Fulgore Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Ολα τα παιχνιδια μαζευονται για Φλεβαρη/Μαρτιο,μυριζομαι να πεφτει delay σε ορισμενα. ΑΠο τα ως τωρα επισημα εχουμε 8 Μαρτιου DMC5 και 22 το Sekiro. 37 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Φένεται τρομερό. Το footage είναι από Xbox ή από PC? Για να λεει 4κ 60 fps ισως pc(ή στην καλυτερη xbox one x).
D.Luffy Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 23 λεπτά πριν, Fulgore είπε Για να λεει 4κ 60 fps ισως pc(ή στην καλυτερη xbox one x). Α ΟΚ, δεν το πρόσεξα. Λογικά PC τότε...
Fulgore Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 10 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Α ΟΚ, δεν το πρόσεξα. Λογικά PC τότε... Το λεει στο 21:10 και μετα. 1
D.Luffy Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) "Targeting resolution first and then framerate" χμμμμ.... Αναρωτιέμαι αν αυτές είναι οι σωστές προταιρεότητες σε έναν τέτοιο τίτλο.. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2018 από D.Luffy
Fulgore Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2018 49 λεπτά πριν, D.Luffy είπε "Targeting resolution first and then framerate" χμμμμ.... Αναρωτιέμαι αν αυτές είναι οι σωστές προταιρεότητες σε έναν τέτοιο τίτλο.. Προφανως και δεν ειναι αλλα σε κλειστα αδυναμα συστηματα οπως των κονσολων μονο αν επεφτε η ποιοτητα οπως στο nioh θα βλεπανε 55-60fps. Εδω και στο pc το dark souls 3 κλειδωμενο στα 60 ειναι,μην ψαχνεις να βρεις ακρη.
firepc Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 32 λεπτά πριν, shadowlike είπε τη συλλεκτική απο που την ψωνίζουμε ; Λογικα θα την φερουν τα ευρωπαικα amazon
Alastor192 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Το gameplay φανηκε ενδιαφερον,η περιοχη δεν ηταν κατι ουαου,προφανως τα καλα τα κρατανε για οταν βγει το game. Για να δουμε
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δε μπορώ να καταλάβω γιατί, αλλά δε μου άρεσε το gameplay video της προηγούμενης σελίδας. Ίσως γιατί το boss (?) δε με εντυπωσίασε πολύ.
ilos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, sir ImPeCaBlE είπε Δε μπορώ να καταλάβω γιατί, αλλά δε μου άρεσε το gameplay video της προηγούμενης σελίδας. Ίσως γιατί το boss (?) δε με εντυπωσίασε πολύ. Μα δεν έδειξε κανένα boss,🤩 Ο samurai lord, το troll και ο ninja monk με το spear mini bosses/npc είναι. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2018 Και αυτό που έδειξε είχε παραπάνω animations από όλα τα DS μαζί Θέλω να δω πως θα σε περιορίζει όταν πολεμάς bosses.
Alastor192 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Νεο τρειλερ απο TGS. Ο Μαρτιος ειναι μακρια ρε γμτ... 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Πολύ ωραία finishers σε bosses, δεν νομίζω ότι θα άντεχα ακόμα ένα game από From που βαράς αστραγάλους μέχρι να πεθαίνουν από καρδιακό.
shadowlike Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Το μόνο μελανό σημείο είναι πως τεχνικά το παιχνίδι δε μου λέει κάτι παραπάνω απο τα πρόσφατα souls games. Η engine της from software έχει αρχίσει να δίχνει τα χρονάκια της. Επίσης το γεγονός ότι το ακριβως ίδιο setting (μυθολογική-φεουδαρχική Ιαπωνία) το έχουμε ξαναδεί στο Nioh, με ξενερώνει λιγουλάκι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα