Nik1239 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 36 λεπτά πριν, AntonisKo είπε 3 μερες εκανα να κανω reclaim ολα τα δωρα με τα αυτοκίνητα (όλα σε stock μορφή). Καμία διάθεση να το ξαναπαίξω μετά απο αυτό, μετα απο 8 μηνες χαμένου progress. Κρίμα για το support.😒 Πώς το έφτιαξες τι έκανες ;
AntonisKo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Πώς το έφτιαξες τι έκανες ; Έστειλα στο support, μου είπαν να ακολουθήσω μια συγκεκριμένη διαδικασία, την έκανα και αφού επιβεβαίωσαν ότι δεν μπορούσα να φορτώσω το profile μου, έκαναν reclaim αυτοκίνητα (stock), skill points και χρήματα που είχα τη δεδομένη στιγμή. Το παιχνίδι από την αρχή όμως.
Nik1239 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 18 λεπτά πριν, AntonisKo είπε Έστειλα στο support, μου είπαν να ακολουθήσω μια συγκεκριμένη διαδικασία, την έκανα και αφού επιβεβαίωσαν ότι δεν μπορούσα να φορτώσω το profile μου, έκαναν reclaim αυτοκίνητα (stock), skill points και χρήματα που είχα τη δεδομένη στιγμή. Το παιχνίδι από την αρχή όμως. Το παιχνίδι πως το έβαλες από την αρχή αυτό θέλω να μάθω εγώ Δεν πειράζει τα 100λβλ να πάνε χαμένα να ξαναπαίξω θέλω βοηθά με πλιζζ😭😭
AntonisKo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Το παιχνίδι πως το έβαλες από την αρχή αυτό θέλω να μάθω εγώ Δεν πειράζει τα 100λβλ να πάνε χαμένα να ξαναπαίξω θέλω βοηθά με πλιζζ😭😭 Οκκ, ψάχνω την αλληλογραφία και σου λεω
Nik1239 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 34 λεπτά πριν, AntonisKo είπε Οκκ, ψάχνω την αλληλογραφία και σου λεω Ωραία ευχαριστώ αν θες στείλε μου πμ να μου πεις να το κάνω και εγώ αύριο
d_gkal Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 οποιος βαριέται να το ξεκινησει απ την αρχη, ας το δωσρι σε εμενα. δεν εχω κανενα πρόβλημα 😝
idefixius Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Το πήρα και γω λόγω της προσφοράς -55% της microsoft (Ultimate edition), να δούμε τώρα τι ψάρια πιάνει 🏁
Despotas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Σε μένα παίζει μια χαρά πάντως εδώ και μέρες. Η σημαντική διαφορά που παρατήρησα είναι πως αργεί πολύ να μπει στο αρχικό μενού σε σχέση με το καλοκαίρι που το είχα αγοράσει. Αλλά τουλάχιστον δουλεύει άψογα τώρα.
idefixius Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 1η γρήγορη ερώτηση: το παιχνίδι σώζει μόνο του (auto save) ή γίνεται χειροκίνητα? Ρωτάω γιατί δε βλέπω κάπου την επιλογή save.
Nik1239 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 17 λεπτά πριν, idefixius είπε 1η γρήγορη ερώτηση: το παιχνίδι σώζει μόνο του (auto save) ή γίνεται χειροκίνητα? Ρωτάω γιατί δε βλέπω κάπου την επιλογή save. Νομίζω αυτόματα Μίλησα με το support τους μέσω μηνυμάτων μπήκε ένας κύριος απομακρυσμενα στον υπολογιστή μου αλλά δεν καταφέραμε να σώσουμε τίποτα οπότε πάλι από την αρχή και βλέπουμε 1
Despotas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, idefixius είπε 1η γρήγορη ερώτηση: το παιχνίδι σώζει μόνο του (auto save) ή γίνεται χειροκίνητα? Ρωτάω γιατί δε βλέπω κάπου την επιλογή save. Δεν υπάρχει manual save. Κάνει συνεχώς autosave. 1
d_gkal Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 νεο mode διαθεσιμο απο αυριο(;) super 7 ονομάζεται. αν ξερει καποιος λεπτομέρειες ας πει
Mene Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Και το trailer, αν κάποιος ξέρει παραπάνω από όσα φαίνονται, ας μας πει!
d_gkal Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 ελπιζω να είναι καλή προσθήκη. το trailer δε με γεμισε το ματι. ουτε gameplay που ειδα στο youtube. θα το τσεκαρουμε αύριο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα