Προς το περιεχόμενο

Forza Horizon 4 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε ξέρω ούτε θυμάμαι αν έδωσε και σε εμένα από νωρίς δυνατά οχήματα. Ξεκίνησα κάπου τον Οκτώβριο να παίζω (αρχικά μέσω gamepass). 

Μπρείς να μη τα χρησιμοποιεις όσο γίνεται. 

Βασικά μήπως τα κέρδισες σε spins;

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Δε ξέρω ούτε θυμάμαι αν έδωσε και σε εμένα από νωρίς δυνατά οχήματα. Ξεκίνησα κάπου τον Οκτώβριο να παίζω (αρχικά μέσω gamepass). 

Μπρείς να μη τα χρησιμοποιεις όσο γίνεται. 

Βασικά μήπως τα κέρδισες σε spins;

Βασικά αυτό κάνω, πάω με ό,τι είχα. Στα spins παίρνω χορευτικά νίκης και κανά ψιλό. Και ένα βαν :D Βασικά και στα spins θα'πρεπε να σε προστατεύει, να μη "μεγαλοπιάνεσαι" νωρίς.. Για μήνες, δεν το κόβω να κολλάω, μα είναι υπέροχο.

Δημοσ.

Ισχύει αυτό το πρόβλημα το είχε και το 3, το ανύπαρκτο σχεδόν progression. Δεν νιώθεις ότι πρέπει να "ιδρώσεις" για να κερδίσεις τα καλύτερα αμάξια.

Σε αυτό το κομμάτι κάτι underground 2 είναι πολύ καλύτερα, άσχετα αν το handling είναι αρκετά υποδεέστερο

• Like 1
Δημοσ.

Για την ιστορία πήρα και το τελευταίο achievement. 169/169 πλέον! 

Ένα που έδωσε τώρα τελευταία (stay home νομίζω λέγεται) είναι το 170; Ή είναι στα 169;

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με ψήσατε και το έβαλα και εγώ έτσι για χαλαρά :P Αυτό το TT γιατί έχει τόσο υποστροφή; Και είναι και 4κίνητο. Ακόμα και με λίγα χιλιόμετρα να μπω στις στροφές με πετάει απέναντι, δεν στρίβει καν. Άλλαξα διαφορικό και αναρτήσεις και κάτι γίνεται. Πετάει και στην έξοδο της στροφής και μία υπερστροφή έτσι και το χάζι αλλά είναι πιο διαχειρίσιμη από την υποστροφή :P

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Με ψήσατε και το έβαλα και εγώ έτσι για χαλαρά :P Αυτό το TT γιατί έχει τόσο υποστροφή; Και είναι και 4κίνητο. Ακόμα και με λίγα χιλιόμετρα να μπω στις στροφές με πετάει απέναντι, δεν στρίβει καν. Άλλαξα διαφορικό και αναρτήσεις και κάτι γίνεται. Πετάει και στην έξοδο της στροφής και μία υπερστροφή έτσι και το χάζι αλλά είναι πιο διαχειρίσιμη από την υποστροφή :P

scandinavian flick δοκίμασες;; 🤣

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, Delijohn είπε

scandinavian flick δοκίμασες;; 🤣

Με το Cosworth ναι :P Και κάτι άλλο μου ήρθαν κάτι μηνύματα και μου έδωσαν ένα σωρό αυτοκινητάρες έτσι στο άκυρο. Nissan GTR, AMG GTR, Camaro ZL1, Huayra (!), Mosler (!!), μια παλιά Corvette και άλλα 2-3 καλά. Και ίσα ίσα που ξεκλείδωσα το Autumn σήμερα. Where's the catch?

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν δεις, αυτό είπα παραπάνω.. έχασε όλη τη μαγεία αυτό το πάρτα όλα, χαρίζουμε. Απλά η όλη ιστορία συνεχίζεται λόγω του ότι θέλεις να δεις τι γίνεται παρακάτω και για το grindάρισμα, να μαζέψεις κασέρι να πάρεις όσα αμάξια θες και όχι όσα σου χαρίστηκαν. 
Πόσο ξενέρα επίσης που χρεώνει τη τηλεμεταφορά σε 1-2 μέρη, τουλάχιστον μέχρι να πας να σπάσεις όλες τις ταμπέλες (50!!!!).

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να πω την αλήθεια, την τηλεμεταφορά δεν την χρησιμοποιώ, πηγαίνω κανονικά με το αυτοκίνητο και ας είναι μακριά, έχει τη φάση του και αυτό να οδηγείς χαλαρά μέχρι το objective. Το Εδιμβούργο μοιάζει πολύ με το πραγματικό πάντως..

Αυτοκίνητα πως αγοράζεις; Ή δεν γίνεται; Τα ξεκλειδώνεις πρώτα;

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
14 ώρες πριν, yiannis1991 είπε

Αυτοκίνητα πως αγοράζεις; Ή δεν γίνεται; Τα ξεκλειδώνεις πρώτα;

εεεμ πριν από 1-2 event που έχει να διαλέξεις αμάξι, έχω δει να μπορείς και να αγοράσεις.. δοκίμασα βέβαια και ήταν πανάκριβο, οπότε το άφησα για πιο μετά 😝

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η AMG GT-R δαιμονισμένη είναι; :P Σπινιάρει και με 3η, λολ..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα σας παιδια, προσφατα απεκτησα την Logitech g920 και θελω να ασχοληθω με καποιο racing παιχνιδι. Λογω υποχρεωσεων θελω να δωσω τον πολυτιμο μου χρονο σε ενα τιτλο και σκεφτηκα το FH4. Οι ερωτησεις μου συγκεκριμενα ειναι:

-Ειναι οντως το καλυτερο racing οπως διαβαζω εστω και σαν arcade sim?

-Ποια εκδοση να παρω; Να παω σε ultimate?

Θελω να παιζω παραλληλα και στο πισι και στο xbox. Στο all key shop εχει εκδοσεις απο 18€

https://www.allkeyshop.com/blog/buy-forza-horizon-4-xbox-one-compare-prices/ 

αλλα μονο απο τα >26€ λεει pc + xbox μαζι. Τί παιζει δεν ειναι play anywhere ολα τα κλειδια; 

*Να τονισω οτι η εκδοση του θειου χθες που δοκιμασα μου αρεσε τοσο που περασε ενα δυωρο "λουκούμι". Μου αρεσει οταν κοιμηθει η οικογενεια να παιζω λιγο χαλαρα και τα τοπια του χαρτη μου δινουν αυτη την ευχαριστηση. 

Σας ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Έχει σχεδόν έναν μήνα που αγόρασα το FH4 ultimate edition από την eneba.

Το κατέβασα μέσα από το Microsoft store και το άνοιγα. Με έβαζε να πατήσω continue και έπειτα έκανε loading.

Μου έβγαζε το loading screen με το Xbox controller και μου πετούσε μια γκρι screen και με έβγαζε τελείως από το παιχνίδι!!(είμαι από PC)..

Δοκίμασα να το σβήσω και να το κάνω εγκατάσταση από την εφαρμογή του Xbox αλλά τίποτα

Τι μπορώ να κάνω;

Επεξ/σία από Praetorian
μη γράφετε σε greekish
Δημοσ.
Στις 19/7/2020 στις 8:13 ΜΜ, mariosGR15 είπε

Καλησπέρα,

Έχει σχεδόν έναν μήνα που αγόρασα το FH4 ultimate edition από την eneba.

Το κατέβασα μέσα από το Microsoft store και το άνοιγα. Με έβαζε να πατήσω continue και έπειτα έκανε loading.

Μου έβγαζε το loading screen με το Xbox controller και μου πετούσε μια γκρι screen και με έβγαζε τελείως από το παιχνίδι!!(είμαι από PC)..

Δοκίμασα να το σβήσω και να το κάνω εγκατάσταση από την εφαρμογή του Xbox αλλά τίποτα

Τι μπορώ να κάνω;

έχεις ανοιχτά overlays; Κλείσε πχ αν έχεις msi afterburner και δοκίμασε ξανά.

Είχα πολλά προβλήματα με crash τις πρώτες μέρες. Δε θέλει να έχεις ανοιχτό τίποτα άλλο μαζί με το παιχνίδι.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...