Προς το περιεχόμενο

Forza Horizon 4 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, mclein² είπε

κανονικα.

απλα μπηκα στο στορ κ μου λεει να κανω xbox account για να παρω αυτο το σεναριο με το 1€

συνδέσου απλώς

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, mclein² είπε

connected ειμαι.

ε άνοιξε το xbox console app, θα σε βοηθήσει να κάνεις setup το προφίλ σου πριν προχωρήσεις σε κάποια αγορά :)

και όταν πάρεις συνδρομή, κατέβασε το xbox(beta) app

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 24/2/2020 στις 2:46 ΜΜ, mclein² είπε

τ'αμαξια που κανουν 25-30 ευρω ολα μαζι σετ, αξιζουν ή να μην πεταξουμε λεφτα ;

τ'αμαξια στο σετ του τζεϊμς ποντ ;

το λεγκο ;

το νησι ; 

γενικα αξιζει να προστεθει υλικο ή μπα ; 

τελος, ειμαστε στο φθινοπορο κ εχω παιξει τα παντα εκτος απο το ομαδικο που δινει κατι ρουχα, πως ανεβανουν τα ποσοστα στις επιλογες τερμα αριστερα ;;;

Εγώ τα έχω τελειώσει όλα και βαριέμαι. 😛 Μακάρι να έβαζαν δωρεάν σε όλους έξτρα Map σε αυτόν της Βρετανίας, να δώσουν λίγο ακόμα ζωή στο παιχνίδι... Όπως έκαναν με το Eliminator. Ούτως ή άλλως το FH5 φαίνεται ότι αργεί ακόμα, καθώς φέτος θα βγει το Forza Motorsport 8, από το Αμερικάνικο studio (Turn 10)... 

Το Fortune Island μπορεί να είναι όμορφο, αλλά γενικά δεν έχει πολλά να κάνεις... Το Lego έχει περισσότερα. Τα έξτρα αυτοκίνητα δεν λένε και πολλά... Πιο πολύ ήθελα το 2CV, που το έκανα τούμπανο. 🤣 

Γενικά καλό είναι να τα πάρεις όλα μαζί σε προσφορά, όπως είπαν και οι άλλοι. 

Επεξ/σία από MitsosDaBest13
  • Like 1
Δημοσ.

γενικα εγω χαίρομαι που έχει κόσμο το παιχνίδι απο δω, γιατί έμοιαζε νεκρό πριν κάτι μήνες.

και ωραία που ασχολούμαστε!

θα γίνουμε οι notorious της virtual Αγγλίας!

Δημοσ.

πιστευω εκει στη μαικροσοφτ βγαζουν ιβεντ καταλληλα για να σπασει κανεις τις κονσολες & τα πισι του...

δεν εξηγειται διαφορετικα....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, mclein² είπε

πιστευω εκει στη μαικροσοφτ βγαζουν ιβεντ καταλληλα για να σπασει κανεις τις κονσολες & τα πισι του...

δεν εξηγειται διαφορετικα....

Αυτό με το seasonal speed trap στη στροφή λες; 😂 Εγώ αφού έφαγα κάνα τέταρτο με διάφορα αυτοκίνητα, τελικά πήρα το Mosler και έψαξα για tune με συγκεκριμένο description "snow". Το κέρδισα. 

Και το trial event με το λιοντάρι, το κέρδισα την 4η φορά, γιατί συνέχεια είχα noobs συμπαίκτες που έβγαιναν τελευταίοι και χάναμε... 😂

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, MitsosDaBest13 είπε

Αυτό με το seasonal speed trap στη στροφή λες; 😂 Εγώ αφού έφαγα κάνα τέταρτο με διάφορα αυτοκίνητα, τελικά πήρα το Mosler και έψαξα για tune με συγκεκριμένο description "snow". Το κέρδισα. 

Και το trial event με το λιοντάρι, το κέρδισα την 4η φορά, γιατί συνέχεια είχα noobs συμπαίκτες που έβγαιναν τελευταίοι και χάναμε... 😂

οχι, με εκεινο το γ@μημενο αλμα μεσα απο τις σωληνες....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, mclein² είπε

οχι, με εκεινο το γ@μημενο αλμα μεσα απο τις σωληνες....

Καλύτερα πάρε ένα αυτοκίνητο που έχει καλό χειρισμό και στο χώμα, πχ Hoonigan RS 200 με το ανάλογο tune. Πάρε φόρα από το δρόμο και πέρνα δεξιά από το τρακτέρ. Όλο ευθεία είναι μετά.

Εύκολο μου φαίνεται, περίπου 8 στις 10 φορές το περνάω χωρίς να τρακάρω. Νομίζω είμαι και πρώτος με το μεγαλύτερο άλμα εκεί, από όλο το ελληνικό club που είμαστε. 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, MitsosDaBest13 είπε

Καλύτερα πάρε ένα αυτοκίνητο που έχει καλό χειρισμό και στο χώμα, πχ Hoonigan RS 200 με το ανάλογο tune. Πάρε φόρα από το δρόμο και πέρνα δεξιά από το τρακτέρ. Όλο ευθεία είναι μετά.

Εύκολο μου φαίνεται, περίπου 8 στις 10 φορές το περνάω χωρίς να τρακάρω. Νομίζω είμαι και πρώτος με το μεγαλύτερο άλμα εκεί, από όλο το ελληνικό club που είμαστε. 

το εκανα πριν γραψω με το αριελ...απλα καποια φορα δε θα αντεξω κ θα σπασω την οθονη με αυτο το γκειμ.

Δημοσ.

Καλησπέρα, σήμερα παρατήρησα ότι το game με πήγε 6 level ενώ ήμουν πάνω από 200. Παίζει τις προηγούμενες μέρες να με πήγε 1 αλλά να μην του είχα δώσει σημασία. Όλα τα υπόλοιπα, λεφτά, αμάξια, σπίτια τα έχω κανονικά. Έχεις συμβεί σε κάποιον άλλον; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, leonidas777 είπε

Καλησπέρα, σήμερα παρατήρησα ότι το game με πήγε 6 level ενώ ήμουν πάνω από 200. Παίζει τις προηγούμενες μέρες να με πήγε 1 αλλά να μην του είχα δώσει σημασία. Όλα τα υπόλοιπα, λεφτά, αμάξια, σπίτια τα έχω κανονικά. Έχεις συμβεί σε κάποιον άλλον; 

Είσαι 6 και ένα * (αστέρι). Στην ουσία είσαι 206 lvl. το επόμενο αστέρι το παίρνεις στα 300 μετά στα 400 και πάει λέγοντας.

Δημοσ.

Ξέχασα να το γράψω, προχθές κέρδισα για πρώτη φορά το Eliminator! 🥳 Αφού γύριζα πόση ώρα με το Mini μέχρι να βρω car drop, εκεί που είχα απελπιστεί, τελικά ήμουν τυχερός και βρήκα απευθείας ένα level 6 (Bowler). Μετά 2 νίκες και με τη level 8 Lambo Gallardo Spyder έφτασα πρώτος στην τελική "μάχη". 😁

30 λεπτά πριν, vaggos88 είπε

Είσαι 6 και ένα * (αστέρι). Στην ουσία είσαι 206 lvl. το επόμενο αστέρι το παίρνεις στα 300 μετά στα 400 και πάει λέγοντας.

Όντως. Χαζομάρα όμως αυτό, καλύτερα να πήγαινε μέχρι 999 και μετά αστεράκι... 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vaggos88 είπε

Α όντως, τι βλακεία είναι αυτή. Ευχαριστώ πολύ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...