Προς το περιεχόμενο

Forza Horizon 4 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ποιο site θα βρούμε την καλύτερη τιμη στην αγορά αυτη τη στιγμή για forza horizon 4;

Δημοσ.

παιδια το horizon promo σας δουλευει? οτι αμαξι και να φωτογραφισω μου λεει 0, εχω αγορασει το σπιτι που χρειαζεται για να ξεκλειδωθει το challenge δηλαδη ειναι ενεργο δν ειναι γκριζο αλλα οτι αμαξι και να φωτογραφισω λεει 0!

Δημοσ.
17 ώρες πριν, nikpoth είπε

Για mosler , δυστυχώς δεν έχω. Πρέπει να περιμένω φθινόπωρο. Δοκίμασα μόλις με evolution coupe 1020, Ultima, αλλά μέχρι 420km έπιασε κ αυτό με tune. Δεν βλέπω να βγάζω το seasonal pr stunt. Η πλάκα είναι ότι το έχω βγάλει,όχι σε seasonal,με 434km και τώρα θέλει 434.5. περνάω τεζα κ θέλει άλλο 1km..!

εχεις ενεργα τα τραξιον κοντρολ + σταμπιλιτι ;

εαν ναι, σβηστα κ ξαναπερνα.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό τον καιρό προσπαθώ να τελειώσω τα διάφορα stories. Μιας και είναι winter season στο παιχνίδι είναι μια καλή ευκαιρία να ολοκληρώσετε το drift club μιας και λόγω γενικής ολισθηρότητας βοηθάει ιδιαίτερα στα drift scores.

Το διάβασα σαν tip χτες στο reddit, το δοκίμασα και όντως έβγαλα ολα τα chapters εύκολα και σχεδόν πάντα με την πρώτη.... Δοκιμάστε το!

Δημοσ.
22 minutes ago, Metaksas said:

Καλό αμάξι και tune για 3αστερα drifts?

Από Formula drift δες την viper και κάποιο tune που θα βρεις 

Πάντως Εγώ με την Shelby cobra και έτοιμο tune (αν θες να δω ποιο ειναι) κατάφερα και "έμαθα" drift

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, Metaksas είπε

Καλό αμάξι και tune για 3αστερα drifts?

Πάρε free τα formula drift και δοκίμασε τι σου ταιριάζει και που. μια καλή αρχη ειναι το viper η το nissan 240sx το γαλάζιο. εγω απολάμβανα drift με το Ford Mustang Hoonicorn. 

Το οποιο μπορεις να το βρεις και στο auction house με καμια 300-400k αν θυμαμαι καλα.

Επεξ/σία από vaggos88
Δημοσ.

3 πρώτες εποχές 100%

Άνοιξη από σήμερα. Ήδη πέρασα το 80%. Έμειναν οι αγώνες και τα daily. Εύκολο 100αρι και αυτο. 

Αληθεια, τελειώνοντας και τις 4 εβδομάδες στο 100% δίνει κάποιο achievement;

Δημοσ.
12 ώρες πριν, d_gkal είπε

3 πρώτες εποχές 100%

Άνοιξη από σήμερα. Ήδη πέρασα το 80%. Έμειναν οι αγώνες και τα daily. Εύκολο 100αρι και αυτο. 

Αληθεια, τελειώνοντας και τις 4 εβδομάδες στο 100% δίνει κάποιο achievement;

Εχουμε παράλληλες πορείες αυτή την season! Ακριβώς κι εγω εχω 100% όλες τις εποχές και για πρώτη φορά χτές κερδίσαμε με την πρώτη προσπάθεια τόσο το Trial οσο και τα Spring games που πάντα με δυσκολεύουν και παω για 100% σε ολα με την ελπίδα του rare achievement αλλά ο @mclein² μας ξενέρωσε!

Το "κακό" είναι οτι ολα αυτά τα legendary - rare cars που δίνει σαν rewards μέχρι τώρα τα είχα κερδίσει ήδη με τα 200 super wheelspins οπότε τώρα τα μαζεύω σε διπλά και τριπλά παρά την σπανιότητα τους οπότε παίζω τυπικά για το 100% χωρίς κάποιο επιπλέον κίνητρο απο rewards...

Δημοσ.

94% πλέον και έμειναν μόνο τα daily. 

Και γω κάποια rare/legendary τα έχω διπλα και τριπλα. 

Θα κάνω διαφορετικά builds και θα τα κρατήσω, αλλιώς πώληση στο auction house

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...