AntonisKo Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 9 λεπτά πριν, d_gkal είπε Προσπάθησε ξανά και ξανά. Όλο και σε κάποια καλή ομάδα θα πέσεις! Όπου βλέπεις αγώνα βουρ! Επίσης κάνε την forzathon playlist κάθε εβδομάδα. Ετσι θα πάρεις οχήματα που αξίζουν ώστε να κερδίζεις άνετα τους αγώνες. Thanks man!
bad_freddy Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 16 ώρες πριν, d_gkal είπε 100% και στη δεύτερη εποχή. Για να δούμε στην αυριανή τι θα κάνω, καθώς θα έχω περιορισμένο χρόνο για gaming Κι εγω πρώτη φορά 2 σερί εποχές 100%. Τα μόνα που δεν καταφέρνω είναι τα drift zones και φοβάμαι οτι αργά ή γρήγορα δεν τα γλυτώνω... 2
d_gkal Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Κοιταξε, από drift δεν είχα την παραμικρή ιδέα. Όσες φορές και να προσπάθησα δε τα κατάφερνα, νεύρα, κλείσιμο κονσόλας και άντε γεια. Με τα λίγα και τα πολλά έψαχνα πιο είναι το καλύτερο αμάξι και με ποιο στήσιμο. Δοκίμασα την viper formula drift με tune αλλά και έτσι τίποτα. Τελικά πήρα όλως τυχαίως την Shelby cobra, κοπανησα έτοιμο tune, κάρφωσα δευτερα-τριτη και βουαλα! Το πέτυχα!!!! Με λίγες προσπάθειες ήμουν σε καλό επίπεδο. Έκανα και στην drift business 3 αστέρια και τώρα μπορώ να πω ότι κάτι κάνω! Ακόμη και με οποιοδήποτε αμαξι, ακόμη και αυτόματο στις στροφές driftarei μια χαρά. Φυσικά έχω πολύ ακόμη να μάθω στο drift, αλλά το παλευω κάθε φορά!!!! Φαντάσου στα live κάθε ώρα, όταν τύχαινε drift ζήτημα να έδινα 5-10.000 και τώρα δίνω πολλααααα παραπάνω χωρίς κόπο Οπότε προσπάθησε και μόνο κερδισμένος θα βγεις!
d_gkal Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Τα έπαιξαν οι σερβερς; Απ' τις 22:00 δε μπορεσα να μπω online
MitsosDaBest13 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 3 λεπτά πριν, d_gkal είπε Τα έπαιξαν οι σερβερς; Απ' τις 22:00 δε μπορεσα να μπω online Από τις 21:30 ήμουν μόνιμα online. Πριν καμιά ώρα το έκλεισα. 1
d_gkal Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Τι έγινε και δε μπορώ να μπω; Έκλεισα/άνοιξα κονσόλα τίποτα. Ενώ έχω κανονικά ίντερνετ, στους σερβερς για το Forza δε μπήκε ποτέ. Συνέχεια σφάλμα. Το καλό είναι ότι ασχολήθηκα με τον χειμώνα, πήγα ήδη 65% Έμειναν τα daily(συνδέθηκε στους σερβερς για κάποια δευτερόλεπτα και έτσι πήρα το σημερινό), τα games, το trial και το weekly
bad_freddy Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 9 ώρες πριν, d_gkal είπε Τι έγινε και δε μπορώ να μπω; Έκλεισα/άνοιξα κονσόλα τίποτα. Ενώ έχω κανονικά ίντερνετ, στους σερβερς για το Forza δε μπήκε ποτέ. Συνέχεια σφάλμα. Το καλό είναι ότι ασχολήθηκα με τον χειμώνα, πήγα ήδη 65% Έμειναν τα daily(συνδέθηκε στους σερβερς για κάποια δευτερόλεπτα και έτσι πήρα το σημερινό), τα games, το trial και το weekly Κάτι παιζόταν χτές με τους σέρβερς, εγώ ήμουν μέσα κανονικά αλλά μου πέταγε συχνά μύνημα για "poor connection may affect online play" αν και τελικά δεν είχα θέμα. Το trial μου φάνηκε πανέυκολο (ειδικά σε σχέση με το προηγούμενο) μιας και για κάποιο περίεργο λόγο τα bots "σέρνονται" στα 2/3 events. Κλασσικά χτές κόλλησα στα games, έπαιξα 6-7 φορές και πάντα ήμουν στην ομάδα με τους afk ή αυτούς που έφευγαν οι μισοί μετα το πρώτο event...
Nik1239 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Μήπως ξέρει κανείς από πού μπορώ να κατεβάσω το FH4 εκτός του Microsoft store γτ δεν ανοίγει ;;;
MitsosDaBest13 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, bad_freddy είπε Κάτι παιζόταν χτές με τους σέρβερς, εγώ ήμουν μέσα κανονικά αλλά μου πέταγε συχνά μύνημα για "poor connection may affect online play" αν και τελικά δεν είχα θέμα. Το trial μου φάνηκε πανέυκολο (ειδικά σε σχέση με το προηγούμενο) μιας και για κάποιο περίεργο λόγο τα bots "σέρνονται" στα 2/3 events. Κλασσικά χτές κόλλησα στα games, έπαιξα 6-7 φορές και πάντα ήμουν στην ομάδα με τους afk ή αυτούς που έφευγαν οι μισοί μετα το πρώτο event... Εγώ το μόνο περίεργο που είδα, ήταν σε ένα Forzathon live που έπαιξα. Ενώ τελείωσε ο 2ος γύρος, μου έβγαλε μήνυμα ότι τελείωσε ο 1ος(!) και να πάω (πάλι) στον 2ο γύρο. 🥴 Για 1-2 λεπτά δεν με άφηνε να μαζέψω πόντους στην Drift Zone του 3ου γύρου (ενώ οι άλλοι έβλεπα ντρίφταραν συνέχεια/κανονικά) και τελικά μου έδειξε το σωστό μήνυμα 1-2 λεπτά μετά, ότι τελείωσε ο 2ος γύρος και να πάω στον 3ο. (αν κατάλαβε κανείς τι είπα. 😛) Όντως, το Trial του Χειμώνα ήταν πολύ εύκολο. Ειδικά στον 1ο αγώνα μαζέψαμε πάνω από 3000 points και πολλοί είχαν stock αμάξια. 1
d_gkal Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Όντως απ' τα πιο εύκολα trials Κερδίσαμε άνετα τους 2 πρώτους αγώνες. Στον τρίτο απλά ήθελα να το πάω χαλαρά, σε φάση που έμεινα επίτηδες τελευταίος και δε πρόλαβα να τερματίσω για λίγα μέτρα. Δε πειράζει. Τώρα έμειναν μόνο τα 5 daily. Πάλι καλά γιατί περιορισμένος ο χρόνος μου αυτή τη βδομάδα. Θα μπαίνω κυρίως για τα daily, άντε και κάνα eliminator
nikpoth Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Παιδιά, αυτοκίνητο και tune για speed trap M68? Έχω 599ΧΧ αλλά βγάζει μέχρι 433 km και για λίγο δεν βγαίνει το objective. Δοκίμασα,tune που λένε κάτι 500km αλλά ήταν ψέμα, ούτε τα 430 δεν έπιασε.
d_gkal Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 1 hour ago, nikpoth said: Παιδιά, αυτοκίνητο και tune για speed trap M68? Έχω 599ΧΧ αλλά βγάζει μέχρι 433 km και για λίγο δεν βγαίνει το objective. Δοκίμασα,tune που λένε κάτι 500km αλλά ήταν ψέμα, ούτε τα 430 δεν έπιασε. Με την evolution μπορείς να πιάσεις τέτοιες ταχύτητες. 1
totomis Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, nikpoth είπε Παιδιά, αυτοκίνητο και tune για speed trap M68? Έχω 599ΧΧ αλλά βγάζει μέχρι 433 km και για λίγο δεν βγαίνει το objective. Δοκίμασα,tune που λένε κάτι 500km αλλά ήταν ψέμα, ούτε τα 430 δεν έπιασε. τα περισσότερα speed trap (όπως και το συγκεκριμένο), τα έχω πιάσει με το mosler mt900s. του έχω βάλει το tune "300mph / 483 kph " 2
nikpoth Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Δημοσ. 23 Μαΐου 2020 Για mosler , δυστυχώς δεν έχω. Πρέπει να περιμένω φθινόπωρο. Δοκίμασα μόλις με evolution coupe 1020, Ultima, αλλά μέχρι 420km έπιασε κ αυτό με tune. Δεν βλέπω να βγάζω το seasonal pr stunt. Η πλάκα είναι ότι το έχω βγάλει,όχι σε seasonal,με 434km και τώρα θέλει 434.5. περνάω τεζα κ θέλει άλλο 1km..!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα