Προς το περιεχόμενο

Forza Horizon 4 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 minutes ago, ryu_hadouken said:

Τα perks τα κάνετε σε όλα τα αυτοκίνητα ή μόνο σε αυτά που σας αρέσουν/ενδιαφέρουν/οδηγάτε?Βασικά δε καταλαβαίνω τι είναι τα perks.Τώρα διαβάζω.

Επίσης να μπαίνεις κάθε ώρα στο live (γύρω στις πάρα 10) το εμφανίζει. 

Από εκεις μαζεύεις forzathon points που μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις στο shop να πάρεις αυτοκίνητα ή wheelspin (τώρα κάτι καπέλα/κινήσεις που αγοράζεις από κει δ με απασχολούν)

1 minute ago, ryu_hadouken said:

Έχει άπειρο περιεχόμενο.Εγώ τώρα μπήκα στο χορό.

Έχεις μέλλον ακόμη! Μέρα με τη μέρα θα ανακαλύπτεις νέα πράγματα! Έτσι θα το μάθεις!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, d_gkal είπε

@ryu_hadouken

(κάτι πήγε στραβά με την παράθεση από κινητό 😛 )  

Βασικά το παιχνίδι είναι τεράστιο, δύσκολα θα σου πει κάποιος σε τι να δώσεις προτεραιότητα... Από οτιδήποτε παίζεις, ανεβαίνεις Level και ξεκλειδώνεις διάφορα. Εγώ έχω κάνα χρόνο που το παίζω κι έχω διαθέσει εκατοντάδες ώρες για να το τελειώσω, μαζί με τα DLC του Lego και του νησιού (και κάθε Πέμπτη απόγευμα βάζουν λίγο περιεχόμενο ακόμα). 

Αγαπημένα αυτοκίνητα, δύο που δύσκολα βρίσκεις. Η Ferrari 599xx E για το δρόμο, με τελική 530 kmh (έχω σπάσει όλα τα speedtraps με αυτήν) και το Hoonigan RS 200 για χώμα, κάποια danger signs, για το Forzathon Live κλπ. Όλα tuned στο 999 επίπεδο. Σε online αγώνες, είναι πολλά που μπορείς να βάλεις ως καλύτερα. Πχ Alfa Romeo 33 Stradale, Lego Mini Cooper, BAC Mono κλπ. 

Μπορείς να πάρεις μια ιδέα από δω (πιο δεξιά έχει και πληροφορίες για το που είναι καλύτερο το κάθε ένα). 

https://docs.google.com/spreadsheets/u/0/d/1F3xqy6yodUmnuua08YU-fet4KDDoIbaoNZRiZ9U8yxk/htmlview

2 ώρες πριν, d_gkal είπε

Επεξ/σία από MitsosDaBest13
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, d_gkal είπε

Δυστυχώς την 599x Evo και το rs200 τα ψάχνω καιρό και δε μπορώ να τα βρω. 

Περιμενω μπας και τα βάλουν στο shop

ρε αδερφε, 2 εβδομαδες πριν ειχε το rs200 στο summer festival δεν το πηρες?. στο ειχα  γραψει κιολας.

• Like 3
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Αν θυμάσαι, δεν έβρισκα καλή ομάδα να κερδίσουμε. 

Δοκίμασα πολλές φορές και τζιφος :(

Πωωω μαλακία.... λοιπόν εγώ το έχω δυο φόρες αυτό, μέσα στο σκ να κανονίσουμε να το βάλω για πούλημα και να το τσιμπήσεις απευθείας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μιας κ το τερματισα πλεον με τα παντα 3 αστερια (εκτος του story "skill streak") που αυτοι που εβαλαν τα ορια θελουν φαπες.

πιστευω οτι ειναι απο τα πιο ομορφα & διασκεδαστικα παιχνιδια που εχω παιξει μεχρι σημερα στα 33 μου.

απο τα καλυτερα γραφικα που εχω δει σε αμαξακια & η μεγαλυτερη ενασχοληση που ειχα ποτέ με καποιο παιχνιδι περαν απο GTA.

Επεξ/σία από mclein²
Δημοσ.
8 ώρες πριν, vaggos88 είπε

Πωωω μαλακία.... λοιπόν εγώ το έχω δυο φόρες αυτό, μέσα στο σκ να κανονίσουμε να το βάλω για πούλημα και να το τσιμπήσεις απευθείας.

Κι εγώ πρέπει να το έχω διπλό (90% σίγουρος). Όποιος δεν το έχει και το θέλει, μπορώ να του το δώσω, να μπούμε σε κοινή ώρα μέσα. 

Πάντως, βλακεια που δεν μπορούμε απευθείας να στείλουμε δώρα σε άλλους χρήστες... 😐

20 λεπτά πριν, mclein² είπε

μιας κ το τερματισα πλεον με τα παντα 3 αστερια (εκτος του story "skill streak") που αυτοι που εβαλαν τα ορια θελουν φαπες.

πιστευω οτι ειναι απο τα πιο ομορφα & διασκεδαστικα παιχνιδια που εχω παιξει μεχρι σημερα στα 33 μου.

απο τα καλυτερα γραφικα που εχω δει σε αμαξακια & η μεγαλυτερη ενασχοληση που ειχα ποτέ με καποιο παιχνιδι περαν απο GTA.

Όντως, το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει μετά το GTA 5. 

• Like 1
Δημοσ.

Μα ευχαριστήσω δημόσια τον @vaggos88 για το rs200! 

Άντε ένα βρω χρόνο να το τσεκαρω τώρα!

Παιδιά, μια Φερράρι 599χ Έβο ψάχνω τώρα και είμαι οκ!!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...