωτεύτηκα το game, εννοείτε έχει θέματα αλλα τίποτα που να μου χαλάσει την ευχαρίστηση. Το μοναδικό θέμα μου που και ειπώθηκε ήταν το final boss που ενώ ήταν fair τα 4 phases ήταν bullshit, ειδικά όταν αλλάζει moveset σε κάθε από αυτά. Δεν θα κάνω newgame+ γιατί τα σκάτωσα λίγο με που ξόδεψα resources. Επίσης τα ultimate arts αρκετά αδύναμα πέρα του mortal draw και είναι το μονο που συνεχίζει να λειτουργεί ικανοποιητικά χωρίς emblems. Anyways ανυπομονώ να δω τα DLC. 3
ADHD Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, Fulgore είπε Και εγω ηθελα να παω για all achievements αλλα το αφησα στο 80% και για το βαρετο farm για να παρεις ολα τα skill/prosthetic upgrades αλλα και για τα beads/bosses κυριως λογω εχθρων οπως οι headless. Ε τουλαχιστον ειναι το μονο που σε κραταει για NG+ εκτος απο το απολαυστικό combat φυσικα μιας και loot/builds/νεα items κλπ δεν εχει. Σκοτώνεις δυσκολο mini boss σε NG+ και αντι για τιποτα καλο στη θεση των prayer beads παιρνεις ενα ..heavy purse. Μας υποχρέωσε..
rudigarcia222 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Παίδες παρέλαβα σημεραέβαλα γιά δοκιμή κάι δέν ι πήρα χαμπαρι πραγματικά ποτέ πέρασε το δίωρο. Κάποιες αρχικές απορίες 1)προς το παρόν με τα λεφτά /σεν αγοράζει μόνο γιά το όπλο πυρομαχικών. Μετά θά ανοίξουν και άλλα items? Να μαζεύω λεφτά? 2)κλασσικά λεβελ απ δεν έχει όπως στα souls για vitality stamina. Εδώ τα λεβελ απ είναι είτε σκοτονωντας υπαρχηγους και με 4 breads αναβαθμιστώ είτε με τη ν μπλε μπλε γραμμή exp ανοίγοντας σκιλς σωστά? Αυτό δεν ειναι το κονσέπτ μπακαλιστικα. 3)αυτό με τους dragon root χαρακτηρες που αρρωσταινουν δέν το κατάλαβα. Πως το θεραπεύω? Και το μειονέκτημά αν μηδενιστεί το essence ποιο είναι το ότι θα χάνω όλα τα exp points μετά από permanant death? 4)αυτα τα καμπανάκια/μεμοριες πού ανοίγουν κόσμους στο παρελθόν είναι μέρη του κανονικού σεναρίου η σαν Side quests? Πρπει νά τα κάνω άμεσα όταν τα βρίσκω ήταν να τα αφήνω. 5)πια skills είναι μαστ γιατί αρχή?
Spartan117 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Παίζω πρακτικά όλο το game με το bell demon active (και τα boss) και μόλις έφτασα Demon of Hatred, δεν το προσπάθησα ακόμα το boss αλλα φαντάζομαι θα φάω πολύ ξύλο από αυτά που διαβάζω εδώ
xavier Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 6 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε Παίδες παρέλαβα σημεραέβαλα γιά δοκιμή κάι δέν ι πήρα χαμπαρι πραγματικά ποτέ πέρασε το δίωρο. Κάποιες αρχικές απορίες 1)προς το παρόν με τα λεφτά /σεν αγοράζει μόνο γιά το όπλο πυρομαχικών. Μετά θά ανοίξουν και άλλα items? Να μαζεύω λεφτά? 2)κλασσικά λεβελ απ δεν έχει όπως στα souls για vitality stamina. Εδώ τα λεβελ απ είναι είτε σκοτονωντας υπαρχηγους και με 4 breads αναβαθμιστώ είτε με τη ν μπλε μπλε γραμμή exp ανοίγοντας σκιλς σωστά? Αυτό δεν ειναι το κονσέπτ μπακαλιστικα. 3)αυτό με τους dragon root χαρακτηρες που αρρωσταινουν δέν το κατάλαβα. Πως το θεραπεύω? Και το μειονέκτημά αν μηδενιστεί το essence ποιο είναι το ότι θα χάνω όλα τα exp points μετά από permanant death? 4)αυτα τα καμπανάκια/μεμοριες πού ανοίγουν κόσμους στο παρελθόν είναι μέρη του κανονικού σεναρίου η σαν Side quests? Πρπει νά τα κάνω άμεσα όταν τα βρίσκω ήταν να τα αφήνω. 5)πια skills είναι μαστ γιατί αρχή? οταν εχεις λεφτα αγοραζε pouches γιατι οταν χανεις, χανεις και τα μισα λεφτα που μαζεψες μεχρι εκεινο το σημειο...Επειδη θα χανεις αρκετα δεν ειναι ευκολο να μαζεψεις χρηματα και ναι θα τα χρειαστεις, ειτε για πρωτες υλες για τις αναβαθμισεις των προσθετικων ή για ειδικα αντικειμενα. Επισης πολυ σημαντικο, θα σου προτεινα οποτε εχεις λιγα χρηματα καθε φορα που ξαναζωντανευεις (αν δεν θες να τρεχεις στους merchants για pouches ή δεν έχουν) αγοραζε spirit emblems, οσα και να αγορασεις θα χρειαστουν... ναι + τα memories που ανεβαζουν το attack power μιλα με την εμα και καποια στιγμη θα σου δωσει το quest για το ιτεμ που χρειαζεσαι. Οσο πεθαινεις καποιοι απο τους npc που μιλησες θα αρρωσταινουν και δεν θα μπορεις να προχωρησεις τα quest τους. Θα μπορεις να βρισκεις/αγοραζεις το αντικειμενο που χρειαζεσαι στη συνεχεια...το χρησιμοποιεις στα sculptors. Οταν ειναι γεματο το unseen aid στο 30%, εχεις 30% πιθανοτητα να μη χασεις τα μισα xp/gold οταν χανεις. τα memories εννοεις αυτα που παιρνεις απο τα bosses? Απλα ανεβαζουν το attack power, εγω τα χρησιμοποιω απευθειας... το μονο που μαλλον πρεπει να βγαλεις για το ξεκινημα ειναι το mikiri 1
SlackulatoR Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Πάντως θα ήθελα το συγκεκριμένο σύστημα μάχης και τα boss fights αλλά σε πιο linear έκδοση με καλύτερο story/exploration σαν Uncharted 4. Να είχε γρίφους που έπρεπε να λύσεις, κτλ. αντί για τα αδιάφορα quests που δεν προσθέτουν κάτι στο συγκεκριμένο στην ουσία (εκτός από το να δεις τα άλλα endings αν δεν κάνω λάθος). Τα υπόλοιπα μου φάνηκαν κάπως αχρείαστα (farming, skill trees κτλ) τι να τα κάνεις αφού υπάρχει το stealth ή και το main combat εκτός αν χρειάζονται σε ng+ που δυσκολεύει. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2019 από SlackulatoR 1
Alastor192 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Γενικα σαν mini review μπορω να πω πως το παιχνιδι εχει εξαιρετικο level design και combat,πολυ υψηλο challenge καθολη την διαρκεια και απαιτητικα boss fights,καλο lore,αν και οι χαρακτηρες δεν μου φανηκαν τοσο ενδιαφεροντες οπως στα προηγουμενα τους. Ικανοποιητικη διαρκεια επισης που αυξανει αναλογως την δυσκολια που θα συναντησεις ως παικτης. Το soundtrack γενικα ειναι καλο και εχει καποια πολυ ωραια κομματια,αλλα προτιμω των Soulsborne,μιας και δεν ειναι του γουστου μου τοσο ο ιαπωνικος ηχος 3 αρνητικα εχει το παιχνιδι για μενα που το αποτρεπουν απτο να αριστευσει. Πρωτον η επαναχρησιμοποιηση καποιων bosses/arenas οπως και τα reskin καποιων περιοχων. Θα μπορουσαν να ειχαν επενδυσει λιγο παραπανω χρονο για να φτιαξουν περισσοτερα unique bosses και περιοχες . Δευτερον το stealth μπορει να γινει abuse σε ολα εκτος boss fights. Κανεις stealth kills,σε "ξεχνανε" οι εχθροι και ξανακανεις stealth kills μεχρι να καθαρισει η περιοχη. Και τριτον,τα prosthetic tools δεν μου φανηκαν τοσο χρησιμα οσο θα ηθελα. Τα περιμενα πιο σημαντικα και χωμενα στον πυρηνα του combat,οπως και καποια upgrade τα περιμενα πιο χρησιμα αποτι ηταν. Αν επρεπε να συγκρινω το Sekiro με τα προηγουμενα,θα ελεγα πως Soulsborne>Sekiro ,γιατι το dark fantasy και το gothic horror setting μου αρεσει αρκετα περισσοτερο απτο mystical japan ,συν την μεγαλυτερη ποικιλια builds,replaybility και online που προσφερουν τα Souls. Σαν standalone παντως,το Sekiro ειναι εξαιρετικο και worth τα λεφτα που εδωσα Day 1. 9/10 απο μενα
xavier Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 ελα ρε μλκα τωρα, γιατι μας τρολαρουν ετσι...Δεν μπορω....... Spoiler πηγα στον πίθηκο...μια με το genichiro, μια τωρα, μου γαμαν τη ψυχολογια
Spartan117 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 53 λεπτά πριν, xavier είπε ελα ρε μλκα τωρα, γιατι μας τρολαρουν ετσι...Δεν μπορω....... Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου πηγα στον πίθηκο...μια με το genichiro, μια τωρα, μου γαμαν τη ψυχολογια Εγώ όταν έφτασα εκεί είχα trust issues ήδη και δεν πείστηκα όταν πέταξε το μήνυμα ότι ντε και καλά κέρδισες
xavier Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 52 λεπτά πριν, ADHD είπε spam firecrackers και gg.. δεν πιανει οταν το θελω...
ilos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Το game είναι goty μέχρι στιγμής. Αν έχω ένα παράπονο είναι ότι είναι one and done game (όπως ήταν και το god of war), δηλαδή άντε να παίξεις και το ng+ για να το πλατινιάσεις και μετά δε θα το ξανακουμπήσεις. Σε αντίθεση στα souls θα φτιάξεις ένα σωρό chars για διαφορετικούς λόγους (πχ συγκεκριμένα sl builds για target area invasions) ¨η sl 100-120 endgame builds για fight clubs και pvp ή για να παίξεις pve με τα φιλαράκια σου, ακόμα και troll builds (πχ boss invasions cosplay NPCs στο DS3 😎). Αλλά αυτό είναι κάτι που το περιμέναμε εξαρχής από την στιγμή που ανακοίνωσαν ότι θα είναι καθαρά sp το game.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Είδα μερικά boss fights από pros...lol, χωρίς πλακα είναι σαν prerendered τα fights Spoiler Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2019 από {TDi}Dj2k..infc 2
xavier Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, ADHD είπε spam firecrackers και gg.. τελικα μαλλον εννoουσες τον αλλον, κατι καταλαβα Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2019 από xavier
ADHD Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, ilos είπε Το game είναι goty μέχρι στιγμής. Αν έχω ένα παράπονο είναι ότι είναι one and done game (όπως ήταν και το god of war), δηλαδή άντε να παίξεις και το ng+ για να το πλατινιάσεις και μετά δε θα το ξανακουμπήσεις. Σε αντίθεση στα souls θα φτιάξεις ένα σωρό chars για διαφορετικούς λόγους (πχ συγκεκριμένα sl builds για target area invasions) ¨η sl 100-120 endgame builds για fight clubs και pvp ή για να παίξεις pve με τα φιλαράκια σου, ακόμα και troll builds (πχ boss invasions cosplay NPCs στο DS3 😎). Αλλά αυτό είναι κάτι που το περιμέναμε εξαρχής από την στιγμή που ανακοίνωσαν ότι θα είναι καθαρά sp το game. Ναι αυτο ειναι το μεγαλυτερο του προβλημα και ειναι και κριμα γιατι το combat και γενικα το movement ειναι παρα πολυ καλα φτιαγμένα. Εγω προσωπικα περιμενα μεγαλυτερα incentives για NG+, πχ αλλα items, πολυ καλυτερο loot, γενικα κατι να πεις οτι εχει νοημα περα απο την πλατινα. Τωρα παιζω με το fps unlock mod, higher fov κλπ αλλα και παλι δεν εχω την ορεξη που θα ειχα σε ενα soulsborne, προτιμω να τελειωσω το warm up playthrough που ειχα ξεκινησει στο Bloodborne. edit: Α btw να πω για το fps unlock οτι πλεον δεν εχω και καθολου stuttering, με 237fps cap+15% fov το παιχνιδι ειναι βουτυρο ενω πριν ειχα κατι random drops σε 50fps συχνα. Το δοκιμασα αφου πηρα τα achievements γιατι και το specialK mod που ειχα δοκιμασει αν και εστρωνε το performance τα εκανε disable.. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2019 από ADHD 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα