kti23 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 8 λεπτά πριν, ADHD είπε Ολα τα boss τα εκανα first try στο ng+ (λογικο αφου εχεις max healing) μεχρι στιγμης εκτος απο Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου τα 2 πιθηκια, δεν θυμομουν να ειναι τοσο broken το fight, το δευτερο πιθηκο ενω τον ειχα ξεφορτωθει πανευκολα στο πρωτο playthrough σε ng+ δεν πεθαινει ευκολα και ο αλλος απλα με κυνηγαει ασταματητα, πρεπει να πεθανα και 20-30 φορες μεχρι να σταθω τυχερος και να τον φαω γρηγορα με firecrackers stun+flame living weapon. Kαι παλι οριακα ηταν γιατι ημουν 2 shot απο ολους και για καποιο λογο ηταν ολοι aggro ενω στο πρωτο playthrough ο ενας καθοταν σχετικα μακρια και μπορουσες ευκολα να κανεις kite. Ενω γενικα δεν ειχα κανενα θεμα σε NG+ το συγκεκριμένο fight ηταν retarded εντελως, πολεμας με την καμερα και τα stunlocks περισσότερο. Ακριβώς , στη συγκεκριμένη αρένα η κάμερα σε σκοτώνει 4 στις 5 φορές. Άλλες φορές είτε χάνει το target lock μόνο του ή κολλας σε γωνίες της σπηλιάς γιατί δεν βλέπεις τίποτα.
ADHD Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, kti23 είπε Ακριβώς , στη συγκεκριμένη αρένα η κάμερα σε σκοτώνει 4 στις 5 φορές. Άλλες φορές είτε χάνει το target lock μόνο του ή κολλας σε γωνίες της σπηλιάς γιατί δεν βλέπεις τίποτα. Σοβαρα το last boss ειναι μακραν δυσκολοτερο αλλα ειναι fair, αυτο ενιωθα οτι ηταν εντελως rng, οκ αν πιασουν τα firecrackers+living weapon εχω ελπιδα και ετσι εκανα μεχρι να τον φαω. Ολες τις φορες που πεθανα ηταν ειτε απο τρελο gang στρίμωγμα στη γωνια χωρις να βλεπω τιποτα ειτε απο τα retarded chained 2-shot attacks την ωρα που εχει χασει το target.
kti23 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, ADHD είπε Σοβαρα το last boss ειναι μακραν δυσκολοτερο αλλα ειναι fair, αυτο ενιωθα οτι ηταν εντελως rng, οκ αν πιασουν τα firecrackers+living weapon εχω ελπιδα και ετσι εκανα μεχρι να τον φαω. Ολες τις φορες που πεθανα ηταν ειτε απο τρελο gang στρίμωγμα στη γωνια χωρις να βλεπω τιποτα ειτε απο τα retarded chained 2-shot attacks την ωρα που εχει χασει το target. Γενικά αυτό παρέα με το ogre έχουν τα πιο σπασμένα hitbox στο παιχνίδι. Εγώ ήμουν τόσο εκνευρισμένος με τον πίθηκο που ούρλιαζα όταν μου πέταξε τον δεύτερο. Μέχρι να ψυχολογήσω κάπως το τελείως random moveset, στο πρώτο run που τον βρήκα στο hidden forest βάραγα κυριολεκτικά ένα hit και μετά έτρεχα. Μετά είδα αυτό το run και λέω "κοίτα να δείς" Τώρα είμαι στο fountainhead και δεν ξέρω που πρέπει να πάω. Αυτός που με snipαρει με κεραυνούς θα φάει πολύ ξύλο όταν τον πιάσω. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2019 από kti23
ilos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Η πρώτη phase του monkey έχει ήδη exploitάριστει. μετά το πρώτο stugger του, βαράς 2 hits περιμένεις και την ώρα που κάνει το animation να συνέλθει, βαράς το 3ο και ξανατρώει stagger - repeat. Στα 2 πιθήκια εγώ προσωπικά δεν ασχολήθηκα καθόλου με τον 2ο. Απλά βάραγα τον headless και όταν με πήγαιναν για gang, έφευγα. Δε θα κάτσω να παίξω ng+ βέβαια να δω την γλύκα, ακόμα πονάει από πίσω.😍
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Μας δουλεύει το game?!? Μετά από ένα τέταρτο entry denied το boss δέχεται τελικά stealth finisher...wtfwtfwtfwtf...πάντως σοβαρά σχεδόν κάθε μάχη σε κάνει λίγο καλύτερο, μετά από πόσες ώρες ανακάλυψα δυο πράγματα που κάνουν πολύ πιο ευνοϊκές τις μάχες, το ένα είναι ότι φαίνεται ποτε τελικά θα κάνουν counter οι εχθροί και το άλλο ότι το sprint works great (duh ninja game). Όλα αυτά φυσικά μετά από αρκετούς θανάτους. Μέχρι στιγμής το καλύτερο game της From αυτής της δεκαετίας. Τους Headless underwater πως σκατά τους slap αφού δεν μπορείς να κονφετίάσεις?! p.s. lol μόλις είδα ότι υπάρχουν ήδη no heal runs...for the love of Buddha... Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2019 από {TDi}Dj2k..infc
ADHD Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Κατι αλλο που ανακαλυψα ειναι οτι τα lazulite shurikens ειναι αρκετα δυνατα ακομα και σε bosses, ειναι flat dps increase στον χαρακτηρα imo και πολυτιμα οταν κατι εχει μεινει με ελαχιστο vit/posture τα σπαμαρεις και gg. Επισης καλο για να ξεφορτωθεις γρηγορα adds, τα δοκιμασα ολα και θα προτεινα να ειναι το πρωτο σας lazulite upgrade στα σιγουρα.
kti23 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 31 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Μας δουλεύει το game?!? Μετά από ένα τέταρτο entry denied το boss δέχεται τελικά stealth finisher...wtfwtfwtfwtf...πάντως σοβαρά σχεδόν κάθε μάχη σε κάνει λίγο καλύτερο, μετά από πόσες ώρες ανακάλυψα δυο πράγματα που κάνουν πολύ πιο ευνοϊκές τις μάχες, το ένα είναι ότι φαίνεται ποτε τελικά θα κάνουν counter οι εχθροί και το άλλο ότι το sprint works great (duh ninja game). Όλα αυτά φυσικά μετά από αρκετούς θανάτους. Μέχρι στιγμής το καλύτερο game της From αυτής της δεκαετίας. Τους Headless underwater πως σκατά τους slap αφού δεν μπορείς να κονφετίάσεις?! Υποθέτω ότι είσαι στο ίδιο σημείο με μένα. Spoiler Το είχα ψιλιαστεί οτί ο Monk τρωεί διπλό finisher όταν είδα τα grapnels. Στο phase που πετάει το πνεύμα πάλι πάντα καθόταν στο κέντρο και μετά τον παίζεις εύκολα με deflects . Απλά στην αρχή πρέπει να τρέξεις για να πετύχεις το timing και το grappel δεν είναι και πολύ αξιόπιστο. Τα mobs σε αυτή την περιοχή είναι πονοκέφαλος. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Τους Headless underwater πως σκατά τους slap αφού δεν μπορείς να κονφετίάσεις?! Βγες έξω από το νερό (edit: τελείως έξω, δεν πιάνει στην επιφάνεια), κονφέτιασε και βούτα πάλι μέσα. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2019 από GhostRiderLSOV 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Guys τα ceramic shards ξανά ειπώθηκε, σημαδεύεις κάποιον και τα ρίχνεις, είναι για να κανεις lure περισσότερο παρα distract, επίσης επειδή δεν κάνει damage αλλα θεωρείτε hit σε κάποια mini-boss ανοίγει stealth finisher. Επίσης το ash τα σπάει, γρήγορο και πιάνει σχεδόν σε όλους. Εγώ το έχω όταν τελειώνουν τα firecrakers.
k4ts0u Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Τα σκυλια φευγουν ενα suriken, μου φανηκε πολυ broken, ειδικα για οσους θυμουνται τα σκυλια του ds1.
ilos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Βρήκαν τώρα skip που κολυμπάς στον αέρα και διασχίζεις όλο το map ffs.🤣
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Μούφα τελικά το Spiral Cloud Passage, Mortal Draw και πάλι Mortal Draw. Ποσο διαφορα έχει σε dmg με και χωρίς spirit emblems κατάλαβε κανεις?!
SPANK Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Μάλλον έπαιξε bug , βάραγα αυτο το mini boss που εχει το ντουφέκι και σε βαράει , το είχα στριμώξει στην γωνία και έφαγε μια και γκρεμοτσακίστηκε στο κενό χαχαχα
kti23 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Είμαι στο τελευταίο boss fight. Spoiler Σοβαρά τώρα?
Fulgore Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Ανεβηκε και ο οδηγος για ολα τα achievements του Sekiro http://www.powerpyx.com/sekiro-shadows-die-twice-trophy-guide-roadmap/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα