Προς το περιεχόμενο

Forza Horizon 4 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 minute ago, MitsosDaBest13 said:

Εύκολο ήταν. Πήρα το έτοιμο tune του Don Joewon Song (που ακολουθώ και στο YouTube) και με την 2η προσπάθεια στο αντίθετο ρεύμα, πέρασα το speedtrap με 433 kmh (415 ήθελε το achievement). Εγώ τα assists δεν τα έχω κλειστά, αλλά ούτε και στο "φουλ".

Θα το τσεκαρω. 

Θυμάσαι μήπως το όνομα του tune; Έβαλα ένα που λέγεται top speed (ή κάπως ετσι)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, d_gkal είπε

Θα το τσεκαρω. 

Θυμάσαι μήπως το όνομα του tune; Έβαλα ένα που λέγεται top speed (ή κάπως ετσι)

Trap Achievement. Αριστερά στη μέση, λέει και το όνομα του creator. 

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 15/2/2020 στις 11:59 ΠΜ, Mr^Robot είπε

Πουλάει κάνεις το LFA? βαριέμαι να κανω την Playlist :P

Να κάνω μια noob ερώτηση μιας και νεος στο παιχνίδι.

Googlαρα και είδα οτι για να πάρεις το LFA πρέπει να ολοκληρώσεις το 50% του Summer playlist σωστά? Επειδή αυτές τις μέρες δεν εχω χρόνο να ασχοληθώ, αυτό το reward ισχύει σε κάθε summer season ή μόνο για την συγκεκριμμένη?

Δημοσ.
22 hours ago, MitsosDaBest13 said:

Trap Achievement. Αριστερά στη μέση, λέει και το όνομα του creator. 

Όχι όχι όχι και πάλι όχι. 

Οσες φορές προσπάθησα δε τα κατάφερα. 

Σα να έχει πέσει κατάρα πάνω μου. 

Αν θέλεις, δείξε στον χάρτη από πιο σημείο ξεκίνησες Μπας και τα καταφέρω

Δημοσ.
Στις 16/2/2020 στις 4:13 ΜΜ, bad_freddy είπε

Να κάνω μια noob ερώτηση μιας και νεος στο παιχνίδι.

Googlαρα και είδα οτι για να πάρεις το LFA πρέπει να ολοκληρώσεις το 50% του Summer playlist σωστά? Επειδή αυτές τις μέρες δεν εχω χρόνο να ασχοληθώ, αυτό το reward ισχύει σε κάθε summer season ή μόνο για την συγκεκριμμένη?

Όχι, αλλά είναι πιθανό να το δούμε ξανά αργότερα, πχ τον άλλο μήνα με τις νέες Playlists. Μπορεί όμως πχ να το βάλει Χειμώνα. 

Δεν ξέρω γιατί λέτε τόσοι ότι δεν προλαβαίνετε, εγώ μέσα σ' ένα 2ωρο φτάνω τη σεζόν πάνω από 50% και σε λιγότερο από 4ωρο την φτάνω στο 100%. 😛 Και μιλάω για την Καλοκαιρινή σεζόν, που πρέπει οπωσδήποτε να παίξεις το Online Team Adverture και σου "τρώει" παραπάνω χρόνο (εκτός κι αν δεν το έχετε παίξει ποτέ και θα χρειαστεί να το παίξετε 8 φορές για να γίνετε Ranked). 

Στις 16/2/2020 στις 5:54 ΜΜ, d_gkal είπε

Όχι όχι όχι και πάλι όχι. 

Οσες φορές προσπάθησα δε τα κατάφερα. 

Σα να έχει πέσει κατάρα πάνω μου. 

Αν θέλεις, δείξε στον χάρτη από πιο σημείο ξεκίνησες Μπας και τα καταφέρω

Ξεκίνησα χαμηλά στα τούνελ, λίγο μετά τον κύκλο με τον μπλε αγώνα, εκεί που είναι ένα bonus board, στο αντίθετο ρεύμα. Δεν ξέρω γιατί σε δυσκολεύει, δοκίμασε να βάλεις assists, χωρίς όμως το φρένο, γιατί ίσως σε κόβει περισσότερο απ' όσο χρειάζεται... 

Εγώ την πρώτη φορά το έχασα, γιατί έκοψα πολύ στην στροφή και το πέρασα με 413 kmh (αντί 415)... 😛😐

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, MitsosDaBest13 είπε

Όχι, αλλά είναι πιθανό να το δούμε ξανά αργότερα, πχ τον άλλο μήνα με τις νέες Playlists. Μπορεί όμως πχ να το βάλει Χειμώνα. 

Δεν ξέρω γιατί λέτε τόσοι ότι δεν προλαβαίνετε, εγώ μέσα σ' ένα 2ωρο φτάνω τη σεζόν πάνω από 50% και σε λιγότερο από 4ωρο την φτάνω στο 100%. 😛 Και μιλάω για την Καλοκαιρινή σεζόν, που πρέπει οπωσδήποτε να παίξεις το Online Team Adverture και σου "τρώει" παραπάνω χρόνο (εκτός κι αν δεν το έχετε παίξει ποτέ και θα χρειαστεί να το παίξετε 8 φορές για να γίνετε Ranked). 

50% σε 2 ώρες? Εγω στις ίδιες σχεδόν ώρες έφτασα στο 7%...

Βασικά πρώτη φορά παίζω playlist οπότε δεν ξέρω τα κόλπα αλλά χρειάστηκε να κάνω 2 φορές το πρώτο event (με τους 3 αγώνες 6 vs 6) για να το κερδίσουμε και άλλες 2 φορές το event με τους survivors, τις σημαίες κλπ αλλά χάσαμε και τις 2 και το παράτησα.

Υπάρχουν κάποια event πιο εύκολα να τα κάνω πρώτα μήπως πιάσω το 50%? Αυτό με το ranked βέβαια δεν το κατάλαβα τι παίζει και αν βοηθάει στο πόσο γρήγορα κάνεις complete την σεζόν? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, bad_freddy είπε

50% σε 2 ώρες? Εγω στις ίδιες σχεδόν ώρες έφτασα στο 7%...

Βασικά πρώτη φορά παίζω playlist οπότε δεν ξέρω τα κόλπα αλλά χρειάστηκε να κάνω 2 φορές το πρώτο event (με τους 3 αγώνες 6 vs 6) για να το κερδίσουμε και άλλες 2 φορές το event με τους survivors, τις σημαίες κλπ αλλά χάσαμε και τις 2 και το παράτησα.

Υπάρχουν κάποια event πιο εύκολα να τα κάνω πρώτα μήπως πιάσω το 50%? Αυτό με το ranked βέβαια δεν το κατάλαβα τι παίζει και αν βοηθάει στο πόσο γρήγορα κάνεις complete την σεζόν?

Και εγώ πρώτη φορά κάνω playlist. Κάνε πρώτα τα μοβ που δείχνει τέλος δεξιά στο μενού. Κυρίως το pr stunt, το speed trap και το seasonal championship. Επίσης κάνε τα daily και weekly challenges και αυτά θα σε πάνε κοντά στο 50%.

Επίσης στο πρώτο comment αυτού του post λέει τι ποσοστό δίνει και το κάθε event:

Επεξ/σία από John_on_PC
  • Thanks 1
Δημοσ.

Κάντε πρώτα αυτά που σας έχω με πράσινο tick. Εγώ έχω κάνει αυτά, συν μερικά από την mini Playlist πιο αριστερά (πχ κάνε 3 threading to the needle skills), συν το Online Team Adventure που σας είπα, τέρμα δεξιά. Έχω φτάσει πάνω από 75% και δεν ενδιαφέρομαι για περισσότερο, μιας και έχω μαζέψει σχεδόν οτιδήποτε υπάρχει στο παιχνίδι. 😛  

Πάντως, επιμένω να ξεκινήσετε το Online τέρμα δεξιά, θα σας βοηθήσει και σε άλλες σεζόν με ένα σίγουρο 15%. Όπως και τον αγώνα που είναι ακριβώς από πάνω του, που είναι μόνο ένας γύρος. 

2020-02-18-04-48-39.jpg

2020-02-18-04-57-50.jpg

• Like 2
Δημοσ.

προσπαθω 3 μερες να κανω το lawnmower & το popularist, ειδα κ βιντεο με το τι πρεπει να οργωσω αλλα δενννννν...

υπαρχει καποιο κολπο ;;;;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mclein² είπε

προσπαθω 3 μερες να κανω το lawnmower & το popularist, ειδα κ βιντεο με το τι πρεπει να οργωσω αλλα δενννννν...

υπαρχει καποιο κολπο ;;;;

Δεν υπάρχει κόλπο. Απλά λένε "Active In" τάδε ώρες...  😂 Το Lawnmower θα ξεκλειδώσει σήμερα στις 4:30 μμ και το άλλο αύριο. Το σημερινό είναι απλά να σπάσεις 2 ξύλινους φράχτες, αυτούς που είναι δίπλα σε χωράφια. 

• Thanks 1
Δημοσ.
On 17/02/2020 at 19:03, MitsosDaBest13 said:

Ξεκίνησα χαμηλά στα τούνελ, λίγο μετά τον κύκλο με τον μπλε αγώνα, εκεί που είναι ένα bonus board, στο αντίθετο ρεύμα. Δεν ξέρω γιατί σε δυσκολεύει, δοκίμασε να βάλεις assists, χωρίς όμως το φρένο, γιατί ίσως σε κόβει περισσότερο απ' όσο χρειάζεται... 

Εγώ την πρώτη φορά το έχασα, γιατί έκοψα πολύ στην στροφή και το πέρασα με 413 kmh (αντί 415)... 😛😐

Ναιιιιιι

Σήμερα το απόγευμα το πέρασα με καμιά 420χλμ

Επιτέλους! Πάει αυτό. 

έχω θέμα με το eliminator. Δε μπορώ να σταυρώσω νίκη. 

Να έχω 7 και να χάνω από 2. Ή να έχω 6 και να με κερδίζει 1/2

Επίσης 2 φορές σήμερα ενώ έφτασα στο σημείο πρώτος με έβγαλε χαμένο.. 100% ήμουν πρώτος και έφτασα κανονικά (πχ δε το πέρασα από πάνω και λοιπά)

Κόντεψα να σπασω χειριστήριο, κονσολα ΚΑΙ τηλεόραση απ' τα νεύρα. 

Το αποκορύφωμα: με 8 φτάνω λίγο έξω απ' τον τελευταίο κύκλο , κολαω σε κάτι βράχια, ξεκόλλαω με τα χίλια ζόρια και μόλις φτάνω στην άκρη του κύκλου και ετοιμάζομαι να μπω(φάση εκατοστά, ούτε καν μέτρο)... Τσουπ! Έχασα γιατί δε πρόλαβα.

Το σπας η δε το σπας;;;;

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έφτιαξα ένα club να μαζευτούμε όσοι παίζουμε! Όσοι πιστοί λοιπόν..
INSOMNIA GR

865476164_.jpg.eadc53298a0fe017f3ec657d00fc2066.jpg

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 18/2/2020 στις 4:58 ΠΜ, MitsosDaBest13 είπε

Κάντε πρώτα αυτά που σας έχω με πράσινο tick. Εγώ έχω κάνει αυτά, συν μερικά από την mini Playlist πιο αριστερά (πχ κάνε 3 threading to the needle skills), συν το Online Team Adventure που σας είπα, τέρμα δεξιά. Έχω φτάσει πάνω από 75% και δεν ενδιαφέρομαι για περισσότερο, μιας και έχω μαζέψει σχεδόν οτιδήποτε υπάρχει στο παιχνίδι. 😛  

Πάντως, επιμένω να ξεκινήσετε το Online τέρμα δεξιά, θα σας βοηθήσει και σε άλλες σεζόν με ένα σίγουρο 15%. Όπως και τον αγώνα που είναι ακριβώς από πάνω του, που είναι μόνο ένας γύρος. 

2020-02-18-04-48-39.jpg

2020-02-18-04-57-50.jpg

το cheat engine σου βγήκε καλό? 😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...