vaggos88 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 4 λεπτά πριν, mclein² είπε πας ανεβαινει το ποσοστο του φεστιβαλ στο 80% για να παρω τη μπεμπα ;;;; παίζοντας τα εβδομαδιαία. είναι περίπου 30% την εβδομάδα x4. Βλέπω ότι σου λείπει και 19% από το spring. ολοκλήρωσε ότι έχει μείνει και θα ανεβεί και το festival playlist 2
mclein² Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 30 λεπτά πριν, vaggos88 είπε παίζοντας τα εβδομαδιαία. είναι περίπου 30% την εβδομάδα x4. Βλέπω ότι σου λείπει και 19% από το spring. ολοκλήρωσε ότι έχει μείνει και θα ανεβεί και το festival playlist μονο το adventure εχω αφησει που δεν παιζω ποτε. με αυτα τα ιβεντς που πεταει σε κατι ακυρες στιγμες υπαρχει ελπιδα να παρω ενα 2% ; επισης, εχασα ενα απο επτα της εβδομαδας γτ δεν προλαβα να μπω...
MitsosDaBest13 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, mclein² είπε μονο το adventure εχω αφησει που δεν παιζω ποτε. με αυτα τα ιβεντς που πεταει σε κατι ακυρες στιγμες υπαρχει ελπιδα να παρω ενα 2% ; επισης, εχασα ενα απο επτα της εβδομαδας γτ δεν προλαβα να μπω... Το έχω πει, χωρίς το Adventure δεν γίνεται τίποτα... Πρέπει να παίξεις μερικούς αγώνες στην αρχή (8 ή 10 δεν θυμάμαι), ώστε να γίνεις Ranked. Μετά γίνεται πολύ πιο εύκολο, καθώς σε κάθε Καλοκαίρι, θα το παίζεις μόνο 1 φορά και θα έχεις ένα σίγουρο ~20% σε κάθε σεζόν. 1
mclein² Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 15 λεπτά πριν, MitsosDaBest13 είπε Το έχω πει, χωρίς το Adventure δεν γίνεται τίποτα... Πρέπει να παίξεις μερικούς αγώνες στην αρχή (8 ή 10 δεν θυμάμαι), ώστε να γίνεις Ranked. Μετά γίνεται πολύ πιο εύκολο, καθώς σε κάθε Καλοκαίρι, θα το παίζεις μόνο 1 φορά και θα έχεις ένα σίγουρο ~20% σε κάθε σεζόν. ναι παιχτη μου αλλα καθε φορα που παω να μπω με βαζει να παιξω 4-5 σερι...και δεν προλαβαινω στο μαγαζι να ειμαι 100% εκει
MitsosDaBest13 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 5 λεπτά πριν, mclein² είπε ναι παιχτη μου αλλα καθε φορα που παω να μπω με βαζει να παιξω 4-5 σερι...και δεν προλαβαινω στο μαγαζι να ειμαι 100% εκει Αν παίζεις στη δουλειά, δύσκολο τότε. 😛 1
mclein² Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 αυτα τα ομαδικα πρεπει να καταργηθουν...εχω παιξει τα ιβεντ 30 φορες και οι 3 απο τους 6 που δηλωνουν συμμετοχη τελικα δεν παιζουν καν...
d_gkal Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 1 hour ago, mclein² said: αυτα τα ομαδικα πρεπει να καταργηθουν...εχω παιξει τα ιβεντ 30 φορες και οι 3 απο τους 6 που δηλωνουν συμμετοχη τελικα δεν παιζουν καν... Συμφωνώ 100000000% Πώς μπορούμε να κερδίσουμε το hoonigan ρε γμτ;
mclein² Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, d_gkal είπε Συμφωνώ 100000000% Πώς μπορούμε να κερδίσουμε το hoonigan ρε γμτ; μαλλον θα περιμενω τις 2 τελευταιες μερες που παιζουν συνηθως οι νορμαλ ανθρωποι
d_gkal Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Είμαστε που είμαστε σε καραντίνα, τουλάχιστον να βγάλουμε κάτι!
MitsosDaBest13 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, mclein² είπε αυτα τα ομαδικα πρεπει να καταργηθουν...εχω παιξει τα ιβεντ 30 φορες και οι 3 απο τους 6 που δηλωνουν συμμετοχη τελικα δεν παιζουν καν... Αν είναι noobs, καλύτερα που δεν παίζουν... Κερδίζετε βαθμούς όταν εγκαταλείπουν το παιχνίδι οι τελευταίοι της ομάδας σας.
mclein² Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, MitsosDaBest13 είπε Αν είναι noobs, καλύτερα που δεν παίζουν... Κερδίζετε βαθμούς όταν εγκαταλείπουν το παιχνίδι οι τελευταίοι της ομάδας σας. μιλαμε για μ@λακες οχι απλα νουμπς.... τοσο δραματικη κατασταση δεν εχω ξαναπετυχει...
vaggos88 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, mclein² είπε αυτα τα ομαδικα πρεπει να καταργηθουν...εχω παιξει τα ιβεντ 30 φορες και οι 3 απο τους 6 που δηλωνουν συμμετοχη τελικα δεν παιζουν καν... 4 ώρες πριν, d_gkal είπε Συμφωνώ 100000000% Πώς μπορούμε να κερδίσουμε το hoonigan ρε γμτ; Παιδιά μήπως δεν κάνετε και εσείς κάτι σωστά? παίζω 4 μήνες το παιχνίδι και σχεδόν πάντα το κερδίζω με την πρώτη προσπάθεια και μόνο 2 φόρες έτυχε να έχω άχρηστους στην ομάδα μου η να παίζουν χωρίς να καταλαβαινουν τι σημαίνει ομαδικός αγώνας. Να πηγαίνετε πάντα με φτιαγμένο αμάξι και όχι με ότι να ναι. Ειδικά σε αυτό ήταν το πιο εύκολο που έχω παίξει. ΥΓ. Κερδισα το event με το rs200 το απλό. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2020 από vaggos88 1
d_gkal Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Με τους unbeatable παίζουμε.... Δεν είναι ήδη δύσκολο το επίπεδο λόγο αυτού; Έπαιξα πολλές φορές. Στο τρίτο ιβεντ εμένα μόνος ή έστω με ακόμη ένα. Οι υπόλοιποι 4 την κάνανε με ελαφρά
vaggos88 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 45 λεπτά πριν, d_gkal είπε Με τους unbeatable παίζουμε.... Δεν είναι ήδη δύσκολο το επίπεδο λόγο αυτού; Έπαιξα πολλές φορές. Στο τρίτο ιβεντ εμένα μόνος ή έστω με ακόμη ένα. Οι υπόλοιποι 4 την κάνανε με ελαφρά Aν έχετε χάσει τα πρώτα 2 event στο 3ο δεν έχει νόημα να κάτσεις γιατί και να κερδίσεις έχετε χάσει έτσι και αλλιώς με σκορ 2-1. για αυτό και φεύγουν. τώρα εμένα τα unbeatable δε με δυσκολεύουν. Mήπως παίζεις με τα βοηθήματα ανοιχτά και δεν εκμεταλλεύεσαι την ταχύτητα που μπορείς να πας με off?
MitsosDaBest13 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, vaggos88 είπε Παιδιά μήπως δεν κάνετε και εσείς κάτι σωστά? παίζω 4 μήνες το παιχνίδι και σχεδόν πάντα το κερδίζω με την πρώτη προσπάθεια και μόνο 2 φόρες έτυχε να έχω άχρηστους στην ομάδα μου η να παίζουν χωρίς να καταλαβαινουν τι σημαίνει ομαδικός αγώνας. Να πηγαίνετε πάντα με φτιαγμένο αμάξι και όχι με ότι να ναι. Ειδικά σε αυτό ήταν το πιο εύκολο που έχω παίξει. ΥΓ. Κερδισα το event με το rs200 το απλό. Εγώ το κέρδισα με τη 2η, γιατί είχα noobs στην ομάδα... Με το Lego Mini.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα