Προς το περιεχόμενο

Forza Horizon 4 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

το έχει σε προσφορά το windows store πάντως

69.99€ κάνει η ultimate
62.99€ η deluxe
48.99€ η απλή

35€ ειχε οταν εβαλα το λινκ, τωρα ανεβηκε...

Δημοσ.

69.99 η ultimate ετιμηθη...
έλεγα να περιμένω μέχρι να παίξει καμιά προσφορά γύρω στα 50, αφού έχω game pass, αλλά δεν κρατήθηκα τελικά. έχω γενέθλια σε λίγες μέρες, οπότε μου έκανα ενα δωράκι...

από άυριο θα σουλατσάρουμε στο fortune island...

• Like 3
Δημοσ.

Τελικά για τ 200 spins το ξαναέκανα εγκατάσταση κ γούσταρα άσχημα και αγόρασα και την ultimate!! Έτσι κ αλλιώς κάπου στα 30m αναλογούν τα spins και πιστεύω αν το λιώσω μια εβδομάδα τα βγάζω άνετα. Πάντως από κλείδαδικο το πήρα 28 ευρώ με UK region, και έκανα αναβαθμίση από το Microsoft store στα 24 για την ultimate με κανονικό region. Σύνολο 52 κάπου ευρώ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρωτήσω, υπάρχει τρόπος να βλέπεις πόσους αγώνες έχεις ακόμα να κάνεις σε κάθε κατηγορία?

Προσπαθώ αυτές τις μέρες να κάνω οσα μπορώ αλλά μου έχουν βγεί τα μάτια να ψάχνω στον χάρτη για αγώνες που δεν εχω τρέξει...

Γνωρίζω οτι έχει filter για new αγώνες, το θέμα είναι οτι κάποιους που δεν εχω τρέξει δεν έχουν ένδειξη "new" οπότε πρέπει να ψάχνω στον χάρτη σε ενα χαμό απο icons που πολλές φορές είναι το ενα πάνω στο άλλο και δεν φαίνονται καν αν δεν ζουμάρεις.

Βέβαια απο τα filters μπορείς να βλέπεις συγκεκριμένες κατηγορίες αγώνων αλλά έτσι χάνεις στο minimap και διάφορα speedtraps κλπ. που μου αρέσει να τα ολοκληρώνω καθώς πηγαίνω απο τον ενα αγώνα στον άλλο.

Κοίταξα στα stats αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό (τύπου sprint races 8/15, street circuits 12/20) ενω έχει ενα κάρο άσχετα στατιστικά ξερω γω max g-force σε κάθε τροχό, οτι να ναι...

Επεξ/σία από bad_freddy
Δημοσ.

εγω μαλλον την πατησα με την ultimate, εκανα εγκατασταση και δεν ξεκιναει το game, αν ομως διαγραψω το content της ultimate παιζει πφφ....

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Metaksas είπε

εγω μαλλον την πατησα με την ultimate, εκανα εγκατασταση και δεν ξεκιναει το game, αν ομως διαγραψω το content της ultimate παιζει πφφ....

Πρέπει να μιλήσεις με microsoft να σου αλλάξει region σε κάποιο από τα 2...

Και επέμεινε να σου αλλάξει region στο κανονικό παιχνίδι, ώστε να ταιριάξει με το region που έχουμε (eu)

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Metaksas είπε

Και αν θες μετά πες μας και τι έγινε να έχουμε εικόνα κι εμείς..

(Και βάλε και μια σημείωση στο προηγούμενο post οτι δεν δούλεψε η λύση αυτή, μην την ακολουθήσει κανείς που θα τη δει τυχαία στο μέλλον)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω αλλάξει το region του προφίλ μου , αυτό ήταν μόνο για την εγκατάσταση, μετά έπαιζα κανονικά. Έτσι κ αλλιώς το ultimate add on, το αγόρασα στο δικό που region. Απλά από ότι διάβασα επειδή έχω ακομα gamepass φαίνεται ότι παίζω τ παιχνίδι από το gamepass και δεν ξεκινάει όταν κάνω εγκατάσταση το ultimate add on.

Με ένα γρήγορα ψάξιμο δλδ, οποίος έχει gamepass και αγοράσει ultimate παθαίνει κοκο μπλόκο το παιχνίδι κ δεν ξεκινάει λόγο registry. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/forza-horizon-4-crashes-at-startup-after-buying/eda93246-d239-4033-b507-b856e5b856ba

https://forums.forzamotorsport.net/turn10_postst158718p8_FH4-closing-on-startup---load-screen--see-Forza-Support-site-article.aspx?=

EDIT:  με μια επαναφορα απο τις ρυθμισεις εφαρμογων λειτουργει κανονικα παιδια.

Επεξ/σία από Metaksas
Δημοσ.

100% και στη δεύτερη εποχή. 

Για να δούμε στην αυριανή τι θα κάνω, καθώς θα έχω περιορισμένο χρόνο για gaming

Δημοσ.
1 ώρα πριν, d_gkal είπε

100% και στη δεύτερη εποχή. 

Για να δούμε στην αυριανή τι θα κάνω, καθώς θα έχω περιορισμένο χρόνο για gaming

Εγώ έπαιξα 20 φορές το Trial και δεν το κέρδισα. Ακόμα και με Pro παίκτες, πάλι χάναμε. Εγώ έβγαινα συνήθως 1ος με το Lego Mini Cooper, οι άλλοι πολύ χαμηλά. Ήταν το μόνο αμάξι που πήγαινε γρήγορα. 

• Like 1
Δημοσ.

Ρεεεε τι χαμος γίνεται εδω, εχω θολώσει, δεν ξερω τι να πρωτοκάνω!

Απο που ειναι προτιμότερο να ξεκινήσει κανείς?

Δημοσ.
11 ώρες πριν, MitsosDaBest13 είπε

Εγώ έπαιξα 20 φορές το Trial και δεν το κέρδισα. Ακόμα και με Pro παίκτες, πάλι χάναμε. Εγώ έβγαινα συνήθως 1ος με το Lego Mini Cooper, οι άλλοι πολύ χαμηλά. Ήταν το μόνο αμάξι που πήγαινε γρήγορα. 

το ρσ200 ειναι καλυτερο νομιζω

Δημοσ.
13 hours ago, MitsosDaBest13 said:

Προσπάθησε ξανά και ξανά. Όλο και σε κάποια καλή ομάδα θα πέσεις! 

1 hour ago, AntonisKo said:

Ρεεεε τι χαμος γίνεται εδω, εχω θολώσει, δεν ξερω τι να πρωτοκάνω!

Απο που ειναι προτιμότερο να ξεκινήσει κανείς?

Όπου βλέπεις αγώνα βουρ! 

Επίσης κάνε την forzathon playlist κάθε εβδομάδα. Ετσι θα πάρεις οχήματα που αξίζουν ώστε να κερδίζεις άνετα τους αγώνες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...