ilos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Fulgore είπε Εμ τι να κανουμε,οπως ειχα πει και πιο πισω ο Miyazaki μαλλον νομιζει οτι το να μην σου δινει reset στα skill points ''προσθετει''στην δυσκολια του παιχνιδιου,ειδικα δε απο την στιγμη που δεν μπορεις να διαβασεις και το καθε skill τι ζηταει ή τι δινει αν δεν εχεις αγορασει πρωτα το προηγουμενο του. Και στο DS2 και στο DS3 μπορούσες να κάνεις respec btw. Στο sekiro δεν έχει καν νόημα imo ng+2/3 θα έχεις όλα τα skills. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από ilos 1
Mhlogiatros Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Υπαρχει ενα θεμα με το "true ending" και το ρημαδι το ρυζι που σου δινει στο Τemple δεν εχω μετρησει ποσα rest πρεπει να κανεις για να παει παρακατω . Μερικες φορες δεν εμφανιζεται ο npc γμω το Bloodborne deza vu ... Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από Mhlogiatros
ilos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, Mhlogiatros είπε Υπαρχει ενα θεμα με το "true ending" και το ρημαδι το ρυζι που σου δινει στο Τemple δεν εχω μετρησει ποσα rest πρεπει να κανεις για να παει παρακατω . Ναι με τα ρύζια πέφτει πολύ πάρε δώσε από divine σε Kuro + rests. Σε κάποια φάση το divine child αφού το δώσεις το tome πέφτει σε κατάθλιψη και χρειάζεται ένα percimin Για να νιώσει ξανά, εκεί είσαι? 1
Mhlogiatros Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Εχω κατασκηνωσει περιμενοντας το νεο harvest ρυζιου εκει μου χει κολλησει . Την πρωτη φορα ειχε ενα χρονικο διαστημα που μιλησε μετα που εριξα boss .Τωρα εχω τα φρουτα και πρεπει να της τα ται΄΄σω και βιαζομαι Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από Mhlogiatros
Alastor192 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, firepc είπε σε αυτο θα συμφωνησω με τον φιλο. Κανουνε κοσμους ισα με τον γαλαξια και δεν βαζουνε map.. Προσωπικα το λατρευω αυτο. Ολα πρεπει να ειναι στο μυαλο σου,αν και στο συγκεκριμενο παιχνιδι τα NPCs δινουν αρκετες κατευθυνσεις για να μην χαθεις. Αλλα νταξει γουστα ειναι αυτα. Πιστευω πως εχουμε καλομαθει με τα maps που ειναι στανταρ στο mainstream gaming και μαλλον για αυτο μας κακοφαινεται. 3
ilos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Εχω κατασκηνωσει περιμενοντας το νεο harvest ρυζιου εκει μου χει κολλησει Δώσε το σε καμιά γριά και μετά ξαναζήτα.
Mhlogiatros Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Η γρια δε θελει αλλο Ασε εχω backup saves 3-4 για στραβες . Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από Mhlogiatros
Alastor192 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 παιδια lazulite που μπορω να βρω ? βρηκα μονο ενα στην τελευταια περιοχη και δεν φτανει ουτε για ενα upgrade 16 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Η γρια δε θελει αλλο Ασε εχω backup saves 3-4 για στραβες . το rice γινεται consume
Fulgore Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 47 λεπτά πριν, ilos είπε Στο sekiro δεν έχει καν νόημα imo ng+2/3 θα έχεις όλα τα skills. Δεν εχει λογικη αυτο που γραφεις,ουτε δικαιολογει το οτι δεν μπορεσαν να βαλουν ενα απλο respec/retalent και οχι δεν ειναι λογικο να πρεπει να φτασει καποιος ng+2/+3 για να δοκιμασει και τα αλλα skills. Το μονο καλο της υποθεσης ειναι οτι μπορει να διορθωθει αυτο με ενα update αν και δεν τους κοβω να το κανουν. Μην τα βλεπετε τοσο πολυ μονοδιαστατα καποια πραγματα,ουτε να δικαιολογουμε τα παντα επειδη ειναι FromSoftware και μας αρεσουν τα παιχνιδια της(σε οσους απο μας τελος παντων). Και για την απουσια χαρτη ή indicator θα μπορουσε να υπηρχε σαν δυνατοτητα για να μας κανει την ζωη πιο ευκολη.2019 εχουμε,οχι 2011,προσωπικα δεν ειχα θεμα,αλλα καταλαβαινω γιατι καποιος αλλος να εχει. 1
kti23 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Alastor192 είπε Εφτασα στο final boss και οι επομενες ωρες φανταζουν...δυσκολες να το πω κομψα Η συνεχεια ειναι στο υπογειο που ξεκινας το παιχνιδι Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Με Butterfly εγω σπαμαρα συνεχεια Nightjar combat art,ετρωγε damage και posture χωρις να απανταει στο ενδιαμεσο,το μεγαλυτερο cheese που κανα στο game. Οντως το fight me το monk ειναι κριμα να cheesαρετε ετσι γιατι ειναι πολυ ενδιαφερον fight και μολις επιασα το νοημα το βγαλα ευκολα. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Έχεις δικιο τώρα μίλησα με τον Kuro. Παιδιά βάζετε και κανά spoiler όταν μιλάτε για bosses δεν το έχουμε τελειώσει όλοι.😋 Πάντως συμφωνώ ότι είναι το πιο linear παιχνίδι της φρομ εως σήμερα. έχω ένα παράπονο προς αυτό αλλά περιμένω να τελειώσει πρώτα Εάν αυτός ο κόσμος φαίνεται χαοτικός, δεν έχετε δει DS1. Η περιίηγηση είναι μέρος του πακέτου. Τα βελάκια με την απόσταση στο AC πχ στα πρήζουν συνέχεια. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από kti23
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, Fulgore είπε Δεν εχει λογικη αυτο που γραφεις,ουτε δικαιολογει το οτι δεν μπορεσαν να βαλουν ενα απλο respec/retalent και οχι δεν ειναι λογικο να πρεπει να φτασει καποιος ng+2/+3 για να δοκιμασει και τα αλλα skills. Το μονο καλο της υποθεσης ειναι οτι μπορει να διορθωθει αυτο με ενα update αν και δεν τους κοβω να το κανουν. Μην τα βλεπετε τοσο πολυ μονοδιαστατα καποια πραγματα,ουτε να δικαιολογουμε τα παντα επειδη ειναι FromSoftware και μας αρεσουν τα παιχνιδια της(σε οσους απο μας τελος παντων). Και για την απουσια χαρτη ή indicator θα μπορουσε να υπηρχε σαν δυνατοτητα για να μας κανει την ζωη πιο ευκολη.2019 εχουμε,οχι 2011,προσωπικα δεν ειχα θεμα,αλλα καταλαβαινω γιατι καποιος αλλος να εχει. Συμφωνώ θα έπρεπε να έχει respec η τουλάχιστον να δείχνει τα επόμενα skills ώστε να έχεις μια ιδέα. Για τον χάρτη τώρα αν και είναι comment από official troll ειλικρινά δεν με ένοιαξε καθόλου ούτε χάθηκα ποτε. Βασικά υπάρχει χάρτης απλά είναι πολύ απλός και είναι επιλογή των devs, δεν έχει να κάνει με χρονολογία. Τέλος και ακόμα μια φορα η From δεν φτιάχνει games για να σου κάνουν την ζωή εύκολη, το αντίθετο. στην τελική ας υπάρχει και μια εταιρία που βγάζει genuine difficult games. Μετά παραπονιόμαστε για το κακό του casual action. Εγώ πάλι απορώ που υπάρχει resurrection mechanic, δεν μπορείς να πέσεις στο κενό, σε κάνει spawn άμα πέσεις με μιση ενέργεια, έχεις τρία healing sources και τα idols όπως ειπώθηκε είναι κάθε 15 μετρα. Τα πάντα στο game εκτος του combat είναι πιο εύκολα για τον player σε σχέση με τα προηγούμενα, think about it. Έφτασα Sunken Valley και αφού έφυγε το mini-boss χαλαρός συνέχισα και surprise mofo! Dead από παντού. Stealth sugar και άντε γεια p.s. Fulgore το καταλάβαμε δεν γουστάρεις ιδιαιτερα οποτε please σταματα να πιάνεσαι από οτιδήποτε ειδικά από comments "ατόμων" που σε σπαμμαρουν με αρνητικά reactions καθημερινά. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από {TDi}Dj2k..infc 1
ilos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Alastor192 είπε παιδια lazulite που μπορω να βρω ? βρηκα μονο ενα στην τελευταια περιοχη και δεν φτανει ουτε για ενα upgrade το rice γινεται consume ένα στη last area αν φας το cursed mini boss, δύο από τον demon of hatred, και άλλα 2(3 αν κάνεις το great carb quest) από τον pot noble NPC πάλι στην last area. Για τα υπόλοιπα NG+ P.S. Υποτίθεται τα dropάρουν rarely οι okami warriors στο fountainhead αλλά εμένα δε μου έκατσε τίποτα (και με demon bell). Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από ilos 1 1
maniacos93 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Παίδες, μετά από 45 ώρες (με αρκετό farm βέβαια) έφτασα και εγώ στο τελικό boss. Τι παλούκι είναι ο τύπος; Δεν θα αναφερθώ στο boss επειδή είναι spoiler αλλά τον κατατάσω άνετα στα δυσκολότερα bosses που έχω συναντήσει σε παιχνίδι της From. (πάω για το Return ending για όσους αναρωτιούντε) Τώρα, όσον αφορά μερικά σχόλια που βλέπω. 1) Το respec του χαρακτηρά θα ήταν καλοδεχούμενο αλλά όχι και υποχρεωτικό. Σε τέτοιο game, και εννοείται αν σου αρέσει το είδος, πας κατευθείαν σε ng+/++/+++ για να δεις και όλα τα endings. Στο δεύτερο λοιπόν playthrough θα ξεκλειδώσεις όλα τα skills μαζί με όλα τα prosthetic upgrades. 2) Χάρτη;;; Σοβαρά;;; Μια χαρά καταλαβαίνεις τις περιοχές και δεν είναι έυκολο να χαθείς. Να πω ότι είχαμε χάρτη μεγέθους Witcher, Just Cause, AC, κ.τ.λ. οκ, το καταλαβαίνω. Αλλά σε παιχνίδι της From που σχεδόν όλες οι περιοχές επικοινωνούν μεταξύ τους δεν υπάρχει λόγος. Σε γενικές γραμμές πάντως έχω και εγώ να πω τα καλύτερα για το game. Άλλο στυλ από DS, φέρνει πιο πολύ σε BB το game. Σίγουρα θα παιχτεί ng+ για να συμπληρώσω όλα τα upgrades των prosthetics. (αυτό το γαμ****νο lapis lazulli xD) Αυτά τα λίγα, ελπίζω να μην κούρασα. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από maniacos93 2
ilos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 4 λεπτά πριν, maniacos93 είπε Παίδες, μετά από 45 ώρες (με αρκετό farm βέβαια) έφτασα και εγώ στο τελικό boss. Τι παλούκι είναι ο τύπος; Δεν θα αναφερθώ στο boss επειδή είναι spoiler αλλά τον κατατάσω άνετα στα δυσκολότερα bosses που έχω συναντήσει σε παιχνίδι της From. (πάω για το Return ending για όσους αναρωτιούντε) Τώρα, όσον αφορά μερικά σχόλια που βλέπω. 1) Το respec του χαρακτηρά θα ήταν καλοδεχούμενο αλλά όχι και υποχρεωτικό. Σε τέτοιο game, και εννοείται αν σου αρέσει το είδος, πας κατευθείαν σε ng+/++/+++ για να δεις και όλα τα endings. Στο δεύτερο λοιπόν playthrough θα ξεκλειδώσεις όλα τα skills μαζί με όλα τα prosthetic upgrades. 2) Χάρτη;;; Σοβαρά;;; Μια χαρά καταλαβαίνεις τις περιοχές και δεν είναι έυκολο να χαθείς. Να πω ότι είχαμε χάρτη μεγέθους Witcher, Just Cause, AC, κ.τ.λ. οκ, το καταλαβαίνω. Αλλά σε παιχνίδι της From που σχεδόν όλες οι περιοχές επικοινωνούν μεταξύ τους δεν υπάρχει λόγος. Σε γενικές γραμμές πάντως έχω και εγώ να πω τα καλύτερα για το game. Άλλο στυλ από DS, φέρνει πιο πολύ σε BB το game. Σίγουρα θα παιχτεί ng+ για να συμπληρώσω όλα τα upgrades των prosthetics. (αυτό το γαμ****νο lapis lazulli xD) Αυτά τα λίγα, ελπίζω να μην κούρασα. Aν εξαιρέσουμε το halberd phase του, βατός είναι. Εγώ βλασφήμησα στον demon of hatred. Αλλά πολλές φορές εξαρτάται και από το playstyle σου. Για αυτό αγαπάμε from, δύο ισάξιοι παίχτες θα βλασφημήσουν σε δύο διαφορετικά σημεία ανάλογα το Playstyle. Αυτό το θεωρώ great game design. 1
najinblue3 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 41 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Για τον χάρτη τώρα αν και είναι comment από official troll lmao 😂Επιτελους καποιος ειπε την αληθεια, μας τα εχει κανει τουμπανα με τα reactions
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα