Προς το περιεχόμενο

Forza Horizon 4 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε

το cheat engine σου βγήκε καλό? 😂

Σήμερα με το που άλλαξε η σεζόν, σε περίπου 1:15 έφτασα το 76%. Τα υπόλοιπα βαριέμαι να τα παίξω, θα φτάσω το 80 με τα daily challenges. 😛

Απλά μου έφαγε πολύ ώρα το drift zone... Αφού το δοκίμασα κάμποσες φορές με κάμποσα αυτοκίνητα (κυρίως Hoonigan), τελικά το κέρδισα άνετα και με νέο Personal Best με το Ford Roadster του 1932 και το tune του Biggy Foolz (Real Drifts λέγεται). 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, MitsosDaBest13 είπε

Σήμερα με το που άλλαξε η σεζόν, σε περίπου 1:15 έφτασα το 76%. Τα υπόλοιπα βαριέμαι να τα παίξω, θα φτάσω το 80 με τα daily challenges. 😛

Απλά μου έφαγε πολύ ώρα το drift zone... Αφού το δοκίμασα κάμποσες φορές με κάμποσα αυτοκίνητα (κυρίως Hoonigan), τελικά το κέρδισα άνετα και με νέο Personal Best με το Ford Roadster του 1932 και το tune του Biggy Foolz (Real Drifts λέγεται). 

το hoonigan λέει άσχημα εγώ από βδομάδα θα μπω γιατί περιμένω τα μεγάλα καλώδια για να συνδέω τον υπολογιστή με την 4κ τηλεόραση λέει άσχημα 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, MitsosDaBest13 είπε

με formula drift car το έβγαλα με την 2η προσπάθεια. γλιστράνε περισσότερο αυτά.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, d_gkal είπε

Πάντως drift δε κατάφερα ποτέ να κάνω. 

Κάνα tip έχετε να δωσετε; Ρυθμίσεις, αυτοκίνητο και λοιπά

1.) traction control off - stability off
2.) drift car (εγώ έκανα με αυτο)

image.png.8016be8d6a41c1ede744f68b718cc674.png

το formula drift pack είναι free btw.

Επεξ/σία από vaggos88
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vaggos88 είπε

ε φτιαξε κανα αμαξι να φτανει τα 400 kpm :P

το θεμα ειναι οτι μου τη δινει να βαζω τις βοηθειες..

παιζω γιατι γουσταρω πολυ τα καροτσια κ οχι για να το πηγαινω νηπιαγωγειο :D 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mclein² είπε

το θεμα ειναι οτι μου τη δινει να βαζω τις βοηθειες..

παιζω γιατι γουσταρω πολυ τα καροτσια κ οχι για να το πηγαινω νηπιαγωγειο :D 

γιατί θες βοήθειες για να κάνεις άλμα? εγώ με off το πέρασα

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, vaggos88 είπε

γιατί θες βοήθειες για να κάνεις άλμα? εγώ με off το πέρασα

το stability & το traction ειναι σημαντικα σε κατι φερραρικα κλπ που πιανουν 400αρια...

κυριως στο off-road ας πουμε οπως στο τωρινο αλμα. με 270++ το αμαξι χωρις τις βοηθειες δεν παει πολυ ωραια :D 

Δημοσ.
Στις 18/2/2020 στις 4:58 ΠΜ, MitsosDaBest13 είπε

Κάντε πρώτα αυτά που σας έχω με πράσινο tick. Εγώ έχω κάνει αυτά, συν μερικά από την mini Playlist πιο αριστερά (πχ κάνε 3 threading to the needle skills), συν το Online Team Adventure που σας είπα, τέρμα δεξιά. Έχω φτάσει πάνω από 75% και δεν ενδιαφέρομαι για περισσότερο, μιας και έχω μαζέψει σχεδόν οτιδήποτε υπάρχει στο παιχνίδι. 😛  

Πάντως, επιμένω να ξεκινήσετε το Online τέρμα δεξιά, θα σας βοηθήσει και σε άλλες σεζόν με ένα σίγουρο 15%. Όπως και τον αγώνα που είναι ακριβώς από πάνω του, που είναι μόνο ένας γύρος. 

2020-02-18-04-48-39.jpg

2020-02-18-04-57-50.jpg

Έκατσα χτές το πρωί περίπου 2.5 ώρες πριν αλλάξει η season, ακολούθησα τον οδηγό σου και κατάφερα να φτάσω απο το 7% στο 44% και στα 10 λεπτά πριν την αλλαγή πάλευα ακόμα το άλμα στο κάστρο, δεν ξέρω και εγω πόση ώρα και με πόσα διαφορετικά αυτοκίνητα πάντως πάνω απο 170 μέτρα δεν κατάφερα να παω.

Στα 5 λεπτά πριν την αλλαγή κάνω join ενα απο τα playground games στην ύστατη προσπάθεια να συμπληρώσω το 6% που μου έλειπε και κλασσικά τυχαίνω στην ομάδα με τους losers οπότε χάνουμε 3-0 πανηγυρικά και αλλάζει η εποχή... -_- 

Το βράδυ είπα να δοκιμάσω το monthly rivals (αυτό με το clean lap) και αφού το έκανα είδα οτι το ποσοστό που δίνει μετράει και για την summer season (κι ας έχει αλλάξει) και κάπως έτσι απο σπόντα έφτασα το 50% και πήρα και το LFA! Τζάμπα το άγχος και το ζόρι να τα προλάβω ολα το πρωί!

Αυτό που δεν βρίσκω (ή δεν καταλαβαίνω) είναι πως θα φτάσω lvl 3 κάποιο απο τα team games που θέλει για να ξεκλειδώσει το ranked adventure. Που πρέπει να κάνω join?

Προφανώς οσο καιρό παίζω εχω ανεβάσει αρκετά σε level ολα τα είδη αγώνων (πχ. Road racing είμαι ήδη 8 lvl) αλλά και πάλι τα team games είναι ολα lvl 1 και δεν ξέρω τι να κάνω. Εντωμεταξύ είναι και τα μενου δαιδαλώδη και τρέχα γύρευε δεν βρίσκω άκρη...

• Like 1
Δημοσ.
Στις 20/2/2020 στις 3:08 ΠΜ, xtrmsnpr είπε

Έφτιαξα ένα club να μαζευτούμε όσοι παίζουμε! Όσοι πιστοί λοιπόν..
INSOMNIA GR

865476164_.jpg.eadc53298a0fe017f3ec657d00fc2066.jpg

θα μπείτε να πάρουμε κάνα πόντο να ούμε τί θα γίνει;
Πάμε να το κάνουμε το πιο πλούσιο κλάμπ του κόσμου ρε!

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, bad_freddy είπε

Προφανώς οσο καιρό παίζω εχω ανεβάσει αρκετά σε level ολα τα είδη αγώνων (πχ. Road racing είμαι ήδη 8 lvl) αλλά και πάλι τα team games είναι ολα lvl 1 και δεν ξέρω τι να κάνω. Εντωμεταξύ είναι και τα μενου δαιδαλώδη και τρέχα γύρευε δεν βρίσκω άκρη...

παιξε quickplay adventure στο online. διάλεξε ένα είδος αγώνων. πχ free for all racing. μόλις πάει 3 level σου ξεκλειδώνει το ranked adventure για το free for all racing..

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...