Προς το περιεχόμενο

Forza Horizon 4 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, polonos1313 είπε

Πρέπει να το σιγουρέψω....μη πάνε χαμένα 45 ευρώ....

σου είπα ότι ξέρω για 7αρια που έγιναν 10αρια.. αν τώρα αυτά τα 10αρια είναι πιο αυθεντικά ο θεός και η ψυχή τους

επίσης αν ξεκινήσεις πάρε δώσε με ms (γιατί υποθέτω ότι δεν έχεις ακόμα) θα πρέπει να έχουν τα στοιχεία σου οπότε πρόσεξε αν το hotmail σου ή outlook που θα τους δώσεις έχει διεύθυνση ευρωπαϊκή και όχι τίποτα ξέμπαρκο πχ αμερικάνικη, διαφορετικά δεν θα προχωρήσει η συναλλαγή σου

είναι όμως σχετικά απλή διαδικασία να μεταφέρεις το λογαριασμό σου ευρώπη με ένα γκουγκλάρισμα θα το βρεις 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, polonos1313 είπε

Πρέπει να το σιγουρέψω....μη πάνε χαμένα 45 ευρώ....

Δώσε και άλλα 10 και αγόρασε και τα windows τότε! 

Δημοσ.
Στις Παρασκευή, 26 Οκτώβριος 2018 στις 10:45 ΠΜ, logistoulis είπε

όπως και να χει κακώς δεν έχεις 10, αν παίζεις παιχνίδια θες 10 καλώς ή κακώς αυτή είναι η πραγματικότητα 

Απο ποτε ισχυει αυτο και δεν πηρα χαμπαρι.

Γιατι εγω παιζω με 7αρια ακομη.Κανω κατι λαθος.Εννοειται οτι εξαιρειται η χουντα  τις Microsoft.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, toyo73 είπε

Γιατι εγω παιζω με 7αρια ακομη.Κανω κατι λαθος.Εννοειται οτι εξαιρειται η χουντα  τις Microsoft.

Και dx12?  Και ποια χούντα; Τζάμπα έδινε ένα πολύ καλύτερο από τα 7 λειτουργικό δε βρίσκω το λόγο κολλήματος με τα 7 ειλικρινά

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 2
Δημοσ.

Με την εννοια χουντα, εννοω τον εξαναγκασμο.Oτι το GOW  και το FH δεν παιζουν στα 7αρια ενω θα μπορουσαν.Τωρα με τα DX 12 παιχνιδια, περασαν  αλλα δεν ακουμπισαν.Οπως  το dx10. Μια χαρα παιχνιδαρες βγαζει το  dx 11.

To οτι ειναι πολυ καλυτερο ειναι η αποψη σου, που διαφωνο, αλλα δεν ειναι της παρουσης.

Δημοσ.

Ε έτσι είναι. Δικό τους προϊόν το οικοσυστημα του λειτουργικού αλλά και του παιχνιδιού. Εάν θέλεις αγοράζεις. Ή όχι. 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Δεν ασχολείται κανείς με OS του 2009. 

Ασχολουμαι εγω και αρκετοι  αλλοι  σε αυτο εδω τον πλανητη.Οπως και oλες οι εταιρειες παιχνιδιων και software.

Το ξερω ειμαστε σε σπηλια ;), αλλα καποια στιγμη θα βγουμε.

Δημοσ.
Στις 3/11/2018 στις 4:11 ΜΜ, toyo73 είπε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πάντως πέρα από την πλάκα, ακόμα και αν για τον α ή β λόγο σου απενεργοποιήσει τα win (που δεν τα απενεργοποεί απλά θα βγάζει την ενοχλητική ειδοποίηση κανονικά τα χρησιμοποιείς), το ότι αγόρασες κάτι στον ms λογαριασμό  σου προφανώς και είναι δικό σου και έχεις κανονικά πρόσβαση σε αυτό ο,τι κι αν γίνει 

από τη στιγμή που θα σε αφήσει να χρησιμοποιήσεις το store της σαν χρήστης που έχεις πιστοποιηθεί με κάποιον τρόπο και θα πάρει κανονικά τα λεφτά σου από την κάρτα σου δεν γίνεται να γυρίσει να σου πει ξέρεις δεν έχεις πρόσβαση γιατί τα windows σου ή τα office σου μπλα μπλα μπλα.. άλλο το ένα άλλο το άλλο, ή αν θέλει δεν μπορεί να δει κάποια πράγματα και να κάνει κάτι για αυτό; απλά επιλέγει να μην κάνει όπως τόσα χρόνια ξέρουμε

εγώ πάντως αρχικά έβαλα τα στοιχεία μου στο store για να κατεβάσω την εφαρμογή του netflix για να έχω πρόσβαση στην εφαρμογή, κανονικά τα 1080/4Κ και το dolby (κατά τα άλλα γαμάτα τα win 7 που βλέπεις 720p από τον browser.. και καθόμαστε και ασχολούμαστε αν τα κινητά στις 5.5 ίντσες έχουν 720p ή όχι...) και λέω μια μέρα δεν αγοράζω και το τάδε παιχνίδι που το είχε σε έκπτωση; τελοσπάντων έχω 4-5 παιχνίδια πάρει από το ms store για το pc χωρίς θέμα και πάνω από όλα δεν τους χάλασε κιόλας που πήραν τα λεφτάκια μου

αν ποτέ μου απενεργοποιούσε τα παράθυρα για τον όποιο λόγο θα επικεντρωνόμουν σε αυτό και μόνο το ζήτημα, δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να ανησυχήσω για τις αγορές μου από το store σε καμιά περίπτωση 

Επεξ/σία από logistoulis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...