totomis Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, AntonisKo είπε Προσοχή , αφορά για UK μονο, το πήρα και δεν ενεργοποιείται για το δικό μας region. Περιμένω απάντησή τους για να μου στείλουν νέο ή για refound. μίλαγα προχτες με το support της Microsoft για ένα θέμα που είχα με το game pass, και τους ρώτησα για αυτό που λες με τα regions. μου είπαν πως μπορείς από εδώ https://account.xbox.com/el-GR/AccountMigration?wa=wsignin1.0 να αλλάξεις την περιοχή του λογαριασμού σου, ώστε να ταιριάζει με αυτόν του κωδικού που αγόρασες. επίσης μου είπε πως η αλλαγή περιοχής του λογαριασμού δεν επηρεάζει κάτι άλλο πέρα από το κλείδωμα των παιχνιδιών... μου έδωσε τέλος και την εναλλακτική, να μιλήσω μαζί τους σε ανάλογη περίπτωση για να μου αλλάξουν τον αγορασμένο κωδικό με άλλο που είναι για το region του λογαριασμού μου. επειδή με ενδιαφέρει και εμένα αγορά από το συγκεκριμένο κλειδάδικο, αν μπορείς δώσε λεπτομέρειες πως το προχώρησες...
AntonisKo Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 19 λεπτά πριν, totomis είπε μίλαγα προχτες με το support της Microsoft για ένα θέμα που είχα με το game pass, και τους ρώτησα για αυτό που λες με τα regions. μου είπαν πως μπορείς από εδώ https://account.xbox.com/el-GR/AccountMigration?wa=wsignin1.0 να αλλάξεις την περιοχή του λογαριασμού σου, ώστε να ταιριάζει με αυτόν του κωδικού που αγόρασες. επίσης μου είπε πως η αλλαγή περιοχής του λογαριασμού δεν επηρεάζει κάτι άλλο πέρα από το κλείδωμα των παιχνιδιών... μου έδωσε τέλος και την εναλλακτική, να μιλήσω μαζί τους σε ανάλογη περίπτωση για να μου αλλάξουν τον αγορασμένο κωδικό με άλλο που είναι για το region του λογαριασμού μου. επειδή με ενδιαφέρει και εμένα αγορά από το συγκεκριμένο κλειδάδικο, αν μπορείς δώσε λεπτομέρειες πως το προχώρησες... Έκανα κι εγώ αλλαγή του region και δεν έκανε ούτε έτσι redeem τον κωδικό. Μίλησα με support του cdkey, μου είπαν ότι δεν υπάρχουν κωδικοί για το δικό μου region και ότι θα προχωρήσουν σε refound εντός 10 ημερών (πρέπει να επιβεβαιωθεί ότι ο κωδικός που έστειλαν δεν έχει χρησιμοποιηθεί).
nikpoth Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Ρε παιδιά, συνεχώς poor network conditions, και 3,4 disconnect σε αγώνες. Υπάρχει κάποια ρύθμιση? Σε όλα τα υπόλοιπα,παιχνίδια δεν έχω κάποιο θέμα.
d_gkal Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Πρέπει να φταιει καθαρά η σύνδεση στο ίντερνετ και όχι η κονσόλα/σερβερς
nikpoth Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Μου κάνει εντύπωση γιατί σε οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι δεν έχω κάποιο θέμα. Έκανα κ κάποια τέστ κ η γραμμή είναι όπως ήταν πάντα.
Mene Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Αντί για τις αποσυνδέσεις που αναφέρεις εμένα κατά καιρούς δεν συνδέεται καθόλου, μέχρι να αλλάξω τις ρυθμίσεις του teredo (enabled/disabled) στα IPv6 settings. Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι ακριβώς το επηρεάζει.
mclein² Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 15 ώρες πριν, d_gkal είπε Πρέπει να φταιει καθαρά η σύνδεση στο ίντερνετ και όχι η κονσόλα/σερβερς με 100αρα, χωρις αποσυνδεσεις γενικα εντος / εκτος παιχνιδιων...μου συμβαινει κ εμενα καποια πρωινα να παθαινει κοκομπλοκο το γκειμ, οποτε ειναι δικο τους φταιξιμο ! 1
d_gkal Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Και για πείτε.... Τι όχημα διαλέγουμε και με ποιο tune για το the trial; Μόνο αυτό μου έμεινε και τα daily
bad_freddy Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, d_gkal είπε Και για πείτε.... Τι όχημα διαλέγουμε και με ποιο tune για το the trial; Μόνο αυτό μου έμεινε και τα daily Κάτι αντίστοιχο ήθελα να ρωτήσω κι εγώ! Έφαγα χτές ολο το βράδυ να τρέχω το trial χωρίς επιτυχία, είναι κάπως ζόρικο το πρώτο event και μόλις χάσουμε σε αυτό την κάνουν οι μισοί, κάποιες φορές και απο τον πρώτο γύρο αν δεν ξεκινήσουμε καλά και άντε πάλι matchmaking, αναμονή, αποτυχία, ξανά matchmaking κλπ. Μιλάμε απελπίστηκα! Το τρέχω με το Beetle Rallycross που έδωσε την άνοιξη, μια χαρά μου φαίνεται σε επιδόσεις αλλα μιλάμε δεν βρίσκω party της προκοπής όσες φορές κι αν δοκίμασα!
d_gkal Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δοκίμασα πολλές φορές με διαφορετικά οχήματα. Κανένα δεν έκανε κλικ! Επίσης ποτέ δε μπήκα με σοβαρούς συμπαίκτες. Απελπιστικα.
bad_freddy Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 51 λεπτά πριν, d_gkal είπε Δοκίμασα πολλές φορές με διαφορετικά οχήματα. Κανένα δεν έκανε κλικ! Επίσης ποτέ δε μπήκα με σοβαρούς συμπαίκτες. Απελπιστικα. Ακριβώς τα ίδια αν και με το αμάξι που σου είπα ήταν σχετικά βατό... Απο εδω γίνεται να φτιάξουμε ενα γκρουπάκι και να μπούμε οργανωμένα ή δεν υπάρχει η δυνατότητα γενικά?
d_gkal Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 27 minutes ago, bad_freddy said: Ακριβώς τα ίδια αν και με το αμάξι που σου είπα ήταν σχετικά βατό... Απο εδω γίνεται να φτιάξουμε ενα γκρουπάκι και να μπούμε οργανωμένα ή δεν υπάρχει η δυνατότητα γενικά? Δε νομίζω, γιατί τυχαία μας επιλέγει. Μάλλον δε θα το προσπαθήσω ξανά. Έτσι και αλλιώς πέρασα το 80%
d_gkal Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 3 hours ago, bad_freddy said: Ακριβώς τα ίδια αν και με το αμάξι που σου είπα ήταν σχετικά βατό... Απο εδω γίνεται να φτιάξουμε ενα γκρουπάκι και να μπούμε οργανωμένα ή δεν υπάρχει η δυνατότητα γενικά? Ναι ρε! Άντε γεια! Το κερδίσαμε! Λοιπον, πήρα Audi s1 με το tune του dmacd56 που ονομάζεται autumn trial. Ενεργοποίησα abs, traction control και stability control. Πολύ σταθερό γενικά. Όμως είχαμε καλά άτομα στην ομάδα! Πήραμε τον πρώτο αγώνα, τον δεύτερο και ας στον τρίτο όλοι τερματησαμε (χωρίς άγχος γιατί όλοι πηγαίναμε πολύ χαλαρά) 1
d_gkal Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Μόλις έδωσε δώρο 200 super wheelspins! Για δείτε και σεις! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα