Προς το περιεχόμενο

Forza Horizon 4 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Ναι, είδα αυτό που λες σε ένα βίντεο στο YouTube. 

Πάντως ούτε 10 έδωσε στα 1400000.

Για την ακρίβεια δεν εδωσε κανένα. 

Πάντως μαζεύω πολλούς πόντους στις ανεμογεννήτριες. Κοπανημα σε όλο τον χώρο, πετάγματα, ,drift, και λοιπά. 

Και στο αεροδρόμιο οπότε πηγαίνω κάτι κάνω. 

Α, σήμερα ολοκλήρωσα 50% της άνοιξης και πήρα το koenigsegg. 

Εγώ αν θέλω να μαζέψω perks, πάω στο Αεροδρόμιο με το BMW M6 FE και όλα τα perks αγορασμένα. Δες μετά το 7:30.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, d_gkal είπε

Ναι, είδα αυτό που λες σε ένα βίντεο στο YouTube. 

Πάντως ούτε 10 έδωσε στα 1400000.

Για την ακρίβεια δεν εδωσε κανένα. 

Πάντως μαζεύω πολλούς πόντους στις ανεμογεννήτριες. Κοπανημα σε όλο τον χώρο, πετάγματα, ,drift, και λοιπά. 

Και στο αεροδρόμιο οπότε πηγαίνω κάτι κάνω. 

Α, σήμερα ολοκλήρωσα 50% της άνοιξης και πήρα το koenigsegg. 

Δεν γίνεται να πάρεις 10 με όλα τα αμάξια, πρέπει να ξεκλειδώσεις το περκ με multiplier x7.

Επεξ/σία από vaggos88
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πλεον ειμαι στο 100% σε καθε εποχη & καθε σεζον.

επισης αγοραζω οτι αμαξι υπαρχει, ειτε με cr, ειτε με forza points.

τελος, θα σπασω την οθονη ετσι κ μου ξανατυχει να εχω 10 wheelspin και μου δωσει 10 υφισταμενα αμαξια.

υγ - και το rs200 μια χαρα ειναι για 7x και αν τυχει κ παιξει κ το ραδιο που φτανει τα 10x ακομη καλυτερα. σε 4-5 λεπτα εχεις μαζεψει 100 points.

Επεξ/σία από mclein²
Δημοσ.

Αξίζει η αγορά τώρα? Για κλειδακι έχουμε κάπου οικονομικό?(standard edition) Θα πάρω και το rdr2 και ήθελα να είμαι κάτω από 100 συνολικά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολις το αγόρασε φίλος απο το microsoft store στα 35ε αν μου ειπε καλα .

Στα γνωστά κλειδαδικα παίζει απο 29ε αλλα με τα fees ισως έχεις 1-2  ευρω διάφορα απο την τιμη του MS Store.

Πριν 3 μερες αγόρασε την standard edition και ο αδερφός μου στα 40ε .. Οτι να'ναι οι τιμες αυτές της μέρες .

Επεξ/σία από Mr^Robot
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκανα το update από το MS Store πριν λίγο και μου έβγαλε κανονικά το Photo Mode. Μου μένουν 684 αυτοκίνητα ακόμα για να φωτογραφήσω (είτε δικά μου, είτε στο δρόμο). 😛

Στιγμιότυπο οθόνης (36).png

rs200 promo photo.jpg

3 ώρες πριν, d_gkal είπε

Σε εμένα έκανε σήμερα update 1.3gb

Δεν είδα να έγραψε κάτι αλλά ενεργοποιήθηκε το photo mode

Αυτό είναι το Update 21. Αύριο το απόγευμα (17:30 με θερινή ώρα νομίζω), αλλάζει η σεζόν και γίνεται Καλοκαίρι.

12 λεπτά πριν, Despotas είπε

Όντως στα 35€ η standard edition, ιστορικό χαμηλό, από το επίσημο MS store για 5 ημέρες ακόμη:

https://www.microsoft.com/el-gr/p/forza-horizon-4-Έκδοση-standard/9pnjxvcvwd4k?activetab=pivot%3aoverviewtab

Εγώ είχα πάρει την Ultimate έκδοση με 50€ από το Store, που είχε όλα τα DLC μέσα. 

Επεξ/σία από MitsosDaBest13
  • Like 1
Δημοσ.
28 minutes ago, Mr^Robot said:

Μολις το αγόρασε φίλος απο το microsoft store στα 35ε αν μου ειπε καλα .

Στα γνωστά κλειδαδικα παίζει απο 29ε αλλα με τα fees ισως έχεις 1-2  ευρω διάφορα απο την τιμη του MS Store.

Πριν 3 μερες αγόρασε την standard edition και ο αδερφός μου στα 40ε .. Οτι να'ναι οι τιμες αυτές της μέρες .

Κάπου το πέτυχα 25€, νομίζω σε κάποιο αμαζον.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, MitsosDaBest13 είπε

😛Εγώ είχα πάρει την Ultimate έκδοση με 50€ από το Store, που είχε όλα τα DLC μέσα. 

Καλό ντιλ έκανες .. και άσε εμάς με την στάνταρ να λιγουρευομαστε τα έξτρα αμάξια και τα DLC (το fortune island ποιο πολύ.)

1 λεπτό πριν, d_gkal είπε

Κάπου το πέτυχα 25€, νομίζω σε κάποιο αμαζον.

Νομίζω στο .de σαν να είδα και εγώ κάτι.

• Like 1
Δημοσ.

αυτο με το μεσα / εξω / αλλαγη αμαξι / φωτογραφιση πολυ σπαστικο και τα rewards πολυ αστεια...

παλι καλα που επαιξα και 3 φορζαθλον και μαζευτηκαμε καμια 30αρια διαφορετικοι σε ολα μαζι και εβγαλα ομαδικες φωτοζζζ...

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mclein² είπε

αυτο με το μεσα / εξω / αλλαγη αμαξι / φωτογραφιση πολυ σπαστικο και τα rewards πολυ αστεια...

παλι καλα που επαιξα και 3 φορζαθλον και μαζευτηκαμε καμια 30αρια διαφορετικοι σε ολα μαζι και εβγαλα ομαδικες φωτοζζζ...

Δεν ξέρω αν το έχεις δει, αλλά είναι πιο γρήγορο να είσαι έξω και να πατάς Pause, να πηγαίνεις στο My Cars και ν' αλλάζεις αμάξι από εκεί.

Αλλά ναι, πιο πολλά αμάξια φωτογραφίζεις όταν μαζεύονται πολλοί στο Forzathon Live. Εγώ έχω ήδη ξεκλειδώσει Ferrari και Porsche. Μετά τα prizes είναι αστεία...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...