d_gkal Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Ίσως προλάβω να το τσεκαρω. Μια δυο φορές το πολυ θα προσπαθήσω. Αν περάσει καλώς. Θα επανέλθω να σας πω τι έγινε
Prof_Chaos Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δεν ξέρω αν εχει αναφερθεί αλλά εχει βρεί κανεις καλές ρυθμίσεις για την G29 / 920 ? Στο Winter το παιχνίδι είναι Unplayable με τιμονιέρα.
GjokerR Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 φαίνεται να είναι πιο πολύ θέμα των παικτών το trial παρά οτι οδηγάναι σπασμένα τα μποτ
polonos1313 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Παίδες καλησπέρα ! Έχω την τιμονιέρα Logitech Momo Racing και στο μενου για τα controls μου βγάζει μόνο controller και keyboard....το wheel δεν μου το βγάζει πράγμα που σημαίνει οτι δεν αναγνωρίζει την τιμονιέρα. Γνωρίζει κάποιος για το συγκεκριμένο πρόβλημα ? Στο Project Cars η τιμονιέρα παίζει κανονικά....
d_gkal Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Φήμες λένε ότι το 5 θα είναι στην Ιαπωνία Αναμένω το release και την προσθήκη στο gamepass.
AntonisKo Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, d_gkal είπε Φήμες λένε ότι το 5 θα είναι στην Ιαπωνία Αναμένω το release και την προσθήκη στο gamepass. Έσκασαν και οι χάρτες. https://www.dexerto.com/forza/forza-horizon-5-release-date-leak-map-1547789/ Μακάρι να βγει φέτος. 1
MitsosDaBest13 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 14 ώρες πριν, d_gkal είπε Φήμες λένε ότι το 5 θα είναι στην Ιαπωνία Αναμένω το release και την προσθήκη στο gamepass. Πάλι θα οδηγούμε ανάποδα; Έλεος ρε γμτ. Νομίζω μετά την Αυστραλία και το UK, μπουχτίσαμε... 8 ώρες πριν, polonos1313 είπε Δεν παίζει κανείς με τιμονιέρα ? Ελάχιστοι θα είστε μάλλον. 1
d_gkal Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Το συνήθισα το ανάποδο είναι η αλήθεια. Βασικά δε κοιτάω καν το ρεύμα Βουρ στον πατσά και φύγαμε για τερματισμό! 1
panoskatos Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Στις 6/4/2021 στις 2:38 ΠΜ, polonos1313 είπε Παίδες καλησπέρα ! Έχω την τιμονιέρα Logitech Momo Racing και στο μενου για τα controls μου βγάζει μόνο controller και keyboard....το wheel δεν μου το βγάζει πράγμα που σημαίνει οτι δεν αναγνωρίζει την τιμονιέρα. Γνωρίζει κάποιος για το συγκεκριμένο πρόβλημα ? Στο Project Cars η τιμονιέρα παίζει κανονικά.... Μια χαρά παίζει η Momo στο F.H.4 απλά να ξέρεις ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει φτιαχτεί για να παίζεται με gamepad. Για να παίξεις σαν άνθρωπος με την τιμονιερα σου θα πρέπει να κάνεις ρυθμίσεις στο logitech profiler, δώσε βάση στην ευαισθησία τιμονιου και στα πετάλια. Δεν φταίει η Momo σου ( μια από τις καλύτερες τιμονιερες) αλλά το παιχνίδι. 1
panospeter Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Στις 6/4/2021 στις 2:38 ΠΜ, polonos1313 είπε Παίδες καλησπέρα ! Έχω την τιμονιέρα Logitech Momo Racing και στο μενου για τα controls μου βγάζει μόνο controller και keyboard....το wheel δεν μου το βγάζει πράγμα που σημαίνει οτι δεν αναγνωρίζει την τιμονιέρα. Γνωρίζει κάποιος για το συγκεκριμένο πρόβλημα ? Στο Project Cars η τιμονιέρα παίζει κανονικά.... Αν αγοράσεις το παιχνίδι από το Origin παίζει κανονικά η τιμονιέρα (έχω την ίδια ακριβώς με σένα). Αν αγοράσεις το παιχνίδι απο Steam (ή κατεβάσεις την σπασμένη έκδοση του, που είναι πάλι η έκδοση του Steam), δεν παίζει καμιά τιμονιέρα (όχι μόνο η Momo). 1
d_gkal Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 18 hours ago, polonos1313 said: Δεν παίζει κανείς με τιμονιέρα ? Μπα, αν και θέλω. Παίζω σε xbox στο σαλόνι. Ε δε βολεύει/ταιριάζει τιμονιέρα 1
polonos1313 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 5 ώρες πριν, panospeter είπε Αν αγοράσεις το παιχνίδι από το Origin παίζει κανονικά η τιμονιέρα (έχω την ίδια ακριβώς με σένα). Αν αγοράσεις το παιχνίδι απο Steam (ή κατεβάσεις την σπασμένη έκδοση του, που είναι πάλι η έκδοση του Steam), δεν παίζει καμιά τιμονιέρα (όχι μόνο η Momo). Σπασμενη έχω άρα αυτό φταέι.....
MitsosDaBest13 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Μόνο 1 νέο αυτοκίνητο βλέπω αυτό το μήνα. Πέρσι έδιναν 3-4. Μακάρι να βγει σύντομα το FH5...
d_gkal Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δε μπήκα να δω τι έβαλαν. Μόνο μια πόρσε πήρε κάπου(youtube;) το μάτι μου. Ε ναι, πρέπει να βγει το 5. "Κούρασε" το 4... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα