Προς το περιεχόμενο

Forza Horizon 4 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/4/2020 στις 8:39 ΜΜ, d_gkal είπε

3 αστέρια πήρα με την Φεράρι 599 (την απλή) και με ταχύτητα 370.9! Οριακά δηλαδή. Ούτε θυμάμαι πως το έκανα, αλλά  πήρε καιρό. 

Τώρα στη σεζόν τι κανουμε;;; Θα περιμένω να δω κάνα βίντεο του YouTube από αύριο βράδυ και μετά. 

Έφτιαξα εγώ τελικά ένα Alfa 8C FE. Απλά ψάξτε για το tune Spring Weekly! αν το χρειαστείτε ή τον creator mitsosdabest. Περνάει με 373 kmh, με ξεκίνημα μετά τη στροφή στο τέλος του δρόμου, κοντά σε ένα Street Race και ένα άλλο Speedtrap.  

Άκυρο 

Επεξ/σία από MitsosDaBest13
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 minutes ago, MitsosDaBest13 said:

Έφτιαξα εγώ τελικά ένα Alfa 8C FE. Απλά ψάξτε για το tune Spring Weekly! αν το χρειαστείτε ή τον creator mitsosdabest. Περνάει με 373 kmh, με ξεκίνημα μετά τη στροφή στο τέλος του δρόμου, κοντά σε ένα Street Race και ένα άλλο Speedtrap.

Καλώς 

Δε θυμάμαι αν έχω το συγκεκριμένο όχημα, όμως κάτι θα κάνω. 

Αν δεν θα ειδοποιήσω 😛

Δημοσ.
49 minutes ago, MitsosDaBest13 said:

Μέχρι 365 πήγα με το tune σου.

Αύριο όταν αλλαξει η εποχή θα το δοκιμάσω ξανά. 

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Μέχρι 365 πήγα με το tune σου.

Αύριο όταν αλλαξει η εποχή θα το δοκιμάσω ξανά. 

Εγώ 9 στις 10 φορές, περνούσα με πάνω από 370. Απλά πρέπει στην ευθεία να μην κάνεις απότομες κινήσεις. Ίσως αύριο που δεν θα έχει πάγο ο δρόμος, να πηγαίνει καλύτερα. 😛

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η αλήθεια είναι ότι έπεσε σε υπερβολική κίνηση και εκανα δεξιά αριστερά

Επεξ/σία από d_gkal
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πωωω, καλά ό,τι να ναι. Τώρα πρόσεξα ότι θέλει Super GT αυτοκίνητο και όχι GT Cars. 😂 Sorry αν σας πήρα στο "λαιμό" μου. 

Τα κέρδισα όλα με τη Ferrari 812 Superfast (2017) και το tune του ugrundy, που λέει Easy Forzathon. 

Στο Danger Sign μόνο με Rimac περνάει... 

Επεξ/σία από MitsosDaBest13
Δημοσ.

Εμένα με έκανες χτες μόνο 🤣🤣παλευα να μαζέψω 3  αστέρια με την 8c και δε γινόταν με τίποτα. 

Τελικά το πέρασα με Aston Martin v12 s με έτοιμο tune. Γύρω στα 373χλμ 

Άμα σε πω ότι το danger sign το πέρασα με την 8c τι θα  πεις;;;;; (Κρατάω μια πισινή μηπως είχα αλλάξει αυτοκίνητο-αν και δε νομΙζω)

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, d_gkal είπε

Εμένα με έκανες χτες μόνο 🤣🤣παλευα να μαζέψω 3  αστέρια με την 8c και δε γινόταν με τίποτα. 

Τελικά το πέρασα με Aston Martin v12 s με έτοιμο tune. Γύρω στα 373χλμ 

Άμα σε πω ότι το danger sign το πέρασα με την 8c τι θα  πεις;;;;; (Κρατάω μια πισινή μηπως είχα αλλάξει αυτοκίνητο-αν και δε νομΙζω)

Sorry γι αυτό. 😂 Είχα κάνει το 8C να επιταχύνει γρήγορα, ίσως γι αυτό το κέρδισες. Το συγκεκριμένο Danger Sign θέλει να πιάσεις περίπου 230 kmh την ώρα που πηδας (και να πηδηξεις σωστά), αλλιώς δεν... 

Δημοσ.

Έφτασα 80+%, πήρα τη Φεράρι. 

Δε μπορώ με τίποτα να κερδίσω το trial (με τις lotus) 

Ειδικά όταν φτάνει στο Goliath ξενερώνω τόσο πολύ που κάποιες φορές το σταματάω.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, MitsosDaBest13 είπε

Στο Danger Sign μόνο με Rimac περνάει... 

Γιατί μόνο με Rimac, εγώ το πέρασα με το RS200 με την πρώτη! (Με λίγη τύχη γιατί τούμπαρε, αλλά δεν μου το μέτρησε για άκυρο).

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Mene είπε

Γιατί μόνο με Rimac, εγώ το πέρασα με το RS200 με την πρώτη! (Με λίγη τύχη γιατί τούμπαρε, αλλά δεν μου το μέτρησε για άκυρο).

Δοκίμασα 2-3 φορές με το Hoonigan RS200, αλλά δεν έφτασα καν κοντά στα 225 μέτρα που ήθελε... Μάλλον το οδήγησα χάλια. 😛

Δημοσ.
10 hours ago, d_gkal said:

Ειδικά όταν φτάνει στο Goliath ξενερώνω τόσο πολύ που κάποιες φορές το σταματάω.

Trial δε βγαίνει. Το παρατάω. 

Γιατί να έχω φάει σκάλωμα με eliminator;;;;;🧐

Δημοσ.
12 ώρες πριν, d_gkal είπε

Το κέρδισα με την 1η το Trial. Μπήκαμε 3 καλοί και 3 noobs. Μετά το άγριο "σκίσιμο" που φάγαμε στον 1ο αγώνα (εγώ 1ος και πίσω μόνο bots), οι 2 noobs έφυγαν. Οπότε έγινε εύκολο για τους υπόλοιπους 4 (έστω κι αν ο ένας noob με το stock αμάξι, έβγαινε τελευταίος). 

Τεσπα, αφού πήρες τη Ferrari, δεν έχει νόημα να το νικήσεις πλέον. Απλά βάλε της ένα 999 tune και σπάσε τα speedtraps. 😛 

Δημοσ.

Σε όλα.3 αστέρια έχω από κάποιες drift zones (και δε πρόκειται να τα φτασω) 

Σε κάθε αγώνα οι δικοί μου με τρακερναν και με.εβγαζαν εκτός checkpoint. Κλασικά τελευταία θέση και δε τους έφτανα ποτέ. 

Μια φορά μόνο μπήκαμε 5 καλοί (βάζω και εμένα μέσα :p) ααλλα οι 3 έφυγαν στα μέσα του δεύτερου αγώνα, ενώ κερδίζαμε. 

Τέλος πάντων. 

Κάποια στιγμή θέλω να ασχοληθώ με τις businesses μπας και μαζέψω 3 αστέρια και εκεί. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...