maniacos93 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, ilos είπε Απόκρυψη περιεχομένων Aν εξαιρέσουμε το halberd phase του, βατός είναι. Εγώ βλασφήμησα στον demon of hatred. Αλλά πολλές φορές εξαρτάται και από το playstyle σου. Για αυτό αγαπάμε from, δύο ισάξιοι παίχτες θα βλασφημήσουν σε δύο διαφορετικά σημεία ανάλογα το Playstyle. Αυτό το θεωρώ great game design. Γι' αυτό αγαπάμε τα παιχνίδια της From, όπως τo είπες. Στο boss που αναφέρθηκες να ξέρεις ότι δοκίμασα αρκετούς τρόπους. Ο καλύτερος και ευκολότερος κατ' εμέ είναι η umbrella, εφόσον την έχεις αναθαθμίσει έτσι ώστε να μην τρώς damage από fire. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από maniacos93 1
D.Luffy Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 42 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε δεν μπορείς να πέσεις στο κενό, σε κάνει spawn άμα πέσεις με μιση ενέργεια, Αυτό με ξένισε λίγο. Έπρεπε κατευθείαν death και χωρίς resurrection σε αυτή την περίπτωση για να γουστάρουμε. Και δεν κάνω πλάκα! Το εννοώ!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Αυτό με ξένισε λίγο. Έπρεπε κατευθείαν death και χωρίς resurrection σε αυτή την περίπτωση για να γουστάρουμε. Και δεν κάνω πλάκα! Το εννοώ! Δεν υπάρχει res άμα πέσεις χωρίς ενέργεια Το Ogre μου το έμαθε αυτό Εγώ νόμιζα bug είναι, άσε που πήγαινα sneaky στα δέντρα, γκρεμούς μέχρι να καταλάβω ότι δεν πέφτεις Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από {TDi}Dj2k..infc
ilos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Αυτό με ξένισε λίγο. Έπρεπε κατευθείαν death και χωρίς resurrection σε αυτή την περίπτωση για να γουστάρουμε. Και δεν κάνω πλάκα! Το εννοώ! Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από ilos
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Aμα κανει κάποιος no-hit playthrough θα είναι σαν ταινία τα fights Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από {TDi}Dj2k..infc
ilos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Δεν υπάρχει res άμα πέσεις χωρίς ενέργεια Το Ogre μου το έμαθε αυτό Εγώ νόμιζα bug είναι, άσε που πήγαινα sneaky στα δέντρα, γκρεμούς μέχρι να καταλάβω ότι δεν πέφτεις Αν κάνεις crouch και glitchάρεις από την αριστερη μεριά (ανάμεσα από το ogre και το plank που το βαστάει)΄μπορείς να του κάνεις 1 deathblow! Καπάκι μετά flame vent και gg.🤩 2 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Aμα κανει κάποιος no-hit playthrough θα είναι σαν ταινία τα fights Θα κάνει σίγουρα ο happy hob. Ο τύπος είναι psycho έκανε και τα 5 soulsbourne το ένα πίσω από το άλλο.
ADHD Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν εκανα backup κανενα save γιατι ημουν σιγουρος για το τι κανω και δεν μπορω να παρω το purification ending δεν δινει ουτε ρυζι ουτε μπορω να κανω eavesdrop.. Παμε για NG+2 τωρα.. 😡 Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από ADHD
SPANK Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Μάλλον τελικά η δυσκολία σε τέτοια παιχνίδια είναι αυτό που τα κάνει μοναδικά εκτός όλων των άλλων , πρώτη φορά καταπιάνομαι με τέτοια δυσκολία και κάθε φορά που βγάζω ένα mini boss ή ένα boss απλά πανηγυρίζω στο σπίτι χαχα , μπορεί ο καβαλάρης να μην ήταν πολύ δύσκολος ( 1 ώρα μου πήρε ) σε σχέση με τι θα δω στην συνέχεια αλλά η ικανοποίηση είναι όλα τα λεφτά , ΄έχω ακόμη πολύ δρόμο και απολαμβάνω κάθε στιγμή 6
kti23 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Spoiler GUARDIAN APE ΠΑΛΙ?! ΠΑΛΙ?!!!!!! ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΙΘΗΚΙ!!!!!!!!!!!!!!
ADHD Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Ενα review στο οποιο συμφωνω απολυτα https://fextralife.com/sekiro-review-shinobis-die-many-times/ Απο εμενα τα αρνητικα που μπορω να πω στα σιγουρα ειναι η ελλειψη ποικιλίας στους εχθρούς η οποια απο ενα σημειο και μετα γινεται ολο και πιο αισθητη (κατι το οποιο υπεφερε και το Nioh, δεν ξερω αν φταιει το setting ) και το ποσο underutilized ειναι τα prosthetics, η χρηση που εκανα εγω προσωπικα ηταν 90% το "σπασμενο" firecracker το οποιο εκανε stunlock σχεδον ολα τα bosses ενα 9% τα shurikens και 1% το malcontent για τον demon of hatred και μονο, τα υπολοιπα απλα τα δοκιμασα και δεν τα ακουμπησα ξανα, θελω να δω το axe στο επομενο playthrough γιατι εχεις hyper armor και θυμιζει λιγο τα heavy weapons των souls. Κανονικα εφοσον υπαρχει ελλειψη main weapons τα prosthetics θα επρεπε να καλυπτουν αυτο το κενο αλλα δεν το κανουν με επιτυχια, αν κανουν μερικα adjustments (nerf τα firecrackers και buff ολα τα υπολοιπα) τοτε νομιζω θα αλλαξει και αρκετα ο τροπος που προσεγγιζεις καποια fights. Επισης αρνητικο για εμενα ειναι τα requirements για καποια απο τα endings του παιχνιδιου, χωρις να πω spoilers απλα γινεται broken χωρις λογο και μετα πρεπει να κανεις ng+ αν δεν εχεις κανει manual backup το save (lol), αυτο με ενοχλησε ναι, το farming για ολα τα skills και το no respec option οχι (εδω να πω οτι το DS2 το εκραζαν για αυτο καργα), βρηκα και μια πολυ καλη περιοχη στο τελος για materials/sens/xp farm και τα πηρα ολα. @Fulgore Εχετε λιγο μπερδεψει αυτα που λεω, οταν εννοω "ολοι" δεν εννοω αυτον που δεν παιζει παιχνιδια της from και θα το πιασει απο περιεργεια (αυτοι κανουν skew και τα completion % που βλεπεις στο steam και οχι η δυσκολια) εννοω ολοι αυτοι που γενικα παιζουν τετοια παιχνίδια και κατα κυριο λογο της from. Προσωπικα θεωρω τον εαυτο μου "κακο" σε parry και γενικα σε οτι εχει να κανει με combos/timings/rythm κλπ, σκεψου οτι σε ολα τα soulsborne παιζω με quality build και heavy shields. Ε δεν αντιμετώπισα κανενα σοβαρο προβλημα να πω "ε αυτος δεν βγαινει με τιποτα" ηξερα οτι μολις λιγο νιωσω τα patterns και βρω τον τροπο θα το περασω και ετσι και εγινε. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, kti23 είπε Απόκρυψη περιεχομένων GUARDIAN APE ΠΑΛΙ?! ΠΑΛΙ?!!!!!! ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΙΘΗΚΙ!!!!!!!!!!!!!! Κι εμένα μου έκανε έκπληξη, αλλά θυμήσου: Τράβηξες την σαρανταποδαρούσα και την κάρφωσες με την κατάνα, οπότε δεν έσπασες το immortality. Πρέπει να την καρφώσεις με το mortal blade, οπότε εξηγείται γιατί δεν έμεινε ψόφια η μαϊμού. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από GhostRiderLSOV
ADHD Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) @ilos confused γιατι νομιζε οτι το sabimaru η οπως αλλιως λεγεται αυτο το αχρηστο dagger ειναι "το καλυτερο dps tool" lel.. 😂 Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από ADHD
ilos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, ADHD είπε @ilos confused γιατι νομιζε οτι το sabimaru η οπως αλλιως λεγεται αυτο το αχρηστο dagger ειναι "το καλυτερο dps tool" lel.. 😂 Είναι op το piercing λέμε. Και damage να μη κάνει, δείχνει γ@μ@τα. Όπως και να χει το προτιμώ από το να cheesάρω με firecrackers Παπαδοπούλου. Και το λέω εγώ που με έχετε κατηγορήσει σαν master cheeser. 🤩 Υ.Γ. Πάντα confused θα μαι με σένα.🤩 Μακάρι να χε pvp/pve το game πάντως να είχαμε midir nights... Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από ilos
Fulgore Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, ADHD είπε @Fulgore Εχετε λιγο μπερδεψει αυτα που λεω, οταν εννοω "ολοι" δεν εννοω αυτον που δεν παιζει παιχνιδια της from και θα το πιασει απο περιεργεια (αυτοι κανουν skew και τα completion % που βλεπεις στο steam και οχι η δυσκολια) εννοω ολοι αυτοι που γενικα παιζουν τετοια παιχνίδια και κατα κυριο λογο της from. Μα αυτο ακριβως λεω και εγω. Οτι απο ενα σημειο και μετα ουτε αυτοι τα βγαζουν τα παιχνιδια. Αντε πες στα πρωτα Dark Souls 1 και 2 υπηρχε κοσμος που τα επαιξε για το hype και τα παρατησε οπως σωστα λες. Στα πιο συγχρονα Dark Souls remastered και Dark Souls 3(και εν μερη και στο Bloodborne)που πλεον ηξερε ο κοσμος τι να περιμενει απο αυτα παλι τα ποσοστα ειναι χαμηλα οπως ανεφερα και πιο πισω,που σημαινει τελικα οτι ακομα και απο αυτους που παιζουν τετοια παιχνιδια(και με την δυνατοτητα του summon για τα Bosses),παλι δεν καταφερνουν να βγαλουν τα παιχνιδια. Αυτο θα φανει πιο εντονα και στο Sekiro στο οποιο δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα οπως επισης και για op οπλα ή στατς οπως στα προηγουμενα παιχνιδια. Στα αρνητικα που αναφερεις παραπανω να προσθεσω και το ιδιο το damage του κεντρικου οπλου.Attack power 11 level και τα boss τρωνε το ιδιο damage.... Το ιδιο και για ορισμενα boss που ειναι οτι να ναι κυριολεκτικα. Ειδικα mini bosses οπως ο Headless ειναι η κυριολεκτικα εννοια του pointless... Κατα τα αλλα ειμαι στο last boss το οποιο οπως εχει αναφερθει και πιο πισω ειναι αδικαιολογητα πολυ δυσκολο αλλα τελος παντων. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από Fulgore
Alastor192 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, ilos είπε Και στο DS2 και στο DS3 μπορούσες να κάνεις respec btw. Στο sekiro δεν έχει καν νόημα imo ng+2/3 θα έχεις όλα τα skills. Εδω δεν καναμε respec σε Bloodborne και Dark Souls που ειχε πιο πολυ νοημα,τωρα στο Sekiro το κρινω πολυ προαιρετικο προσωπικα. Νταξει θα μπορουσαν να αποκαλυπτουν απτην αρχη ολο το skill tree,αλλα υπο μια εννοια το playstyle σου σε οδηγει στο τι θα ξεκλειδωσεις και σε ποια trees θα επενδυσεις. Εγω δεν ειχα θεμα προσωπικα ,θεωρω ειναι να χαμε να λεγαμε το respec Το κακο γενικα ειναι ,οτι ενω μπορεις να ξεκλειδωσεις αρκετα combat arts μεσω των skills, μπορεις να κανεις equip μονο ενα απο αυτα και δεν συνδυαζονται καπως. Αρα ενω στην θεωρια ειναι ωραιο να τα ξεκλειδωνεις,στις περισσοτερες περιπτωσεις απλα θα χρησιμοποιεις το "καλυτερο" και τα αλλα θα καθονται.Δηλαδη ενω στα prosthetics εκανα rotation αναλογως την περισταση,στα combat arts δεν μου φανηκε η αναγκη για κατι τετοιο. Anyway,τα 2 bosses στο φιναλε,το τελικο και το optional δηλαδη,ειναι απτις μεγαλυτερες προκλησεις μου σαν gamer. Μιλαμε για τρελο επιτευγμα αν τα καταφερω,δεν μου φαινεται απιθανο κοσμος να μην μπορεσει να τερματισει το Sekiro. Θα το ξαναγραψω,αλλα χιλια μπραβο στην FROM που εφτιαξε μια gaming προκληση οσο λιγες. Στο ιδιο playtime,ειχα ηδη τερματισει τα Soulsborne και εδω ακομα προσπαθω 45 λεπτά πριν, kti23 είπε Απόκρυψη περιεχομένων GUARDIAN APE ΠΑΛΙ?! ΠΑΛΙ?!!!!!! ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΙΘΗΚΙ!!!!!!!!!!!!!! Σπασε πλακα. Που βρισκεται αυτο ? Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από Alastor192 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα