Προς το περιεχόμενο

Forza Horizon 4 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα την σουπρα! 

Εύκολα  τα seasonal or stunts. 

Τα games μέσα σε 5 λεπτά τα κερδίσαμε (ευτυχώς ήμασταν καλή ομάδα, αν και στο τέλος μείναμε 2 εναντίον 4)

Σε λίγο μάλλον θα συνεχίσω γιατί είμαι κάπου στο 45% :D

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, d_gkal είπε

Άνετα φτάνω στο 80%

Πρέπει να είμαι στο 77% τώρα. 

Στο adventure πώς θα κάνω qualify;;; 

Πρέπει να παίξεις unranked μεχρι να σου ξεκλειδώσει το ranked online. απο κει και περα θες 10 αγωνες.

Δημοσ.

Καλησπέρα κ χρόνια πολλά. Παιδιά υπάρχει τρόπος να σβήσω τα cloud save files? Θέλω να βάλω το νέο save που έχω στα data ,να είναι αυτό σε cloud.

Δημοσ.

Πριν λίγο eliminator για ακόμη μια φορά. Με 5αρι μάλιστα (focus)

Εχθές θα γινομουν ξανά, αλλά 100 μέτρα πριν τον τερματισμό τουμπαρα. Μέχρι να με ξαναβαλει, πάει.... Τελικά βγήκα 5η θέση. Κρίμα το rs200 που κέρδισα σε αγώνα. 

Δημοσ.
Στις 17/4/2020 στις 1:27 ΠΜ, MitsosDaBest13 είπε

Έχει ένα παλιό Supra του '92 το Φθινόπωρο, ένα αυτοκίνητο που μόλις εμφανίστηκε στο παιχνίδι. Αν ασχοληθείς 15-20 λεπτά, το παίρνεις. 

Όχι, για μένα δεν αξίζει τα 20 μύρια η 599XX E. Αυτή χρησιμεύει κυρίως για να "σπάζεις" τα Speed Traps, Speedzones κλπ. 

μαπα το σουπραααααααααα !!!!

Δημοσ.
4 hours ago, mclein² said:

μαπα το σουπραααααααααα !!!!

Τόσο χάλια; 

Πέρα από φωτογραφία δεν ασχολήθηκα μαζί του. 

Δημοσ.

Έχει άλλος κανενας θέμα με το eliminator; Δε συνδέεται με τίποτα, όση ώρα και να περιμένω. 

Ίντερνετ έχω κανονικά. Δε ξέρω τι φταιει. 

Δημοσ.

Ας ετοιμαζόμαστε για την αυριανή σεζόν. 

Ποιο super gt και με ποιο tune για να πάρω 3 αστερια στο speed trap; 

Δοκίμασα με μια Mercedes αλλά το μέγιστο που έπιασα είναι 345χλμ/ώρα ενώ θέλει 370. Το ίδιο με την Ferrari portofino

Πείτε ιδέες. 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Ας ετοιμαζόμαστε για την αυριανή σεζόν. 

Ποιο super gt και με ποιο tune για να πάρω 3 αστερια στο speed trap; 

Δοκίμασα με μια Mercedes αλλά το μέγιστο που έπιασα είναι 345χλμ/ώρα ενώ θέλει 370. Το ίδιο με την Ferrari portofino

Πείτε ιδέες. 

Απ' ό,τι βλέπω, γι' αυτή την Άνοιξη το Speedtrap και το Speedzone είναι σε χώματα. Οπότε πάρε Hoonigan RS200 με 999 level tune (του SoAwesomeSheep έχω).

Πρέπει να κερδίσετε από αύριο το 599 XX E στο 80%, ώστε να τα κερδίζετε αυτά με μόνο 1 πέρασμα. Επίσης και το 599 D είναι καινούργιο.

Δημοσ.
3 hours ago, MitsosDaBest13 said:

Απ' ό,τι βλέπω, γι' αυτή την Άνοιξη το Speedtrap και το Speedzone είναι σε χώματα. Οπότε πάρε Hoonigan RS200 με 999 level tune (του SoAwesomeSheep έχω).

Πρέπει να κερδίσετε από αύριο το 599 XX E στο 80%, ώστε να τα κερδίζετε αυτά με μόνο 1 πέρασμα. Επίσης και το 599 D είναι καινούργιο.

Αναφέρομαι στο weekly που πρέπει πάρουμε κάποιο super gt . Το ένα απ' τα 4 που ζητάει είναι 3 αστερια στην speed trap τέρμα πάνω δεξιά (διαφεύγει η ονομασια- princess κάτι είναι)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, d_gkal είπε

Αναφέρομαι στο weekly που πρέπει πάρουμε κάποιο super gt . Το ένα απ' τα 4 που ζητάει είναι 3 αστερια στην speed trap τέρμα πάνω δεξιά (διαφεύγει η ονομασια- princess κάτι είναι)

Τώρα κατάλαβα. Δυστυχώς, δεν έχω βρει κανένα μέχρι τώρα! Μόνο η Alfa 8C Forza Edition (999 tune) περνάει με 350, αλλά θέλει 370 για 3 αστέρια... ☹️ Θα δοκιμάσω δικό μου tune.

Δημοσ.

3 αστέρια πήρα με την Φεράρι 599 (την απλή) και με ταχύτητα 370.9! Οριακά δηλαδή. Ούτε θυμάμαι πως το έκανα, αλλά  πήρε καιρό. 

Τώρα στη σεζόν τι κανουμε;;; Θα περιμένω να δω κάνα βίντεο του YouTube από αύριο βράδυ και μετά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...