totomis Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 9 λεπτά πριν, d_gkal είπε Μόλις έδωσε δώρο 200 super wheelspins! Για δείτε και σεις! όντως... προτάσεις για αυτοκίνητα και ρυθμίσεις για άσφαλτο και rally στις κατηγορίες Α και Β; για s1 χρησιμοποιώ συνήθως alpha Romeo 8c fc και ford rs180. για s2 Ferrari f40 c και hoonigan rs200
bad_freddy Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 17 ώρες πριν, d_gkal είπε Ναι ρε! Άντε γεια! Το κερδίσαμε! Λοιπον, πήρα Audi s1 με το tune του dmacd56 που ονομάζεται autumn trial. Ενεργοποίησα abs, traction control και stability control. Πολύ σταθερό γενικά. Όμως είχαμε καλά άτομα στην ομάδα! Πήραμε τον πρώτο αγώνα, τον δεύτερο και ας στον τρίτο όλοι τερματησαμε (χωρίς άγχος γιατί όλοι πηγαίναμε πολύ χαλαρά) Το κατάφερα κι εγω με το Ford RS 200 αν και δεν είχε να κάνει τόσο το αμάξι όσο οτι οι βρέθηκα σε καλό γκρούπ επιτέλους! Τώρα εχω κολλήσει στα Autumn games, τυχαίνω πάντα στην ομάδα που χάνει... Που θα πάει όμως! Βέβαια ήθελα να ρωτήσω, αρχικά ακολούθησα τις οδηγίες σου και αγόρασα το S1, δεν βρήκα βέβαια το tune που μου είπες αλλά οσα άλλα tunes κι αν δοκίμασα το αμάξι δεν μου το εμφάνιζε να το επιλέξω για το trial. Τι φάση?
mclein² Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 εγινε καμια μ@λακια κ εδωσαν τα 200 σουπερ σπινς ;;;;
d_gkal Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 1 hour ago, mclein² said: εγινε καμια μ@λακια κ εδωσαν τα 200 σουπερ σπινς ;;;; Δε ξέρω, πάντως λίγα δευτερόλεπτα πριν τις δώσει με πέταξε απ' το eliminator. Και λεω: δες τους χουβαρδαβες! Δωράκι γιατί με πέταξε 😛 1 hour ago, bad_freddy said: Το κατάφερα κι εγω με το Ford RS 200 αν και δεν είχε να κάνει τόσο το αμάξι όσο οτι οι βρέθηκα σε καλό γκρούπ επιτέλους! Τώρα εχω κολλήσει στα Autumn games, τυχαίνω πάντα στην ομάδα που χάνει... Που θα πάει όμως! Βέβαια ήθελα να ρωτήσω, αρχικά ακολούθησα τις οδηγίες σου και αγόρασα το S1, δεν βρήκα βέβαια το tune που μου είπες αλλά οσα άλλα tunes κι αν δοκίμασα το αμάξι δεν μου το εμφάνιζε να το επιλέξω για το trial. Τι φάση? Όταν πάω σπίτι θα δω ακριβώς την ονομασία του tune
d_gkal Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 2 hours ago, bad_freddy said: Το κατάφερα κι εγω με το Ford RS 200 αν και δεν είχε να κάνει τόσο το αμάξι όσο οτι οι βρέθηκα σε καλό γκρούπ επιτέλους! Τώρα εχω κολλήσει στα Autumn games, τυχαίνω πάντα στην ομάδα που χάνει... Που θα πάει όμως! Βέβαια ήθελα να ρωτήσω, αρχικά ακολούθησα τις οδηγίες σου και αγόρασα το S1, δεν βρήκα βέβαια το tune που μου είπες αλλά οσα άλλα tunes κι αν δοκίμασα το αμάξι δεν μου το εμφάνιζε να το επιλέξω για το trial. Τι φάση? Πήρες το s1 QUATRO;;;; Το παλιο θρυλικο, όχι το νεότερο μοντέλο.
bad_freddy Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, d_gkal είπε Πήρες το s1 QUATRO;;;; Το παλιο θρυλικο, όχι το νεότερο μοντέλο. Χαχα αυτά τα διευκρινίζουν φίλε μου! Κι έλεγα κι εγω πριν το αγοράσω, θα βγάλω το trial με αυτό το κουβά? Αλλά για να το λέει... Εντωμεταξύ τσέκαρα καλά το thread πριν το αγοράσω μην κάνω και λάθος χαχαχα...
Metaksas Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) εγω που το ειχα με gamepass και εχω κανενα 7μηνο να παιξω θα παρω τα 200 spins? , αγορασα gamepass ξανα με 1 ευρω να μπω να δω, ελπιζω μεχρι αυριο απογευμα να εχει κατεβει Επεξ/σία 16 Μαΐου 2020 από Metaksas
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Εμένα 20 s wheels μου είχε, όχι 200... https://www.windowscentral.com/forza-horizon-4-players-getting-200-super-wheelspins-free
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 11 λεπτά πριν, GjokerR είπε εμένα κανένα 😶 δεν είδα πότε ήταν η ημερομηνία του μηνύματος γμτ. βασικά δεν με βάζει καν σε online session.. απο firewall του έχω δώσει πρόσβαση αλλά @@ κιάλλοι βλέπω δεν πήραν τίποτα, και σιγά πριν 13 ώρες το ανακοίνωσαν, αν ήταν να είναι time limited ας το έγγραφαν έστω. https://twitter.com/eastham4real/status/1261672646263164931/photo/1
leonidas777 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Εμένα πάντως δεν έχει έρθει τίποτα. Bug, glitch όπως θέλουν ας το ονομάσουν, από την στιγμή που τα πήρανε αρκετοί πρέπει να τα δώσουν σε όλους. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2020 από leonidas777
d_gkal Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 3 hours ago, bad_freddy said: Χαχα αυτά τα διευκρινίζουν φίλε μου! Κι έλεγα κι εγω πριν το αγοράσω, θα βγάλω το trial με αυτό το κουβά? Αλλά για να το λέει... Εντωμεταξύ τσέκαρα καλά το thread πριν το αγοράσω μην κάνω και λάθος χαχαχα... Sorry sorry και πάλι sorry. Ήμουν σίγουρος ότι έκανα αναφορά στο παλιό s1, αλλά μάλλον δεν εκανα 😛 Κουτι πάντως κατσανε οι 200 sw! Έτυχα κάποια οχήματα που ήθελα! Και από φράγκα πήρα γύρω στα 30μυρια
leonidas777 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, GjokerR είπε Μπορεί και να μην το δούμε καθόλου οι υπόλοιποι Πολύ δίκαιο μπράβο τους(ειρωνικά το λέω). Επεξ/σία 16 Μαΐου 2020 από leonidas777
d_gkal Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Πάντως παίδες σας ενημέρωσα αμέσως μόλις τις πήρα (Το αναφέρω μήπως και παίζει ρόλο η ώρα που αυνδεθηκατε-ισως αν μπαινατε εκείνη την ώρα να τις περνατε) Επίσης τις εξαργύρωσα αμεσα(λέω μη γίνει τίποτα και τις χάσω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα