Προς το περιεχόμενο

Forza Horizon 4 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μηπως εχει καποιος ενα μερσεντικο παλαιολιθικο που βγηκε στο προ-προηγουμε φορζαθον σοπ ; 

ηταν αργο κ μαπα απλα επειδη δεν προλαβα να γραψω ωρες δεν εφτασα μεχρι 550 πόιντς απ'τα 600 που ηθελε.

20 ώρες πριν, d_gkal είπε

Έφτασα 80+%, πήρα τη Φεράρι. 

Δε μπορώ με τίποτα να κερδίσω το trial (με τις lotus) 

Ειδικά όταν φτάνει στο Goliath ξενερώνω τόσο πολύ που κάποιες φορές το σταματάω.

τυχερος σταθηκα.

μπηκε ενας με το αμαξι που κερδιζεις στο τελος του ιβεντ, εγω κ δυο ακομη.

κερδισαμε και τους 3 αγωνες με εναλλαξ θεσεις εκτος απο τον 1 που δεν επαιξε κανενα αγωνα κ πηρε το ιβεντ καρ δωρο.

Στις 29/4/2020 στις 10:41 ΜΜ, MitsosDaBest13 είπε

Εγώ 9 στις 10 φορές, περνούσα με πάνω από 370. Απλά πρέπει στην ευθεία να μην κάνεις απότομες κινήσεις. Ίσως αύριο που δεν θα έχει πάγο ο δρόμος, να πηγαίνει καλύτερα. 😛

με μια φερραρι φαστ-κατι περναει αερα τα 370 με λιγο μονταρισμα.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, totomis είπε

Με αγορά αυτού https://www.cdkeys.com/xbox-live/games/forza-horizon-4-ultimate-edition-xbox-one-pc-uk τα έχουμε όλα, και απαλλασσομαστε από την υποχρέωση του ενεργού game pass;

Θα σου ανήκει το παιχνίδι πλέων και δεν θα χρειάζεσαι game pass, και φυσικά θα έχεις όλα τα dlc που υπάρχουν με την Ultimate

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, nikpoth είπε

Παίδες τα tune πχ για 999 είναι όλα με αγορά cr η έχει κ free? Βλέπω 100 χιλιάρικα minimum.

Δεν έχει free. Τα αγοράζεις μία φορά και αν μετά θες κάποιο άλλο tune και έχει πχ μόνο διαφορετικές ζάντες, θα πληρώσεις μόνο 3.000. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βλέπω το YouTube live. Τον επόμενο μήνα δίνουν 6 καινούργια αυτοκίνητα🥳

2x Toyota Celica, Ford Puma Racing (παλιό), Nissan Pulsar (παλιό), Peugeot 205 Rallye και Mitsubishi Starion ESI-R. 

Επεξ/σία από MitsosDaBest13
Δημοσ.

καποια οχηματα που τα εχω διπλα τριπλα τετραπλα και παει λεγοντας, τι μπορω να τα κανω;

πως να τα ξεφορτωθω; θελω να εχω σε ολα (εκτοςαπο λιγα)  απο ενα κομματι

σε δημοπρασιες δε παιζει να φυγουν ποτε. ηδη το δοκιμασα. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, d_gkal είπε

καποια οχηματα που τα εχω διπλα τριπλα τετραπλα και παει λεγοντας, τι μπορω να τα κανω;

πως να τα ξεφορτωθω; θελω να εχω σε ολα (εκτοςαπο λιγα)  απο ενα κομματι

σε δημοπρασιες δε παιζει να φυγουν ποτε. ηδη το δοκιμασα. 

Αν έχουν χαμηλή αξία, απλά Remove From Garage. Δεν θα πάρεις λεφτά, αλλά θα έχεις παραπάνω θέσεις γι' άλλα (μέχρι 750 σε αφήνει να έχεις).

• Like 1
Δημοσ.

ηδη 2 3 τα εστειλα ετσι.

ενταξει, αξια μεγαλη δε πρεπει να εχουν. απλα δε θελω να τα βλεπω. 

μαλλον ολα θα τα κανω remove

Δημοσ.

Τελικά πολλά τα έκανα remove. Σήμερα αύριο θα σβήσω και άλλα. 

Δεν έχει νόημα να κρατάω δίπλα και τριπλα (εκτός εξαιρέσεων)

Κέρδισε κανένας το eliminator με το mini; Προσπάθησα αρκετές φορές αλλά τα 8/910αρια με περνάνε σαν να πηγαίνω με όπισθεν 

Δημοσ.

Να ρωτήσω, το Ford Puma που μας δίνει για ενα event υπάρχει τρόπος να το κερδίσω/κρατήσω?

Επίσης τα 10 ranked qualify races τα κάνεις μια φορά και τέλος ή κάθε φορά που αλλάζει series γίνονται reset?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, bad_freddy είπε

Να ρωτήσω, το Ford Puma που μας δίνει για ενα event υπάρχει τρόπος να το κερδίσω/κρατήσω?

Επίσης τα 10 ranked qualify races τα κάνεις μια φορά και τέλος ή κάθε φορά που αλλάζει series γίνονται reset?

Νομίζω από ότι την Πέμπτη το απόγευμα που έρχεται το Φθινόπωρο στο game, θα υπάρξει event που θα σου δίνει δώρο το Ford Puma Racing, όλο δικό σου. 

Επεξ/σία από MitsosDaBest13
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους τους γρήγορους,

θελω να ξεκινήσω το game, υπάρχει κάποιο ουσία-όφελος αν πάω απευθείας σε έκδοση deluxe η ultimate?

Εχει ακουστεί κάτι για το 5? Αν είναι να βγει τέλος της χρονιάς να σκάσω μόνο τα 60 τώρα για την Standard?

Απαιτεί γενικά πολύ χρόνο?

Παίζω ταυτόχρονα GT Sport, περιμένω Last Of Us 2 και Cyberpunk και δεν ξέρω που να το χωρέσω..

Δημοσ.

Κάθε πακέτο πέρα απ' τη standard έκδοση περιέχει διάφορα έξτρα. 

Διαφορες και τι περιέχει η κάθε μία μπορείς να βρεις με απλή αναζήτηση στο ίντερνετ. 

Όχι, για πέντε δεν εχουμε κάτι επίσημο απ' όσο γνωρίζω. 

Επίσης γιατί 60€ η standard; 

Μπορείς να βρεις σε κλειδαδικα ακόμη καλύτερες τιμές. 

Δημοσ.
Στις 2/5/2020 στις 1:37 ΜΜ, totomis είπε

Με αγορά αυτού https://www.cdkeys.com/xbox-live/games/forza-horizon-4-ultimate-edition-xbox-one-pc-uk τα έχουμε όλα, και απαλλασσομαστε από την υποχρέωση του ενεργού game pass;

Προσοχή , αφορά για UK μονο, το πήρα και δεν ενεργοποιείται για το δικό μας region.

Περιμένω απάντησή τους για να μου στείλουν νέο ή για refound.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...