MitsosDaBest13 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 6 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε το cheat engine σου βγήκε καλό? 😂 Σήμερα με το που άλλαξε η σεζόν, σε περίπου 1:15 έφτασα το 76%. Τα υπόλοιπα βαριέμαι να τα παίξω, θα φτάσω το 80 με τα daily challenges. 😛 Απλά μου έφαγε πολύ ώρα το drift zone... Αφού το δοκίμασα κάμποσες φορές με κάμποσα αυτοκίνητα (κυρίως Hoonigan), τελικά το κέρδισα άνετα και με νέο Personal Best με το Ford Roadster του 1932 και το tune του Biggy Foolz (Real Drifts λέγεται). 1
LIGHT1NG Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, MitsosDaBest13 είπε Σήμερα με το που άλλαξε η σεζόν, σε περίπου 1:15 έφτασα το 76%. Τα υπόλοιπα βαριέμαι να τα παίξω, θα φτάσω το 80 με τα daily challenges. 😛 Απλά μου έφαγε πολύ ώρα το drift zone... Αφού το δοκίμασα κάμποσες φορές με κάμποσα αυτοκίνητα (κυρίως Hoonigan), τελικά το κέρδισα άνετα και με νέο Personal Best με το Ford Roadster του 1932 και το tune του Biggy Foolz (Real Drifts λέγεται). το hoonigan λέει άσχημα εγώ από βδομάδα θα μπω γιατί περιμένω τα μεγάλα καλώδια για να συνδέω τον υπολογιστή με την 4κ τηλεόραση λέει άσχημα
vaggos88 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 4 ώρες πριν, MitsosDaBest13 είπε Σήμερα με το που άλλαξε η σεζόν, σε περίπου 1:15 έφτασα το 76%. Τα υπόλοιπα βαριέμαι να τα παίξω, θα φτάσω το 80 με τα daily challenges. 😛 Απλά μου έφαγε πολύ ώρα το drift zone... Αφού το δοκίμασα κάμποσες φορές με κάμποσα αυτοκίνητα (κυρίως Hoonigan), τελικά το κέρδισα άνετα και με νέο Personal Best με το Ford Roadster του 1932 και το tune του Biggy Foolz (Real Drifts λέγεται). με formula drift car το έβγαλα με την 2η προσπάθεια. γλιστράνε περισσότερο αυτά.
d_gkal Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Πάντως drift δε κατάφερα ποτέ να κάνω. Κάνα tip έχετε να δωσετε; Ρυθμίσεις, αυτοκίνητο και λοιπά 1
vaggos88 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, d_gkal είπε Πάντως drift δε κατάφερα ποτέ να κάνω. Κάνα tip έχετε να δωσετε; Ρυθμίσεις, αυτοκίνητο και λοιπά 1.) traction control off - stability off 2.) drift car (εγώ έκανα με αυτο) το formula drift pack είναι free btw. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2020 από vaggos88
vaggos88 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, d_gkal είπε Όλα οφφ τα έχω. Αυτόματο η ταχύτητες; manual πάντα παίζω. θεωρό πως δεν γίνεται με auto 1
vaggos88 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, mclein² είπε θελω να το σπασω. ε φτιαξε κανα αμαξι να φτανει τα 400 kpm
mclein² Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, vaggos88 είπε ε φτιαξε κανα αμαξι να φτανει τα 400 kpm το θεμα ειναι οτι μου τη δινει να βαζω τις βοηθειες.. παιζω γιατι γουσταρω πολυ τα καροτσια κ οχι για να το πηγαινω νηπιαγωγειο
vaggos88 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, mclein² είπε το θεμα ειναι οτι μου τη δινει να βαζω τις βοηθειες.. παιζω γιατι γουσταρω πολυ τα καροτσια κ οχι για να το πηγαινω νηπιαγωγειο γιατί θες βοήθειες για να κάνεις άλμα? εγώ με off το πέρασα
mclein² Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 29 λεπτά πριν, vaggos88 είπε γιατί θες βοήθειες για να κάνεις άλμα? εγώ με off το πέρασα το stability & το traction ειναι σημαντικα σε κατι φερραρικα κλπ που πιανουν 400αρια... κυριως στο off-road ας πουμε οπως στο τωρινο αλμα. με 270++ το αμαξι χωρις τις βοηθειες δεν παει πολυ ωραια
bad_freddy Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Στις 18/2/2020 στις 4:58 ΠΜ, MitsosDaBest13 είπε Κάντε πρώτα αυτά που σας έχω με πράσινο tick. Εγώ έχω κάνει αυτά, συν μερικά από την mini Playlist πιο αριστερά (πχ κάνε 3 threading to the needle skills), συν το Online Team Adventure που σας είπα, τέρμα δεξιά. Έχω φτάσει πάνω από 75% και δεν ενδιαφέρομαι για περισσότερο, μιας και έχω μαζέψει σχεδόν οτιδήποτε υπάρχει στο παιχνίδι. 😛 Πάντως, επιμένω να ξεκινήσετε το Online τέρμα δεξιά, θα σας βοηθήσει και σε άλλες σεζόν με ένα σίγουρο 15%. Όπως και τον αγώνα που είναι ακριβώς από πάνω του, που είναι μόνο ένας γύρος. Έκατσα χτές το πρωί περίπου 2.5 ώρες πριν αλλάξει η season, ακολούθησα τον οδηγό σου και κατάφερα να φτάσω απο το 7% στο 44% και στα 10 λεπτά πριν την αλλαγή πάλευα ακόμα το άλμα στο κάστρο, δεν ξέρω και εγω πόση ώρα και με πόσα διαφορετικά αυτοκίνητα πάντως πάνω απο 170 μέτρα δεν κατάφερα να παω. Στα 5 λεπτά πριν την αλλαγή κάνω join ενα απο τα playground games στην ύστατη προσπάθεια να συμπληρώσω το 6% που μου έλειπε και κλασσικά τυχαίνω στην ομάδα με τους losers οπότε χάνουμε 3-0 πανηγυρικά και αλλάζει η εποχή... Το βράδυ είπα να δοκιμάσω το monthly rivals (αυτό με το clean lap) και αφού το έκανα είδα οτι το ποσοστό που δίνει μετράει και για την summer season (κι ας έχει αλλάξει) και κάπως έτσι απο σπόντα έφτασα το 50% και πήρα και το LFA! Τζάμπα το άγχος και το ζόρι να τα προλάβω ολα το πρωί! Αυτό που δεν βρίσκω (ή δεν καταλαβαίνω) είναι πως θα φτάσω lvl 3 κάποιο απο τα team games που θέλει για να ξεκλειδώσει το ranked adventure. Που πρέπει να κάνω join? Προφανώς οσο καιρό παίζω εχω ανεβάσει αρκετά σε level ολα τα είδη αγώνων (πχ. Road racing είμαι ήδη 8 lvl) αλλά και πάλι τα team games είναι ολα lvl 1 και δεν ξέρω τι να κάνω. Εντωμεταξύ είναι και τα μενου δαιδαλώδη και τρέχα γύρευε δεν βρίσκω άκρη... 1
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Στις 20/2/2020 στις 3:08 ΠΜ, xtrmsnpr είπε Έφτιαξα ένα club να μαζευτούμε όσοι παίζουμε! Όσοι πιστοί λοιπόν.. INSOMNIA GR θα μπείτε να πάρουμε κάνα πόντο να ούμε τί θα γίνει; Πάμε να το κάνουμε το πιο πλούσιο κλάμπ του κόσμου ρε!
vaggos88 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 50 λεπτά πριν, bad_freddy είπε Προφανώς οσο καιρό παίζω εχω ανεβάσει αρκετά σε level ολα τα είδη αγώνων (πχ. Road racing είμαι ήδη 8 lvl) αλλά και πάλι τα team games είναι ολα lvl 1 και δεν ξέρω τι να κάνω. Εντωμεταξύ είναι και τα μενου δαιδαλώδη και τρέχα γύρευε δεν βρίσκω άκρη... παιξε quickplay adventure στο online. διάλεξε ένα είδος αγώνων. πχ free for all racing. μόλις πάει 3 level σου ξεκλειδώνει το ranked adventure για το free for all racing.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα