Προς το περιεχόμενο

Forza Horizon 4 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αντιμετωπίζει κανείς άλλος πρόβλημα με το online κομματι του παιχνιδιού; εδώ και 2 μέρες, δε μπορώ να ξεκινήσω online event. κάθε τόσο μου πετάει  μήνυμα σφάλματος

επίσης ξέρει κάποιος κανένα τρόπο να αποφεύγει το άκρως εκνευριστικό θέμα με τους online ομαδικούς αγώνες; Αυτό που ανεξάρτητα αν χάσει ή κερδίσει η ομάδα σου, αν φύγει οποιοσδήποτε παίχτης, δεν παίρνεις κανένα βαθμό σοτ team ranking;

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, totomis είπε

αντιμετωπίζει κανείς άλλος πρόβλημα με το online κομματι του παιχνιδιού; εδώ και 2 μέρες, δε μπορώ να ξεκινήσω online event. κάθε τόσο μου πετάει  μήνυμα σφάλματος

επίσης ξέρει κάποιος κανένα τρόπο να αποφεύγει το άκρως εκνευριστικό θέμα με τους online ομαδικούς αγώνες; Αυτό που ανεξάρτητα αν χάσει ή κερδίσει η ομάδα σου, αν φύγει οποιοσδήποτε παίχτης, δεν παίρνεις κανένα βαθμό σοτ team ranking;

Δες μήπως έχει ενημέρωση από το Store.

Δημοσ.

Εγώ μπήκα χθες από PC. Την 1η φορά έβγαλε error, πάτησα retry και συνδέθηκε στο session. 

Αφού έπαιξα τους 3 αγώνες που έδιναν το νέο Ford, μετά πάλι για αρκετή ώρα δεν έμπαινε online, χωρίς να βγάλει error. Πάτησα το Play Online από το μενού και μπήκε. 

Παίζει να έχουν κάνει χαζομάρα στο update. 

Υ.Γ. Τα αυτοκίνητα που δίνουν τους τελευταίους μήνες και λίγα είναι και βαρετά ή τα έχουμε ήδη σε 10 εκδόσεις... Αν δεν βγει DLC με νέα περιοχή, πρέπει να βγει το FH5 οπωσδήποτε. 

• Like 1
Δημοσ.

παίδες ερώτηση, μιας και έχω το σύστημα της υπογραφής (και πλεον 100αρα γραμμή) αξίζει το παιχνίδι στο 50αρικο που δίνει το ultimate πακέτο απο το MS Store;

Τιμονιέρα δεν έχω, θα παίζω με το ταπεινό logitech F510.

Δεν ψήνομαι για competitive stuff, απλά να παίρνω οχήματα, να τα φτιάχνω, να κάνω κανέναν αγώνα και καμιά βόλτα αμα τύχει + Online (με την προοπτική ότι δεν πέφτει cheating, να πέφτει ο αλλος πανω σου στα φρένα κλπ κλπ) κοινώς καθαροί αγώνες.

Κατέβασα το Demo σήμερα, με έχει ψήσει. Χρόνια παίκτης Gran Turismo στα PS (μέχρι και το GT5), μετά είχα μόνο PC και δεν ασχολήθηκα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Xristaras12 είπε

παίδες ερώτηση, μιας και έχω το σύστημα της υπογραφής (και πλεον 100αρα γραμμή) αξίζει το παιχνίδι στο 50αρικο που δίνει το ultimate πακέτο απο το MS Store;

Δεν ψήνομαι για competitive stuff, απλά να παίρνω οχήματα, να τα φτιάχνω, να κάνω κανέναν αγώνα και καμιά βόλτα αμα τύχει + Online (με την προοπτική ότι δεν πέφτει cheating, να πέφτει ο αλλος πανω σου στα φρένα κλπ κλπ) κοινώς καθαροί αγώνες.

Κατέβασα το Demo σήμερα, με έχει ψήσει. Χρόνια παίκτης Gran Turismo στα PS (μέχρι και το GT5), μετά είχα μόνο PC και δεν ασχολήθηκα.

φίλε, ακριβώς το ίδιο είναι και το δικό ,μου background. πάρτο με κλειστά μάτια. το έχω σχεδόν ένα χρόνο και με κρατάει ακόμη...

τώρα για το online, είναι σχετικό σε τι συν-διαγωνιζόμενους θα πέσεις. πάντως το παιχνίδι προσπαθεί να κρατάει ισορροπίες και να ταιριάζει παίχτες με σχετικά κοντινό ranking

πάντως είναι πολύ διασκεδαστικό, και στα δικά μου μάτια έγινε ενα gran turismo με free roaming

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Xristaras12 είπε

Gran Turismo δεν είναι, γιατί δεν έχει σχέση με simulation. Αλλά εμένα μου άρεσε αρκετά και το έπαιζα σχεδόν καθημερινά. Απλά το έχω τελειώσει εδώ και κάνα χρόνο και πλέον το έχω βαρεθεί, γι αυτό έγραψα και το παραπάνω ότι θέλω FH5. 😇 

• Like 2
Δημοσ.
22 ώρες πριν, MitsosDaBest13 είπε

Gran Turismo δεν είναι, γιατί δεν έχει σχέση με simulation. Αλλά εμένα μου άρεσε αρκετά και το έπαιζα σχεδόν καθημερινά. Απλά το έχω τελειώσει εδώ και κάνα χρόνο και πλέον το έχω βαρεθεί, γι αυτό έγραψα και το παραπάνω ότι θέλω FH5. 😇 

+1 και από εμένα, ακριβώς στο ίδιο σημείο βρίσκομαι.

Εν αναμονή του dlc ίσως για να ανανεωθει για λίγο το ενδιαφέρον?!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μπάινω σήμερα να κάνω κανένα online αγώνα, και βλέπω ειδοποίηση από την καρτέλα marketplace.

πάω εκεί και βλπεπω πως κυκλοφόρησε νέο car pack με 6 νέα hotwheels αυτοκίνητα (9 ευρώ ζητάει).

ξέρει κανείς αν αυτό το πακέτο θα έπρεπε να είναι δωρεάν στην έκδοση ultimate που έχω;

Δημοσ.
5 minutes ago, totomis said:

μπάινω σήμερα να κάνω κανένα online αγώνα, και βλέπω ειδοποίηση από την καρτέλα marketplace.

πάω εκεί και βλπεπω πως κυκλοφόρησε νέο car pack με 6 νέα hotwheels αυτοκίνητα (9 ευρώ ζητάει).

ξέρει κανείς αν αυτό το πακέτο θα έπρεπε να είναι δωρεάν στην έκδοση ultimate που έχω;

Ωχ ναι; 

Σήμερα το πρωί δεν είδα κάτι τέτοιο. Παίζω σε X1X. 

Ultimate και γω, ελπίζω όντως να είναι δωρεάν 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Ωχ ναι; 

Σήμερα το πρωί δεν είδα κάτι τέτοιο. Παίζω σε X1X. 

Ultimate και γω, ελπίζω όντως να είναι δωρεάν 

Δεν...... θέλει πληρωμή...... σε πετάει στο store.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...