MitsosDaBest13 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έφτιαξα ένα tune για το νέο Toyota Trueno (AE86), που δίνουν ως δώρο αυτή την Ανοιξιάτικη σεζόν. 😉 Στις 5/2/2020 στις 7:57 ΜΜ, d_gkal είπε Ποιο setup φοράς; Το καλό είναι ότι μαζεύεις πολλά skill points όταν βγει εκτός δρόμου Στην 599XX E τελικά έχω τo setup του DJ Lime (που λέει 519 kph) . Ίσως κάποια στιγμή δοκιμάσω και κάποιο δικό μου. 😁 Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2020 από MitsosDaBest13 1
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 19 ώρες πριν, MitsosDaBest13 είπε Έφτιαξα ένα tune για το νέο Toyota Trueno (AE86), που δίνουν ως δώρο αυτή την Ανοιξιάτικη σεζόν. 😉 Στην 599XX E τελικά έχω τo setup του DJ Lime (που λέει 519 kph) . Ίσως κάποια στιγμή δοκιμάσω και κάποιο δικό μου. 😁 δε το βλέπω να το δίνει κάπου
MitsosDaBest13 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε δε το βλέπω να το δίνει κάπου Δεν το βγάζει ούτε αν κάνεις search με το όνομα του creator? 😭
vaggos88 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 RIP MY PROGRESS.... ετσι ξαφνικά έκανε ένα data sync το game και μόλις πήγε 100% έβγαλε ένα μνμ ότι δεν μπορούσε να κάνει Sync. έψαξα τα πάντα. έκανα διάφορες προσπάθειες που βρήκα από το Microsoft support αλλά τίποτα. τώρα έστειλα μνμ στο support του παιχνιδιού και θα δούμε. μάλλον χάθηκαν όλα μιας και μου ξεκίνησε το game από το 0. αν δε βγει άκρη με το forza support θα το κάνω delete και θα περιμένω το next forza horizon για να αρχίσω πάλι.
Mr^Robot Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Μια από τα ίδια .. προχθές τελευταία στιγμή το "έσωσα" το save . Άσε που τώρα και τρεις εβδομάδες δεν μπορώ να βρω session ( ενώ με δείχνει online κτλπ ) Με το support τους δεν βρήκα άκρη και μου έκλεισαν το τικετ κυριολεκτικά στα μούτρα .
vaggos88 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 43 λεπτά πριν, Mr^Robot είπε Μια από τα ίδια .. προχθές τελευταία στιγμή το "έσωσα" το save . Άσε που τώρα και τρεις εβδομάδες δεν μπορώ να βρω session ( ενώ με δείχνει online κτλπ ) Με το support τους δεν βρήκα άκρη και μου έκλεισαν το τικετ κυριολεκτικά στα μούτρα . Eγω αυτό με το ονλινε το έλυσα μόνος μου. δοκίμασε να κάνεις το ίδιο. πατάς windows κάτω αριστερά > ρυθμίσεις > παιχνίδια > δικτύωση Xbox. το αφήνεις να κάνει το τεστ μόνο του και μετά πατάς Διόρθωση. Αφού κάνει την διόρθωση κάνεις restart pc και μετά δουλεύει μια χαρά μέχρι να ξανά κλείσεις το Pc. ελπίζω να δουλέψει.
Mr^Robot Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 29 λεπτά πριν, vaggos88 είπε Eγω αυτό με το ονλινε το έλυσα μόνος μου. δοκίμασε να κάνεις το ίδιο. πατάς windows κάτω αριστερά > ρυθμίσεις > παιχνίδια > δικτύωση Xbox. το αφήνεις να κάνει το τεστ μόνο του και μετά πατάς Διόρθωση. Αφού κάνει την διόρθωση κάνεις restart pc και μετά δουλεύει μια χαρά μέχρι να ξανά κλείσεις το Pc. ελπίζω να δουλέψει. Πολλές φορές δεν κάνει την επιδιόρθωση... Αυτό είναι το θέμα. Μέχρι και τα windows ξανά πέρασα σαν έσχατη λύση.. απλά τα ίδια και τα ίδια.
vaggos88 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Mr^Robot είπε Πολλές φορές δεν κάνει την επιδιόρθωση... Αυτό είναι το θέμα. Μέχρι και τα windows ξανά πέρασα σαν έσχατη λύση.. απλά τα ίδια και τα ίδια. Τσέκαρε τα services όταν τρέχεις το game στο task manager. κάτω κάτω που λέει για xbox. αν είναι εκτός λειτουργίας. και αν είναι κλειστά κανε τα εκκίνηση. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2020 από vaggos88 1
mclein² Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 υπαρχει κανεις που θελει να κανουμε ομαδα (δεν ξερω αν γινεται κιολας) για να παρουμε το Lykan αυτη τη βδομαδα ;; mclein7 ειναι το νικνειμ μου - ειμαι λιγο ασχετος & παιζω στη δουλεια οταν εχω χρονο οποτε μη νευριασετε αμα με κανετε add & χασουμε 😂
MitsosDaBest13 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, mclein² είπε υπαρχει κανεις που θελει να κανουμε ομαδα (δεν ξερω αν γινεται κιολας) για να παρουμε το Lykan αυτη τη βδομαδα ;; mclein7 ειναι το νικνειμ μου - ειμαι λιγο ασχετος & παιζω στη δουλεια οταν εχω χρονο οποτε μη νευριασετε αμα με κανετε add & χασουμε 😂 Δεν χρειάζεσαι ομάδα, απλά μπαίνεις με άλλους εναντίον bots (team Drivatar). Μην ξεχνάς μόνο να βλέπεις τι αυτοκίνητο χρειάζεται, ώστε να το αναβαθμίσεις στο μέγιστο που λέει {πχ 800), αλλιώς θα είσαι τελευταίος... Εγώ το πήρα και μάλιστα με εύκολη νίκη σε όλα (μου έτυχαν καλοί συμπαίκτες). Υ.Γ. Σε έκανα add. Ούτε κι εγώ ξέρω πως φτιάχνουμε ομάδα, πρέπει να το ψάξω. 😛 Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2020 από MitsosDaBest13
mclein² Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 11 ώρες πριν, MitsosDaBest13 είπε Δεν χρειάζεσαι ομάδα, απλά μπαίνεις με άλλους εναντίον bots (team Drivatar). Μην ξεχνάς μόνο να βλέπεις τι αυτοκίνητο χρειάζεται, ώστε να το αναβαθμίσεις στο μέγιστο που λέει {πχ 800), αλλιώς θα είσαι τελευταίος... Εγώ το πήρα και μάλιστα με εύκολη νίκη σε όλα (μου έτυχαν καλοί συμπαίκτες). Υ.Γ. Σε έκανα add. Ούτε κι εγώ ξέρω πως φτιάχνουμε ομάδα, πρέπει να το ψάξω. 😛 για να παρουμε το λικαν, παιζουν 2 κανονικοι εναντιον μποτ. εμενα και τις 3 φορες τρακαραν στην αρχη κ αντι να συνεχισουν εκαναν quit..
MitsosDaBest13 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, mclein² είπε για να παρουμε το λικαν, παιζουν 2 κανονικοι εναντιον μποτ. εμενα και τις 3 φορες τρακαραν στην αρχη κ αντι να συνεχισουν εκαναν quit.. Δεν κατάλαβα τι εννοείς... Στο event με το λιοντάρι, παίζουν κανονικά έως 6 παίκτες εναντίον 6 bots. Αν σου έτυχαν μόνο 2 συμπαίκτες, ίσως ήταν επειδή έπαιζες αργά. Αν ήταν και noobs, ακόμα χειρότερα... Και πρώτος να είσαι, αν βγουν αυτοί τελευταίοι, η ομάδα σου χάνει... 😛 EDIT: Τα νέα αυτοκίνητα που έρχονται γι' αυτό το μήνα (μάλλον αύριο θα βγει το Update και ξεκινάμε από Πέμπτη νέα σεζόν) Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2020 από MitsosDaBest13 1
MitsosDaBest13 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Όποιος έχει το Lego DLC, αν κάνει την ενημέρωση από το Store και μετά πάει στο αεροδρόμιο του Lego Valley, υπάρχει ένας αγώνας που σου δίνει δώρο τη Lego Bugatti Chiron. Την πήρα πριν καμιά ώρα. Σαν αμάξι δεν λέει και τίποτα, μπορεί να έχει 1700 hp, αλλά γλιστράει πολύ στις στροφές... 1 1
mclein² Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 πηδηξε κανεις στο καστρο πανω απο 200μ ??? θελει να σπασουμε τους υπολογιστες μας το γκειμ ;;;;;;
vaggos88 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, mclein² είπε πηδηξε κανεις στο καστρο πανω απο 200μ ??? θελει να σπασουμε τους υπολογιστες μας το γκειμ ;;;;;; Ελα ρε ευκολο ειναι. παρε φορα απο το κατω δρομακι πισω πισω εξω απο το καστρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα