Προς το περιεχόμενο

Forza Horizon 4 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Άλλαξε η εποχή; 

Δυστυχώς αυτή τη βδομάδα δε θα ασχοληθώ πολύ, έως καθόλου δηλαδή. 

Αλλάζει σε λίγο (17:30).

https://ibb.co/myLyPdr

Επεξ/σία από MitsosDaBest13
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, MitsosDaBest13 είπε

Δεν ξέρω αν το έχεις δει, αλλά είναι πιο γρήγορο να είσαι έξω και να πατάς Pause, να πηγαίνεις στο My Cars και ν' αλλάζεις αμάξι από εκεί.

Αλλά ναι, πιο πολλά αμάξια φωτογραφίζεις όταν μαζεύονται πολλοί στο Forzathon Live. Εγώ έχω ήδη ξεκλειδώσει Ferrari και Porsche. Μετά τα prizes είναι αστεία...

ετσι το κανω αλλα μιλαμε για τεραστια διαδικασια...ειδικα για 600+ αμαξια !!!

Δημοσ.

Είναι όντως μεγάλη διαδικασία, γι αυτό εγώ θα βγάζω μόνο ότι πετυχαίνω στον δρόμο, δεν βιαζόμαστε.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Mene είπε

Είναι όντως μεγάλη διαδικασία, γι αυτό εγώ θα βγάζω μόνο ότι πετυχαίνω στον δρόμο, δεν βιαζόμαστε.

Όντως. Εγώ πιέστηκα λίγο χθες και σήμερα να φτάσω τα 200 φωτογραφημενα, για να ξεκλειδώσω τα 2 νέα αυτοκίνητα. Μετά δεν με νοιάζει, ούτως ή άλλως τα επόμενα prizes δεν έχουν ενδιαφέρον... 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, MitsosDaBest13 είπε

Όντως. Εγώ πιέστηκα λίγο χθες και σήμερα να φτάσω τα 200 φωτογραφημενα, για να ξεκλειδώσω τα 2 νέα αυτοκίνητα. Μετά δεν με νοιάζει, ούτως ή άλλως τα επόμενα prizes δεν έχουν ενδιαφέρον... 

200 θέλει για το porsche? omg κουράστηκα ήδη.

Επεξ/σία από vaggos88
Δημοσ.

Πολύ δύσκολο το Trial (με το λιοντάρι) αυτή την εβδομάδα... ☹️ Παρόλο που είχα φτιαγμένα αυτοκίνητα (δοκίμασα ένα σωρό) και καλούς συμπαίκτες (σε level), δεν μπορούσαμε με τίποτα να τελειώσουμε πρώτοι... Χρειάστηκε να το παίξω 6 φορές μέχρι να κερδίσουμε (με το RZR 1000 buggy εγώ)... 🤕

1 ώρα πριν, vaggos88 είπε

200 θέλει για το porsche? omg κουράστηκα ήδη.

Η Ferrari Portofino θέλει 100.

• Like 1
Δημοσ.

Ωχ κατάλαβα, δε θα μπω καν στη διαδικασία. 

Ευτυχώς χτες πήρα τις 3 super wheels απ' τα seasonal. 

Δυστυχώς κάθε μέρα μπορώ να αφιερώσω μόνο μια ώρα παιχνιδιού, οπότε αυτή η εβδομάδα θα πάει χαμένη

Δημοσ.
1 ώρα πριν, d_gkal είπε

Ωχ κατάλαβα, δε θα μπω καν στη διαδικασία. 

Ευτυχώς χτες πήρα τις 3 super wheels απ' τα seasonal. 

Δυστυχώς κάθε μέρα μπορώ να αφιερώσω μόνο μια ώρα παιχνιδιού, οπότε αυτή η εβδομάδα θα πάει χαμένη

Ειναι αρκετες για να πας 80% παντως.

• Like 3
Δημοσ.

τα ιβεντς αυτης της εποχης ειναι οτι πιο αθλιο εχω παιξει ως τωρα στο παιχνιδι.

υγ - μπηκαν πολλοι φωτογραφοι κουλοι στο παιχνιδι και στα ονλαιν δεν μπορεις να βρεις μια σοβαρη ομαδα !!

Δημοσ.

καλησπέρα στην ομάδα.
γρήγορη ερώηση: παίζω με το game pass το παιχνίδι. Αν το αγοράσω από το ms store, θα μπορώ να κρατήσω την πρόοδο που έχω κάνει μέχρι τώρα;

ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, totomis είπε

καλησπέρα στην ομάδα.
γρήγορη ερώηση: παίζω με το game pass το παιχνίδι. Αν το αγοράσω από το ms store, θα μπορώ να κρατήσω την πρόοδο που έχω κάνει μέχρι τώρα;

ευχαριστώ

Εγώ είχα αγοράσει το Game Pass για 3 μήνες με 1€, μόνο και μόνο για να παίξω το FH4. Αργότερα αγόρασα το παιχνίδι σε προσφορά και ό,τι είχα κάνει κάνει στο Game Pass υπήρχε κανονικά και συνέχισα από εκεί. Αρκεί φυσικά να το αγοράσεις με το ίδιο προφίλ. 😁

Επεξ/σία από MitsosDaBest13
  • Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, MitsosDaBest13 είπε

Εγώ είχα αγοράσει το Game Pass για 3 μήνες με 1€, μόνο και μόνο για να παίξω το FH4. Αργότερα αγόρασα το παιχνίδι σε προσφορά και ό,τι είχα κάνει κάνει στο Game Pass υπήρχε κανονικά και συνέχισα από εκεί. Αρκεί φυσικά να το αγοράσεις με το ίδιο προφίλ. :)

👍

Δημοσ.
On 09/04/2020 at 16:56, d_gkal said:

Άλλαξε η εποχή; 

Δυστυχώς αυτή τη βδομάδα δε θα ασχοληθώ πολύ, έως καθόλου δηλαδή. 

Όπως το είπα έγινε. Το καλοκαίρι πέρασε και δεν έκανα πολλά.

Πώς είναι το φθινόπωρο; 

Επίσης σήμερα μεσημεράκι είδα πολλες Ferrari 599 evo

Τι εγινε, που τις βρήκαν όλοι και τις πουλούσαν;

Καλά για τιμή δε το σχολιάζω. 20μυρια

ΑΝ τα είχα, άξιζε/αξιζει να τα δώσω;;;; 

Το θέλω αυτό το όχημα (και δε πιστεύω να πάω 80% το καλοκαίρι για να την πάρω δωρεάν)

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Όπως το είπα έγινε. Το καλοκαίρι πέρασε και δεν έκανα πολλά.

Πώς είναι το φθινόπωρο; 

Επίσης σήμερα μεσημεράκι είδα πολλες Ferrari 599 evo

Τι εγινε, που τις βρήκαν όλοι και τις πουλούσαν;

Καλά για τιμή δε το σχολιάζω. 20μυρια

ΑΝ τα είχα, άξιζε/αξιζει να τα δώσω;;;; 

Το θέλω αυτό το όχημα (και δε πιστεύω να πάω 80% το καλοκαίρι για να την πάρω δωρεάν)

Έχει ένα παλιό Supra του '92 το Φθινόπωρο, ένα αυτοκίνητο που μόλις εμφανίστηκε στο παιχνίδι. Αν ασχοληθείς 15-20 λεπτά, το παίρνεις. 

Όχι, για μένα δεν αξίζει τα 20 μύρια η 599XX E. Αυτή χρησιμεύει κυρίως για να "σπάζεις" τα Speed Traps, Speedzones κλπ. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...