Προς το περιεχόμενο

Forza Horizon 4 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Λίγα δεν είναι για μια 3090 σε 4κ τα 114; 

Ειναι με Msaa x8,ειναι αρκετα απαιτητικο.

Επεξ/σία από optimus prime
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Ειναι με Msaa x8,ειναι αρκετα απαιτητικο.

Α οκ γιατί όμως το βάζεις; Νομίζω σε 4κ δεν έχει και μεγάλη διαφορά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Α οκ γιατί όμως το βάζεις; Νομίζω σε 4κ δεν έχει και μεγάλη διαφορά 

Oχι μην το λες ανεβαζει αισθητα την ποιοτητα της εικονας,απλα βαζω και txaa/fxaa γιατι μονο του κανει την εικονα λιγο soft.

Βασικα αυτο που λενε οτι το anti alliasing δεν χρειαζεται σε 4k δεν ειναι αληθεια.

Ακομα και σε αυτη την αναλυση βλεπεις jaggies απλα οχι τοσο πολυ οσο σε ενα 1080p μονιτορ.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, optimus prime είπε

Oχι μην το λες ανεβαζει αισθητα την ποιοτητα της εικονας,απλα βαζω και txaa γιατι μονο του κανει την εικονα λιγο soft.

Βασικα αυτο που λενε οτι το anti alliasing δεν χρειαζεται σε 4k δεν ειναι αληθεια.

Ακομα και σε αυτη την αναλυση βλεπεις jaggies απλα οχι τοσο πολυ οσο σε ενα 1080p μονιτορ.

Αν παίζεις σε tv πάνω από 43 ιντσες ίσως και να χρειάζεται αλλά εγώ ας πούμε που το δοκίμασα στην δικιά μου 43" 4κ κλειδωμένα 30 με medium settings μου φάνηκε αρκετά κομπλέ 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Αν παίζεις σε tv πάνω από 43 ιντσες ίσως και να χρειάζεται αλλά εγώ ας πούμε που το δοκίμασα στην δικιά μου 43" 4κ κλειδωμένα 30 με medium settings μου φάνηκε αρκετά κομπλέ 

Εξαρταται ποσο ευαισθητο ματι εχει ο καθενας,εσυ προφανως δεν εισαι τοσο.

Εγω ειμαι με μια 48 cx της Lg.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, roginsky12 είπε

εχεις τουμπανακι βλεπω...ετσι εξηγειται

Δεν ειναι θεμα τουμπανου,και με μια 3070 πιανεις 120 fps στο Ηorizon απλα δεν θα τα βαλεις ολα τερμα extreme και mssa x8 οπως εβαλα εγω.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα,

Έχει κανείς στο γκαράζ του, αυτοκίνητα από την preorder list, που να θέλει να ανταλλάξει ή να δώσει;

Πιο συγκεκριμένα ψάχνω την aston Martin, τη Chevrolet και το ford focus

Αυτά τα 3 αυτοκίνητα μου λείπουν για να ολοκληρώσω τη συλλογή με όλα τα αυτοκίνητα, αλλά ψάχνω στις δημοπρασίες εδώ και 3 μήνες, σχεδόν καθημερινά, και δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ...

Δημοσ.
7 minutes ago, totomis said:

Καλησπέρα στην παρέα,

Έχει κανείς στο γκαράζ του, αυτοκίνητα από την preorder list, που να θέλει να ανταλλάξει ή να δώσει;

Αυτά τα 3 αυτοκίνητα μου λείπουν για να ολοκληρώσω τη συλλογή με όλα τα αυτοκίνητα, αλλά ψάχνω στις δημοπρασίες εδώ και 3 μήνες, σχεδόν καθημερινά, και δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ...

Παίζει να τα έχει δώσει 2 3 φορές; 

Αν ναι, θα κοιτάξω αν τα έχω διπλά και θα σε ενημερώσω.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, d_gkal είπε

Παίζει να τα έχει δώσει 2 3 φορές; 

Αν ναι, θα κοιτάξω αν τα έχω διπλά και θα σε ενημερώσω.

το τελευταίο 9μηνο που ξεκίνησα να μαζεύω αυτοκίνητα, δεν τα έχει δώσει σε weekly...

για πιο πριν δεν ξέρω

Δημοσ.
45 minutes ago, totomis said:

το τελευταίο 9μηνο που ξεκίνησα να μαζεύω αυτοκίνητα, δεν τα έχει δώσει σε weekly...

για πιο πριν δεν ξέρω

Οταν ανοίξω το game θα τσεκαρω

• Thanks 1
Δημοσ.
2 hours ago, totomis said:

για πιο πριν δεν ξέρω

Κάποια δε τα έχω, και όσα είναι στην κατοχή μου είναι μοναδικά 🤔

Δημοσ.
Μόλις τώρα, d_gkal είπε

Κάποια δε τα έχω, και όσα είναι στην κατοχή μου είναι μοναδικά 🤔

ok. thanks για το ενδιαφέρον

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, totomis είπε

Καλησπέρα στην παρέα,

Αν δεν κάνω λάθος τα PO  πλέον δεν πωλούνται στις δημοπρασίες. Έχει σταματήσει να επιτρέπεται.

Και σε εμένα λείπουν 3 PO που δεν μπορώ να τα πετύχω. Μόλις ανοίξω το βράδυ θα σε ενημερώσω αν παίζει κανενα

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...