Προς το περιεχόμενο

Forza Horizon 4 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 hours ago, MitsosDaBest13 said:

Ακούγεται πως υπάρχει πρόβλημα με το Update 23. 

Εμείς τι κάνουμε όμως; 

Συνεχίζουμε κανονικά και θα μπούνε τα αυτοκίνητα ως έπαθλα στην πορεία ή όλος ο μήνας θα βγει με cr και wheelspins;;;

Έκανα τα or stunts, μόλις κερδίσαμε στα games, το weekly έφυγε άμεσα. 49% προς το παρών. 

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, d_gkal είπε

Εμείς τι κάνουμε όμως; 

Συνεχίζουμε κανονικά και θα μπούνε τα αυτοκίνητα ως έπαθλα στην πορεία ή όλος ο μήνας θα βγει με cr και wheelspins;;;

Έκανα τα or stunts, μόλις κερδίσαμε στα games, το weekly έφυγε άμεσα. 49% προς το παρών. 

Με το που άνοιξα το Game, μου έβγαλε ειδοποίηση ότι όντως έχει πρόβλημα το Update 23. 

Δεν ξέρω τι ισχύει με το progress, εγώ έπαιξα αυτό με τη Veyron και τα 3 stunts. Τα υπόλοιπα τ' αφήνω προσωρινά... 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, d_gkal είπε

Αν δε δώσει αυτοκίνητα αυτό το μήνα θα είναι τρελή ξενερα πάντως

σιγα τις σαπιοβαρκες που δινει...κουραστηκαμε να τα εχουμε 15 φορες το καθενα..

Δημοσ.

Φήμες λένε ότι θα έδινε 4-5 Toyota. 

Γενικά θέλω να αποκτήσω όσα υπάρχουν. Οπότε με "χάλασε" ο τρέχων μήνας...

Δημοσ.

Γενικά δεν τους πάει καλά τελευταία μετά το κράξιμο π φάγανε παντού στα social με τα 200 spins, που τα πήρε το 1/3 αντί να τ δώσουν δίκαια και στους υπόλοιπους, τώρα αυτό!

προσωπικα δεν με χαλάει θα κάτσω να ασχοληθώ με το “time travel” για παλιότερα σπάνια αυτοκίνητα. 

Δημοσ.

στο microsoft store έχει για 10 ακόμη μέρες εκπτώσεις, και η ultimate είναι στα 50 ευρώ.

αντίστοιχα deluxe στα 45 και απλή στα 35

Δημοσ.

Ναι και όπως φαίνεται σε 20 ώρες περίπου θα βγει και αυτό για να μπει άλλο στη θέση του. Το έχουν ξανακάνει.

• Like 1
Δημοσ.
4 hours ago, Mene said:

Ναι και όπως φαίνεται σε 20 ώρες περίπου θα βγει και αυτό για να μπει άλλο στη θέση του. Το έχουν ξανακάνει.

Το πήρα. Ηλεκτρικο είναι, δεν ακούγεται καθόλου 

Δημοσ.

το JUMP στα 300μ...με τι αμαξι το εχετε περασει ;

εχω το rs200, το φεραρικο, το ριματς κ ποσα ακομη αλλα πανω απο 295 δεν παω και εχω καλη οθονη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...