Προς το περιεχόμενο

Forza Horizon 4 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Forza horizon 4...

Έχω αγοράσει κανονικά την stantard έκδοση του παιχνιδιού και αργότερα την ultimate επέκτασή του.Το παιχνίδι στο pc μου έχει πρόβλημα και δεν ανοίγει ή αν ανοίξει κρασάρει λίγα δευτερόλεπτα μετά.....

Ξέρει κανείς ποιο είναι το πρόβλημα;;;;;;;;;;

pc specs:

Ryzen 7 2700x Cpu

Amd rx 5700xt Gpu

Msi mpg x570 gaming edge wifi motherboard

TridentZ 16gb 3200mhz ram

Επεξ/σία από Angalan
Δημοσ.
5 ώρες πριν, AntonisKo είπε

Με τι αυτοκίνητο κάνετε τα άλματα?

Και η Φεράρι 599 Έβο πάει τάπα οπότε άνετα χτυπάς 3 αστέρια σε πολλά. 

Αλλά δεν υπάρχει κανόνας στο συγκεκριμένο που ζητάς. Οποιοδήποτε (φυσικά υπάρχουν εξαιρέσεις) όχημα με το κατάλληλο tune μπορεί να ανταπεξέλθει 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Συγνώμη το παιχνίδι είναι το Forza horizon 4

Λέω ότι κρασάρει το Forza ή όταν ανοίγει ή λίγα δευτερόλεπτα μετα που μπαίνει..

Ξέρει κανείς πως να μην κρασάρει;;;;

Δημοσ.

πριν μπουμε σε γενικοτερο ξεψαχνισμα, η πιο βασικές ερωτήσεις:

α. Ειναι ολοι σου οι drivers up to date?

b. Εχεις antivirus να τρεχει; αν ναι, δοκιμασες να το κλείσεις.

τα μισα προβληματα με παιχνιδια εχουν με αυτα τα δυο οποτε ας δουμε πρωτα αυτα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Skywalker333 είπε

πριν μπουμε σε γενικοτερο ξεψαχνισμα, η πιο βασικές ερωτήσεις:

α. Ειναι ολοι σου οι drivers up to date?

b. Εχεις antivirus να τρεχει; αν ναι, δοκιμασες να το κλείσεις.

τα μισα προβληματα με παιχνιδια εχουν με αυτα τα δυο οποτε ας δουμε πρωτα αυτα.

το τελευταιο που προτείνεις είναι σωστό βήμα,αλλά ανά ανάλογα με το σύστσημα του καθενός και τις γνώσεις δεν είναι και το ασφαλέστερο.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, jerry banana είπε

το τελευταιο που προτείνεις είναι σωστό βήμα,αλλά ανά ανάλογα με το σύστσημα του καθενός και τις γνώσεις δεν είναι και το ασφαλέστερο.

προφανως μιλάμε να το κλείσει πριν παιξει το παιχνιδι, απλα για να δει αν ειναι αυτο που χτυπαει.

οχι να το κλείσει γενικα :)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Skywalker333 είπε

προφανως μιλάμε να το κλείσει πριν παιξει το παιχνιδι, απλα για να δει αν ειναι αυτο που χτυπαει.

οχι να το κλείσει γενικα :)

γιαυτο το είπα φιλε :) μερικοί πχ δεν ξέρουν πως να το κλείνουν ή μπορεί να το αφήσουν κλειστό κλπ.

Δημοσ.

3 ώρες πριν, Angalan είπε

Συγνώμη το παιχνίδι είναι το Forza horizon 4

Λέω ότι κρασάρει το Forza ή όταν ανοίγει ή λίγα δευτερόλεπτα μετα που μπαίνει..

Ξέρει κανείς πως να μην κρασάρει;;;;

Λοιπόν άκουσε με μιας και είχα και έχω το ίσιο πρόβλημα με το upgrade της ultimate. Υπάρχει πρόβλημα με κάποιο από τα services σου. Γράψε και πατα msconfig  στην αναζήτηση και κλείσε τα όλα εκτός από της Microsoft στην εκκίνηση, κάνε ρεσταρτ και άνοιξε το 3 4 φορές και θα ξεκινήσει. Αυτό που θα σ πάρει πολύ ώρα είναι να βρεις ποιο φταίει και κάνει conflict, συνήθως είναι του ηχου αν το ψάξεις σε κάποιο φορουμ εξωτερικού. Έτσι παίζει σε εμένα πάντως και είναι γνωστό πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Metaksas είπε

Λοιπόν άκουσε με μιας και είχα και έχω το ίσιο πρόβλημα με το upgrade της ultimate. Υπάρχει πρόβλημα με κάποιο από τα services σου. Γράψε και πατα msconfig  στην αναζήτηση και κλείσε τα όλα εκτός από της Microsoft στην εκκίνηση, κάνε ρεσταρτ και άνοιξε το 3 4 φορές και θα ξεκινήσει. Αυτό που θα σ πάρει πολύ ώρα είναι να βρεις ποιο φταίει και κάνει conflict, συνήθως είναι του ηχου αν το ψάξεις σε κάποιο φορουμ εξωτερικού. Έτσι παίζει σε εμένα πάντως και είναι γνωστό πρόβλημα.

Τι εννοείς να τα κλείσω όλα εκτός από το Microsoft στην εκκίνηση;;;; Τι είναι το conflict;;;;;

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια μέχρι τώρα..

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Angalan είπε

Τι εννοείς να τα κλείσω όλα εκτός από το Microsoft στην εκκίνηση;;;; Τι είναι το conflict;;;;;

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια μέχρι τώρα..

Κλείσε όλες τις υπηρεσίες εκτός της Microsoft , έχει καρτέλα που λέει υπηρεσίες, αν έχεις αγγλικά windows services. Εκεί θα δεις ένα κουτάκι κάτω αριστερά που λέει αποκρύψη όλων των υπηρεσιών Microsoft και κλικάρε το αύρα που θα μείνουν τα απενεργοποιείς,  μετά στην διπλανή καρτέλα που λέει εκκίνηση στοιχείων Ότο έχει να κάνει με λογισμικό logitech, razer , η Corsair απενεργοποίησε τα. Κάνε restart και άνοιξε το forza 2 3 φορές και θα δουλέψει, και μετά τα ξανανοίγεισ αυτά π έκλεισες, στην ουσία κάνε το όταν είναι να παίξεις μέχρι να βρεθεί κάποιο patch.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, Metaksas είπε

Κλείσε όλες τις υπηρεσίες εκτός της Microsoft , έχει καρτέλα που λέει υπηρεσίες, αν έχεις αγγλικά windows services. Εκεί θα δεις ένα κουτάκι κάτω αριστερά που λέει αποκρύψη όλων των υπηρεσιών Microsoft και κλικάρε το αύρα που θα μείνουν τα απενεργοποιείς,  μετά στην διπλανή καρτέλα που λέει εκκίνηση στοιχείων Ότο έχει να κάνει με λογισμικό logitech, razer , η Corsair απενεργοποίησε τα. Κάνε restart και άνοιξε το forza 2 3 φορές και θα δουλέψει, και μετά τα ξανανοίγεισ αυτά π έκλεισες, στην ουσία κάνε το όταν είναι να παίξεις μέχρι να βρεθεί κάποιο patch.

Τελικά τα κατάφερα και το έκανα ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια ....

Αν θες να μπαίνουμε μαζί στήλε μου προσωπικό μήνυμα ..

Επεξ/σία από Angalan
Δημοσ.
2 ώρες πριν, d_gkal είπε

Τι φάση με το σημερινό update;

Δεν δίνει αυτοκίνητα; 

(Είμαι εκτός και θα το δω το βράδυ)

Ακούγεται πως υπάρχει πρόβλημα με το Update 23. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...