ADHD Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, kti23 είπε Είμαι στο τελευταίο boss fight. Απόκρυψη περιεχομένων Σοβαρά τώρα? Ναι επιτέλους η from έφτιαξε δύσκολο last boss fight.. Για εμένα η phase 2 είναι μακραν η πιο δύσκολη και RNG οι άλλες βγαίνουν σχετικά consistent.
Fulgore Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Για το last boss παντως για μενα ειναι τερμα cheap για 1 και μονο λογο.Για το προηγουμενο boss πριν απο αυτο. Αν δεν το ειχε αυτο και σου ειχε μονο το last boss θα ελεγα οντως μπραβο. Αλλα απο την στιγμη που σου βαζουν επιτηδες και αυτο τον καρναβαλο τοξοβολο που μονο νευρα σπαει για μενα ειναι πατατα.
ADHD Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Έχει χαμηλό posture ο πρώτος και βγαίνει γρήγορα, εγώ έκανα reset όποτε δεν είχα flawless fight σε αυτόν.
kti23 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Κάνω ακριβώς το ιδιο με τον ADHD. Με λιγο σπαμ μικιρι και κανα δυο deflect βγαινει αλλα ειναι σε κατι φασεις που τρελαινεται. Απο το αλλο δεν μπορω να βγαλω ουτε το πρωτο phase παιδια. 🤬
k4ts0u Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Ποιο εννοείτε ως last boss ? Δεν αλλάζει ανάλογα με το ending που επιλέγεις?
Fulgore Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 5 λεπτά πριν, ADHD είπε Έχει χαμηλό posture ο πρώτος και βγαίνει γρήγορα, εγώ έκανα reset όποτε δεν είχα flawless fight σε αυτόν. Ναι δεν αντιλεγω αλλα και παλι ειναι κατι ανουσιο απο την στιγμη που σου βαζει boss με 3 μπαρες στα καπακια. Τουλαχιστον ας το κανανε οπως στο Shura ending .
ADHD Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 29 λεπτά πριν, kti23 είπε Κάνω ακριβώς το ιδιο με τον ADHD. Με λιγο σπαμ μικιρι και κανα δυο deflect βγαινει αλλα ειναι σε κατι φασεις που τρελαινεται. Απο το αλλο δεν μπορω να βγαλω ουτε το πρωτο phase παιδια. 🤬 Όταν δεις το ashina cross (τη λάμψη στο σπαθί) κάνε 2 sidestep στα αριστερά, γενικά το συγκεκριμένο σε αντίθεση με αλλα boss βρήκα ότι θέλει αρκετό avoid. Η phase 2 από την άλλη είναι erratic εντελώς, θέλει kite και mikiri.
kti23 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, ADHD είπε Όταν δεις το ashina cross (τη λάμψη στο σπαθί) κάνε 2 sidestep στα αριστερά, γενικά το συγκεκριμένο σε αντίθεση με αλλα boss βρήκα ότι θέλει αρκετό avoid. Η phase 2 από την άλλη είναι erratic εντελώς, θέλει kite και mikiri. Καταφέρνω να κάνω τις περισσότερες επιθέσεις deflect. Αυτό που με έχει σκοτώσει 8/10 φορές είναι όταν ξεκινάει να κάνει το cross, κάνει μόνο ένα sweep και μετά είτε κάνει thrust ειτε sweep , πάντα με πιάνει απροετοίμαστο γιατί κάνω το ανάποδο defense από αυτό που πρέπει. Τρέχω πίσω να healαρω και σπαμάρει combos. Ασε που εχεις τα φυτα στη μεση και δεν βλεπω καλα το moveset οταν σκυβει. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2019 από kti23
Alastor192 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Πωω καθαρισα Demon of Hatred πριν λιγο και ακομα τρεμουν τα χερια μου.....αντε να δω στο main boss τι θα κανω τωρα Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2019 από Alastor192
kti23 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Τι να πω ρε παιδια το παλευω κανα 4ωρο τωρα χωρις πλακα. Το 2o phase ειναι ο απολυτος παραλογισμος. Μονο αν ειμαι τυχερος και κανει κανα 2-3 thrust στη σειρα για να κανω mikiri διαφορετικα δεν πεφτει
ADHD Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Τρεχα αν δεις περιεργο rng αν μενεις κοντα του θα σε φαει εύκολα με τα περιεργα combos του, ιδανικά με mikiri θα του σπάσεις το posture οποτε κυνηγας τα thrust attacks, deflect και προσευχη για καλο rng. Εγω παντως βρηκα τον owl στο hirata estate memory αρκετα δυσκολο επισης σε ng+ και επισης αυτο που δεν περιμενα να ειναι δυσκολο και ομως εφαγα αρκετο ξυλο ειναι στο shura ending η emma aka OP blades και ο Isshin μετα. Ενταξει παρομοια moves ειχαν με οτι εχουμε δει μεχρι στιγμης οποτε βγηκαν αλλα η second phase του Isshin με τη φωτια ηταν σπαστικη αρκετα. Το προβλημα με τον owl στο hirata εκτος απο το μεγαλο vitality/posture που εχει ειναι το μικρο window για attacks, ευτυχως η second phase του ειναι ευκολη σχετικα μιας και εχεις μερικα guaranteed mikiri σε σχεση με την πρωτη.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Ναι και εγώ στην αρχή πήγαινα για dmg και evade στο last boss αλλα μετά κατάλαβα ότι θέλει close and personal. Παίζει για κάνα δεκάλεπτο να έψαχνα stealth finisher πριν αποφασίσω να fight for real p.s. Aμα στο δεύτερο phase το έχεις από κοντά δεν σηκώνει το spear Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2019 από {TDi}Dj2k..infc 1
ADHD Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Πηγα για all achievements τελικα, με μπέρδεψε το ενα ending και τα all bosses παντως αναγκάστικα να κανω παραπανω playthrough αλλα αξιζε 100% NG++ δινουν καλο πονο τα bosses παντως, φευγω 2-shot σχεδον με max vitality. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2019 από ADHD 1
Fulgore Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Και εγω ηθελα να παω για all achievements αλλα το αφησα στο 80% και για το βαρετο farm για να παρεις ολα τα skill/prosthetic upgrades αλλα και για τα beads/bosses κυριως λογω εχθρων οπως οι headless.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα