Mr^Robot Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 18 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε πππππππππππααμεε!!!!! μπήκα μόλις στο fb,θα δεις το μνμ! δε μπορεις τελικα να εισαι πανω απο ενα club! το σβήνω το άλλο! μονο follow Αυτη την εντύπωση ειχα ... οτι δεν γινεται πανω απο ενα .. δεν σχολίασα στο παραπάνω ποστ γιατι δεν ημουν και σίγουρος .
mclein² Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Mr^Robot είπε Καλήμερα σε όλους ! - Σήμερα έχει θεματικό meet στο κλαμπ , και οποίος επιθυμεί μπορεί να συμμετάσχει . Λεπτομέρειες εδώ Discord εδώ Club Name : The G reek Team Admins - MRr0b0T10110 - thr3sh3rXx - mixalisnemea τι ειναι το θεματικο μιτ ; υγ - τι μ@λακια ηταν αυτο το σεναριο με τα μπαγκιζ ;;;; ποσο δραματικο handling εχουν ;;;;; εβαλα κ ενα ετοιμο σεταπ να γινει πιο γρηγορο, το επαιξα καμια 6666 φορες για να βγω πρωτος.. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2020 από mclein²
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Mr^Robot είπε Αυτη την εντύπωση ειχα ... οτι δεν γινεται πανω απο ενα .. δεν σχολίασα στο παραπάνω ποστ γιατι δεν ημουν και σίγουρος . ναι το επιβεβαιώνω..Το άφησα το insomnia group. Ας μείνουμε στο δικό σου! 6 λεπτά πριν, mclein² είπε τι ειναι το θεματικο μιτ ; υγ - τι μ@λακια ηταν αυτο το σεναριο με τα μπαγκιζ ;;;; ποσο δραματικο handling εχουν ;;;;; εβαλα κ ενα ετοιμο σεταπ να γινει πιο γρηγορο, το επαιξα καμια 6666 φορες για να βγω πρωτος.. ρε πάμε ντου ρε στον κλαψιάρη τον mclein! 😋 Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2020 από xtrmsnpr
Mr^Robot Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, mclein² είπε τι ειναι το θεματικο μιτ ; υγ - τι μ@λακια ηταν αυτο το σεναριο με τα μπαγκιζ ;;;; ποσο δραματικο handling εχουν ;;;;; εβαλα κ ενα ετοιμο σεταπ να γινει πιο γρηγορο, το επαιξα καμια 6666 φορες για να βγω πρωτος.. Έχουμε συνάντηση με θεμα σήμερα . Αυστηρά όλοι με συγκεκριμένα αυτοκίνητα . ⛔️American Muscle ⛔️S2 Κατηγορία ⛔️V8 Only ⛔️No Engine Swaps αυτο το σεναριο με τα μπαγκιζ ;;;; ( δεν κατάλαβα ) Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2020 από Mr^Robot
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 13 λεπτά πριν, Mr^Robot είπε Έχουμε συνάντηση με θεμα σήμερα . Αυστηρά όλοι με συγκεκριμένα αυτοκίνητα . ⛔️American Muscle ⛔️S2 Κατηγορία ⛔️V8 Only ⛔️No Engine Swaps αυτο το σεναριο με τα μπαγκιζ ;;;; ( δεν κατάλαβα ) ρε φίλε, έχω μια λιμουζίνα, με αυτή θα σκάσω μούρη!
Mr^Robot Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, xtrmsnpr είπε ρε φίλε, έχω μια λιμουζίνα, με αυτή θα σκάσω μούρη! ΕΤΣΙ ! κυριλέ!
MitsosDaBest13 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε ρε φίλε, έχω μια λιμουζίνα, με αυτή θα σκάσω μούρη! 2 ώρες πριν, Mr^Robot είπε Έχουμε συνάντηση με θεμα σήμερα . Αυστηρά όλοι με συγκεκριμένα αυτοκίνητα . ⛔️American Muscle ⛔️S2 Κατηγορία ⛔️V8 Only ⛔️No Engine Swaps αυτο το σεναριο με τα μπαγκιζ ;;;; ( δεν κατάλαβα ) Όλα τα κόκκινα μαζί; Εγώ θα φάω και θα μπω αργότερα.
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 δε βρίσκω την λιμο μου!!! omg! δε θυμάμαι να την πουλάω!
mclein² Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 τ'αμαξια που κανουν 25-30 ευρω ολα μαζι σετ, αξιζουν ή να μην πεταξουμε λεφτα ; τ'αμαξια στο σετ του τζεϊμς ποντ ; το λεγκο ; το νησι ; γενικα αξιζει να προστεθει υλικο ή μπα ; τελος, ειμαστε στο φθινοπορο κ εχω παιξει τα παντα εκτος απο το ομαδικο που δινει κατι ρουχα, πως ανεβανουν τα ποσοστα στις επιλογες τερμα αριστερα ;;;
vaggos88 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 22 λεπτά πριν, mclein² είπε τ'αμαξια που κανουν 25-30 ευρω ολα μαζι σετ, αξιζουν ή να μην πεταξουμε λεφτα ; τ'αμαξια στο σετ του τζεϊμς ποντ ; το λεγκο ; το νησι ; γενικα αξιζει να προστεθει υλικο ή μπα ; τελος, ειμαστε στο φθινοπορο κ εχω παιξει τα παντα εκτος απο το ομαδικο που δινει κατι ρουχα, πως ανεβανουν τα ποσοστα στις επιλογες τερμα αριστερα ;;; Περίμενε κάποια στιγμή μήπως βγάλει η Microsoft έκπτωση upgrade σε ultimate που τα εχει ολα μέσα. Τα Χριστούγεννα πχ είχε το forza 4 ultimate edition 50e. άξιζε τότε. τα ποσοστά αριστερά είναι το γενικό του μήνα. την άλλη εποχή θα δεις να ανεβαίνει πάλι. 1 1
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, vaggos88 είπε Περίμενε κάποια στιγμή μήπως βγάλει η Microsoft έκπτωση upgrade σε ultimate που τα εχει ολα μέσα. Τα Χριστούγεννα πχ είχε το forza 4 ultimate edition 50e. άξιζε τότε. τα ποσοστά αριστερά είναι το γενικό του μήνα. την άλλη εποχή θα δεις να ανεβαίνει πάλι. 44.5€ το έχει τώρα https://www.microsoft.com/en-us/p/forza-horizon-4-ultimate-add-ons-bundle/9p7jj1fkqwxh?activetab=pivot:overviewtab βέβαια 50€ είχα πάρει την ultimate edition που λες και συ και όχι απλώς το addon.
vaggos88 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε 44.5€ το έχει τώρα https://www.microsoft.com/en-us/p/forza-horizon-4-ultimate-add-ons-bundle/9p7jj1fkqwxh?activetab=pivot:overviewtab βέβαια 50€ είχα πάρει την ultimate edition που λες και συ και όχι απλώς το addon. @mclein² και αν έχεις gamepass είναι και πιο φθηνά. (μπορείς σαν νέος συνδρομητής να το πάρεις με 1ε για 3 μήνες, τσιμπάς και την εκπτωσούλα σου και παίζεις και όποιο game σου αρέσει από το Library.
mclein² Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 20 λεπτά πριν, vaggos88 είπε @mclein² και αν έχεις gamepass είναι και πιο φθηνά. (μπορείς σαν νέος συνδρομητής να το πάρεις με 1ε για 3 μήνες, τσιμπάς και την εκπτωσούλα σου και παίζεις και όποιο game σου αρέσει από το Library. πρεπει να κανω xbox acc, σωστα ;
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 15 λεπτά πριν, mclein² είπε πρεπει να κανω xbox acc, σωστα ; ναι microsοft..Καλά τα windows 10 πως τα χεις;
mclein² Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε ναι microsοft..Καλά τα windows 10 πως τα χεις; κανονικα. απλα μπηκα στο στορ κ μου λεει να κανω xbox account για να παρω αυτο το σεναριο με το 1€
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα