Προς το περιεχόμενο

Forza Horizon 4 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1 ώρα πριν, mclein² είπε

τι να την κανεις ;

Εγω που την έχω η αλήθεια είναι πως η μόνη χρήση που της κάνω  είναι κάτι speedzone-speed trap αν δεν βγαίνει με το rs200.

• Like 4
Δημοσ.

εγω που το τερματισα & παιζω τα ιβεντς κλπ στο βασικο χαρτη + λεγκο + νησι, δε βλεπω καποια χρησιμοτητα στα αμαξια.

το μονο που με φτιαχνει ειναι η συλλογη. μολις τα μαζεψω ολα θα σταματησω το καθημερινο τακατουκα.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω ακόμη δρόμο να ολοκληρώσω με 3 αστέρια. Όχι πολυ, αλλά έχω......

Γιατί το ελιμινατορ είναι πορωση ρε παιδιά;;;;;;;;

Όσες ώρες και να παίζω δε το βαριέμαι ποτέ. 

Όταν φτάνει η ώρα να το κλείσω, ξοδεύω άλλη μια ώρα σίγουρα 🤣

Τι άλλο mode θα θέλατε να προσθεθει; 

Επίσης δώστε τα φώτα σας για drift. Τι να κάνω, πως, με τι όχημα, σε ποιο δρόμο; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, d_gkal είπε

Επίσης δώστε τα φώτα σας για drift. Τι να κάνω, πως, με τι όχημα, σε ποιο δρόμο; 

#43 dodge = το αμαξι για drift.

εχει 2-3 καλα upgrades (ετοιμα) αν δεν μπορεις να του ανεβασεις μονος σου δυναμη και θα βγαλεις ολα τα τσαλεντζ 3στερα.

επισης, βοηθαει το μη-αυτοματο κιβωτιο. καρφωνεις 2α-3η --> γκαζι με το πλάι κι οπου παει...

1 ώρα πριν, d_gkal είπε

Γιατί το ελιμινατορ είναι πορωση ρε παιδιά;;;;;;;;

Όσες ώρες και να παίζω δε το βαριέμαι ποτέ. 

τι κερδιζει ο νικητης του ελιμινέιτορ ; 

ολο 7ος εως 13ος βγαινω...

1 ώρα πριν, d_gkal είπε

άλλο mode θα θέλατε να προσθεθει; 

μεχρι να βγει το 5...εχουμε καιρο ! στο 4 αποκλειεται να προστεθει κατι.

• Like 1
Δημοσ.

Ποτε με το καλό έρχεται το 5;

50.000 influence αν θυμάμαι καλα.

Τώρα από χρήματα και λοιπά δε θυμάμαι.

Προσπάθησε να βγεις. Δεν είναι πολύ δύσκολο, αλλά θέλει και τύχη. Αν πας τελικό με 7 κλας και πάνω είσαι οκ. Ειδικά με 10 και λίγο προσοχή άνετα κερδίζεις. Εξαρτάται και ο αντίπαλος φυσικά. 

Προσπάθησα πολλές φορές να κερδίσω με το mini (νομίζω υπάρχει achievement) αλλά φυσικά δε μπόρεσα. Ε που θα παει, κάποια στιγμή θα κάτσει!!!!!

Θα το δω το dodge.

Drift πάντα προσπαθώ με manual και 2α-3η αλλά πάντα καταλήγω στο χαντάκι. Μάλλον παίρνω πολύ φορά η δε το στρίβω όταν πρέπει. 

Μέχρι και όλα τα formula drift δοκιμάσα, καμιά τύχη. Μόνο με τη BMW κάτι κάνω. 

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, d_gkal είπε

Ποτε με το καλό έρχεται το 5;

50.000 influence αν θυμάμαι καλα.

Τώρα από χρήματα και λοιπά δε θυμάμαι.

Προσπάθησε να βγεις. Δεν είναι πολύ δύσκολο, αλλά θέλει και τύχη. Αν πας τελικό με 7 κλας και πάνω είσαι οκ. Ειδικά με 10 και λίγο προσοχή άνετα κερδίζεις. Εξαρτάται και ο αντίπαλος φυσικά. 

Προσπάθησα πολλές φορές να κερδίσω με το mini (νομίζω υπάρχει achievement) αλλά φυσικά δε μπόρεσα. Ε που θα παει, κάποια στιγμή θα κάτσει!!!!!

Θα το δω το dodge.

Drift πάντα προσπαθώ με manual και 2α-3η αλλά πάντα καταλήγω στο χαντάκι. Μάλλον παίρνω πολύ φορά η δε το στρίβω όταν πρέπει. 

Μέχρι και όλα τα formula drift δοκιμάσα, καμιά τύχη. Μόνο με τη BMW κάτι κάνω. 

οχι συντομα απ'οσο ξερω.

στα φορμουλα ειναι το #43 - τα αλλα dodge δεν εχουν ικανοποιητικο handling ακομη και μετα απο αναβαθμισεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις ανακοινώθηκε στο live video του FH4 στο YouTube. Στην επόμενη Ανοιξη (σε κάνα μήνα), θα υπάρχει η Ferrari 599xx E για όσους δεν την έχετε. 😉 Απλά θα πρέπει να φτάσετε την Άνοιξη στο 80%.. 

EDIT: Επιπλέον, είδα ότι επανέρχεται η φωτογράφιση των αυτοκινήτων, που υπήρχε στο FH3. Βγάζεις φωτογραφία κάθε διαφορετικό μοντέλο και παίρνεις λεφτά. Ένα screenshot που έβγαλα. 

Screenshot-2020-04-06-20-16-02-699-com-g

Επεξ/σία από MitsosDaBest13
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εδώ με το ζόρι φτάνω το 50%, σιγά μη φτάσω στο 80% χαχαχαχαχαχαχαχ

Το φάση αυτό με τις φωτογραφίες; Πώς το κάνω, που; 

Επίσης δεν ασχολήθηκα καθόλου με το 3(αντιθέτως έπαιξα το 1 και 2 στο 360). Αξίζει να αφιερώσω ώρες; 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Εδώ με το ζόρι φτάνω το 50%, σιγά μη φτάσω στο 80% χαχαχαχαχαχαχαχ

Το φάση αυτό με τις φωτογραφίες; Πώς το κάνω, που; 

Επίσης δεν ασχολήθηκα καθόλου με το 3(αντιθέτως έπαιξα το 1 και 2 στο 360). Αξίζει να αφιερώσω ώρες; 

Τρίτη βράδυ ή Τετάρτη πρωί πιστεύω θα βγει το μηνιαίο update. Δεν ξέρω αν θα μας αφήσει από τότε να βγάζουμε φωτογραφίες ή από την Πέμπτη 17:30 (που αλλάζει η σεζόν)... 

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω γίνεται για δεύτερη φορά αυτό. 

Μάζεψα 1.400.000 και ΔΕΝ έδωσε perks (αστέρια). 

Άλλη μια φορά θυμάμαι το έκανε. 

Μικρό το κακο, απλά το αναφέρω αν έγινε και σε κάποιον άλλον. 

Btw δοκίμασα για λίγο την dodge. Χωρίς κάποιο build. Οκ, καμιά αλλαγή σχετικά με άλλα cars. Απλά ΔΕΝ το χω. (Θα περάσω κάποιο έτοιμο build μπας και δω διαφορά-αλλα δε το κόβω καθώς είμαι κουλαδι)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, d_gkal είπε

Νομίζω γίνεται για δεύτερη φορά αυτό. 

Μάζεψα 1.400.000 και ΔΕΝ έδωσε perks (αστέρια). 

Άλλη μια φορά θυμάμαι το έκανε. 

Μικρό το κακο, απλά το αναφέρω αν έγινε και σε κάποιον άλλον. 

Btw δοκίμασα για λίγο την dodge. Χωρίς κάποιο build. Οκ, καμιά αλλαγή σχετικά με άλλα cars. Απλά ΔΕΝ το χω. (Θα περάσω κάποιο έτοιμο build μπας και δω διαφορά-αλλα δε το κόβω καθώς είμαι κουλαδι)

το ξερεις οτι δεν δινει πανω απο x10 perk coins ε? δεν χρειαζεται να λιωνεις στα Points. 

how to earn peks fast

Δημοσ.
1 hour ago, Mene said:

Η μόνη φορά που μου έγινε να μη δώσει αστέρια ήταν όταν είχα ήδη 999 , μπας και γέμισες;

Όχι, φροντίζω να μηδενίζω σχεδόν άμεσα 😛

40 minutes ago, vaggos88 said:

το ξερεις οτι δεν δινει πανω απο x10 perk coins ε? δεν χρειαζεται να λιωνεις στα Points. 

how to earn peks fast

Ώπα κατσε! 

Δηλαδή όσο σκορ και να έχω μαζεψει, ΜΟΝΟ 10 δίνει;;;

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Όχι, φροντίζω να μηδενίζω σχεδόν άμεσα 😛

Ώπα κατσε! 

Δηλαδή όσο σκορ και να έχω μαζεψει, ΜΟΝΟ 10 δίνει;;;

Ναι φιλε, 10 μαξ. 

Το κόλπο είναι το εξής. Πας αεροδρόμιο κάνεις τα κόλπα μαζεύεις points και πας και πατας να μπει στον αγωνα του dragster και ξανα βγαίνεις. το κάνεις αυτο για να μη περιμένεις 1 λεπτό για να μετρήσει τους πόντους μονο του. 

Δημοσ.

Ναι, είδα αυτό που λες σε ένα βίντεο στο YouTube. 

Πάντως ούτε 10 έδωσε στα 1400000.

Για την ακρίβεια δεν εδωσε κανένα. 

Πάντως μαζεύω πολλούς πόντους στις ανεμογεννήτριες. Κοπανημα σε όλο τον χώρο, πετάγματα, ,drift, και λοιπά. 

Και στο αεροδρόμιο οπότε πηγαίνω κάτι κάνω. 

Α, σήμερα ολοκλήρωσα 50% της άνοιξης και πήρα το koenigsegg. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...