equilibrium Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Εμένα δεν είχε πιάσει που το δοκίμασα παλιότερα. Μόνο φορμάτ στην δική μου περίπτωση. Επίσης το expansion pack, πάει στον άλλο δίσκο και όχι εκεί που είναι το παιχνίδι. Τεσπά, τόσο κούραση με αυτό το παιχνίδι που στο τέλος δεν έχεις όρεξη να παίξεις ... Καλή δύναμη σε όσους ακόμα το χαίρονται
kalorizikos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Παιδιά καλησπέρα και καλή χρονιά! Αντιμετωπίζει κανείς θέμα με τους servers του παιχνιδιού? Εδώ και καμιά 10αρία μέρες μου βγάζει μήνυμα στην αρχή ότι δεν βρίσκει servers και με αφήνει μόνο να παίξω solo..
Nik1239 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, kalorizikos είπε Παιδιά καλησπέρα και καλή χρονιά! Αντιμετωπίζει κανείς θέμα με τους servers του παιχνιδιού? Εδώ και καμιά 10αρία μέρες μου βγάζει μήνυμα στην αρχή ότι δεν βρίσκει servers και με αφήνει μόνο να παίξω solo.. Κακό..... Και εμένα κάτι τέτοιο μου έβγαζε και μετά από 2 βδομάδες παπαλα έπρεπε να αρχίσω νέα μνήμη μετά από error που μου έβγαλε
kalorizikos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Κακό..... Και εμένα κάτι τέτοιο μου έβγαζε και μετά από 2 βδομάδες παπαλα έπρεπε να αρχίσω νέα μνήμη μετά από error που μου έβγαλε Α ωραία πράγματα!!! Εγώ απλά περιμένω.. Τσέκαρα και NAT type κτλ αλλά όλα ήταν κομπλέ.
Nik1239 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, kalorizikos είπε Α ωραία πράγματα!!! Εγώ απλά περιμένω.. Τσέκαρα και NAT type κτλ αλλά όλα ήταν κομπλέ. Και εγώ έβγαλα τα μάτια μου τότε για να δω πως να το φτιάξω αλλά δεν τα κατάφερα Μέχρι και την γλώσσα άλλαξα και κάτι ρυθμίσεις στο ίντερνετ
Mene Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Είχα κι εγώ το ίδιο θέμα και στη δική μου περίπτωση έφταιγε το firewall του bitdefender, μόλις έδωσα access στο svchost.exe, ξεκόλλησε αμέσως.
Panoslam Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα και καλή χρονιά. Είμαι σε σκέψη για αγορά του παιχνιδιού αλλά διστάζω λόγω ότι είναι ήδη 3 χρόνων. Αξίζει η αγορά του?
Nik1239 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 8 λεπτά πριν, Panoslam είπε Καλησπέρα και καλή χρονιά. Είμαι σε σκέψη για αγορά του παιχνιδιού αλλά διστάζω λόγω ότι είναι ήδη 3 χρόνων. Αξίζει η αγορά του? Δεν έπρεπε να την κανεις καν αυτήν την ερώτηση Βεβαίως και αξίζει
Despotas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Με διαφορά, κατά τη γνώμη μου, το καλύτερο και πιο διασκεδαστικό arcade racer. Παίρνει updates πολύ συχνά ακόμη και τώρα. Σαφώς αξίζει με τα χίλια. Προτείνω την Ultimate edition που τα έχει όλα και είναι σε προσφορά για 3 ώρες ακόμη: https://www.microsoft.com/el-GR/p/forza-horizon-4-Έκδοση-ultimate/9p513p4mwc71?activetab=pivot%3aoverviewtab Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2021 από Despotas 1
kalorizikos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Mene είπε Είχα κι εγώ το ίδιο θέμα και στη δική μου περίπτωση έφταιγε το firewall του bitdefender, μόλις έδωσα access στο svchost.exe, ξεκόλλησε αμέσως. Εγώ bitdefender δεν έχω η αλήθεια είναι αλλά θα ρίξω μια ματιά γενικά με το firewall.. Ευχαριστώ!
Mikeasdf Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Το παιχνιδι σαν offline αξιζει γενικα? Ή ειναι must το online? 1
d_gkal Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 1 minute ago, Mikeasdf said: Το παιχνιδι σαν offline αξιζει γενικα? Ή ειναι must το online? εννοειται οτι αξιζει, αλλα και το online εχει τη χαρη του. 1
Panoslam Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 19 ώρες πριν, d_gkal είπε εννοειται οτι αξιζει, αλλα και το online εχει τη χαρη του. Στο online μόνο αγώνες με άλλους έχει?
d_gkal Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 κυριως ναι ενα τελειο κατ εμε mode ειναι το eliminator battle royal φάση με αυτοκινητα! τρελο κολλημα το συγκεκριμένο
Nik1239 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, d_gkal είπε κυριως ναι ενα τελειο κατ εμε mode ειναι το eliminator battle royal φάση με αυτοκινητα! τρελο κολλημα το συγκεκριμένο Ναι πολύ ωραίο αν υπάρχει ανταγωνισμός σωστός
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα