MitsosDaBest13 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, mclein² είπε πηδηξε κανεις στο καστρο πανω απο 200μ ??? θελει να σπασουμε τους υπολογιστες μας το γκειμ ;;;;;; Εγώ δοκίμασα με 7-8 αυτοκίνητα. 😂 Τελικά πήρα το Rimac, κι έκανα new personal best, με περίπου 250 μέτρα άλμα... 😂 Υπολογίζω ότι θέλει να περάσεις από τη ράμπα με ταχύτητα τουλάχιστον 210 kmh για να το πετύχεις... Υ.Γ. Αύριο του Αγίου Βαλεντίνου, λενε ότι θα εμφανιστεί στο Forzathon Store ένα σπάνιο Focus RS. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2020 από MitsosDaBest13
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 8 ώρες πριν, mclein² είπε πηδηξε κανεις στο καστρο πανω απο 200μ ??? θελει να σπασουμε τους υπολογιστες μας το γκειμ ;;;;;; θα με κάνεις να το κάνω install
mclein² Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, MitsosDaBest13 είπε Εγώ δοκίμασα με 7-8 αυτοκίνητα. 😂 Τελικά πήρα το Rimac, κι έκανα new personal best, με περίπου 250 μέτρα άλμα... 😂 Υπολογίζω ότι θέλει να περάσεις από τη ράμπα με ταχύτητα τουλάχιστον 210 kmh για να το πετύχεις... Υ.Γ. Αύριο του Αγίου Βαλεντίνου, λενε ότι θα εμφανιστεί στο Forzathon Store ένα σπάνιο Focus RS. με 192~196κμ περναω...με οτιδηποτε και να δοκιμασα μεχρι και το ariel atom ελαφρυνα σαν πουπουλο κ το εκανα να φτανει σε 3,5'' τα 150κμ αλλα @@ !!!! 13 ώρες πριν, vaggos88 είπε Ελα ρε ευκολο ειναι. παρε φορα απο το κατω δρομακι πισω πισω εξω απο το καστρο παιρνω φορα συνεχεια απο το μαντροτοιχο αλλα δε φαινεται να ειναι αρκετη.... Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2020 από mclein²
mclein² Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 6 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε θα με κάνεις να το κάνω install μην το κανεις, το μυστικο ηταν να ενεργοποιησω ολα τα driving assists. ουτε σπινιαρισμα, ουτε κοφτες.....περασα με 230++ χιλιομετρα και ολα καλα
vaggos88 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγώ να πω πως μετά το save που έγινε corrupt είχα ξενερώσει πάρα πολύ και το έκανα unnistall. Τελικά 2 ήμερες μετά το ξανά κατέβασα και μου έστειλε το support team 100m credits, 20κ forzathon points. και 100 super wheel spins. Δεν αναπληρώνουν την χασούρα άλλα κάτι είναι και αυτό. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2020 από vaggos88
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, mclein² είπε μην το κανεις, το μυστικο ηταν να ενεργοποιησω ολα τα driving assists. ουτε σπινιαρισμα, ουτε κοφτες.....περασα με 230++ χιλιομετρα και ολα καλα χαχαχαχαχα.. τρελός! Δε το έχω βάλει εδώ Ισπανία..και θέλω λίγα γκάζια!
mclein² Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 23 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε χαχαχαχαχα.. τρελός! Δε το έχω βάλει εδώ Ισπανία..και θέλω λίγα γκάζια! ε, το παιζω στο σιμιουλεϊσο κ φουλ ζημιες κλπ αλλα το παιχνιδι ειναι ψευτια οποτε θελει τον τροπο του. το βρηκα τωρα με τα αλματα & τις παγιδες ταχυτητας. το ιδιο κολπο θελει κ στα off-road με τα μουφοτζιπακια. βγαζεις τη ζημια απ'το σιμ μιας κ οταν εχει αλματα κ σκας σαν καρπουζι πεθαινει το καρο... 1
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, mclein² είπε ε, το παιζω στο σιμιουλεϊσο κ φουλ ζημιες κλπ αλλα το παιχνιδι ειναι ψευτια οποτε θελει τον τροπο του. το βρηκα τωρα με τα αλματα & τις παγιδες ταχυτητας. το ιδιο κολπο θελει κ στα off-road με τα μουφοτζιπακια. βγαζεις τη ζημια απ'το σιμ μιας κ οταν εχει αλματα κ σκας σαν καρπουζι πεθαινει το καρο... σιμουλέησο τον χειρισμό δε μπορώ να το κρατήσω το αμάξι,τα άλλα τα χω κλειστά οκ! ρε οταν σκας, γίνεται αραμπάς μετά...σέρνεται, το κόλπο ειναι ενας fast travel και έφτιαξε
Razor333 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 11 ώρες πριν, MitsosDaBest13 είπε Εγώ δοκίμασα με 7-8 αυτοκίνητα. 😂 Τελικά πήρα το Rimac, κι έκανα new personal best, με περίπου 250 μέτρα άλμα... 😂 Υπολογίζω ότι θέλει να περάσεις από τη ράμπα με ταχύτητα τουλάχιστον 210 kmh για να το πετύχεις... Υ.Γ. Αύριο του Αγίου Βαλεντίνου, λενε ότι θα εμφανιστεί στο Forzathon Store ένα σπάνιο Focus RS. Τo rimac επιταχυνει διχως αυριο οποτε βολευει οπου θελεις γρηγορα να μαζεψεις χιλιοτετρα και δεν εχεις χωρο. Για εμενα ενα απο τα καλυτερα διαμαντακια του παιχνιδιου ειναι η lotus elise gt1 (barn find) με μοντα το μοτερ και τετρακινηση, αν και τα σκασιδια που ριχνει το μαμα μοτερ ειναι εθιστικα και στο στριψιμο ειναι απο τα αγαπημενα μου. 1
John_on_PC Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Εγώ μετά από πολλές προσπάθειες πήρα 221 με assists on με maxed out viper. Πρόσεξα πως με βοήθησε να ανέβω ταχύτητα πρόωρα στο τέλος. Επίσης μόλις βγείτε από την αψίδα πάτε φουλ δεξιά και αφήστε το γκάζι όταν περάσετε το χόρτο, μετά full throttle και αν δεν πάρετε την ράμπα καλά rewind.
d_gkal Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Σχετικά εύκολα πέρασα τα μέτρα με Φεράρι 599 (X999) Φορά πήρα λίγο έξω απ' το κάστρο. Αυτό που δε μπορώ με τίποτα είναι να περάσω με 258mph από κάμερα με την Veyron super sport ώστε να πάρω το achievement. Άπειρες προσπάθειες, δε τα κατάφερα.
MitsosDaBest13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τελικά αυτό με το κάστρο δεν ήταν τίποτα... Όποιος έχει το Lego DLC και πάει να περάσει το Seasonal Speedzone κοντά στο σπίτι, θα υποφέρει... 😛 Δοκίμασα 10 αυτοκίνητα και τελικά μετά από πολλές προσπάθειες και πολλά μπινελίκια, κατάφερα να το κερδίσω με την 599XX E (με την 3η φορά, στην κατηφόρα)... 🥳 1 ώρα πριν, d_gkal είπε Σχετικά εύκολα πέρασα τα μέτρα με Φεράρι 599 (X999) Φορά πήρα λίγο έξω απ' το κάστρο. Αυτό που δε μπορώ με τίποτα είναι να περάσω με 258mph από κάμερα με την Veyron super sport ώστε να πάρω το achievement. Άπειρες προσπάθειες, δε τα κατάφερα. Δεν έχω δει αυτό το achievement, θα το δοκιμάσω. Υποθέτω ότι το καλύτερο σημείο είναι στον αυτοκινητοδρομο με αρχή τις σήραγγες, στο αντίθετο ρεύμα, όπου μπορείς να πάρεις τις στροφές πιο ανοιχτά. Αν τσουγκρισεις με κανέναν, πατάς rewind. 😁 Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2020 από MitsosDaBest13
d_gkal Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 4 minutes ago, MitsosDaBest13 said: Τελικά αυτό με το κάστρο δεν ήταν τίποτα... Όποιος έχει το Lego DLC και πάει να περάσει το Seasonal Speedzone κοντά στο σπίτι, θα υποφέρει... 😛 Δοκίμασα 10 αυτοκίνητα και τελικά μετά από πολλές προσπάθειες και πολλά μπινελίκια, κατάφερα να το κερδίσω με την 599XX E (με την 3η φορά, στην κατηφόρα)... 🥳 Δεν έχω δει αυτό το achievement, θα το δοκιμάσω. Υποθέτω ότι το καλύτερο σημείο είναι στον αυτοκινητοδρομο με αρχή τις σήραγγες, στο αντίθετο ρεύμα, όπου μπορείς να πάρεις τις στροφές πιο ανοιχτά. Ψάξτο να δεις ακριβώς τι ζητάει. Εκεί πρέπει να γίνει, αλλά δε το φτάνω με τίποτα, όσες φορές και να προσπαθησα. Πιστεψε με είναι πολλές 🥶 1
Mr^Robot Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Πουλάει κάνεις το LFA? βαριέμαι να κανω την Playlist
MitsosDaBest13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, d_gkal είπε Ψάξτο να δεις ακριβώς τι ζητάει. Εκεί πρέπει να γίνει, αλλά δε το φτάνω με τίποτα, όσες φορές και να προσπαθησα. Πιστεψε με είναι πολλές 🥶 Εύκολο ήταν. Πήρα το έτοιμο tune του Don Joewon Song (που ακολουθώ και στο YouTube) και με την 2η προσπάθεια στο αντίθετο ρεύμα, πέρασα το speedtrap με 433 kmh (415 ήθελε το achievement). Εγώ τα assists δεν τα έχω κλειστά, αλλά ούτε και στο "φουλ". Απλά μπορεί να σε δυσκολέψει μια μεγάλη στροφή, εγώ την πήρα με λίγο γκάζι (για να μην κόψει πολύ). Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2020 από MitsosDaBest13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα