Προς το περιεχόμενο

Forza Horizon 4 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε

Θελω να μπω και να σπειρω τρομο σε ολους τους δρομους. Τ300rs η την g29 οικονομική;;

LFOFLr.gif

Αν είναι να πάρεις τιμόνι, ας μην είναι για το FH4. Το παιχνίδι ίσως είναι το καλύτερο και πιο πλήρες arcade που βγήκε ποτέ, αλλά είναι arcade.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, teomaniacos είπε

πολυ ωραιο παιχνιδι φαινεται αλλα δεν ξερω αν ειναι crossplatform ... ξερει κανενας να μου πει;

Είναι cross platform αδερφέ :)

• Like 1
Δημοσ.
Στις 30/1/2020 στις 8:37 ΜΜ, chrisgewrgi είπε

Θελω να μπω και να σπειρω τρομο σε ολους τους δρομους. Τ300rs η την g29 οικονομική;;

LFOFLr.gif

Πεταμένα φράγκα να παίξεις με τιμόνι..το παιχνίδι.. όπως είπανε αν πάρεις ας παίξεις κάποιο άλλο παιχνίδι. Το παιχνίδι είναι arcade.. δεν είναι το Forza Motorsport 7 που θα ήταν μια χαρά το τιμόνι

Δημοσ.

ειχα κατεβασει το demo πριν 2 βδομαδες και μετα απο 3 μερες αγορασα το παιχνιδι.

στο demo δε μ'αφησε να βαλω το νικνειμ που ηθελα κ μου εδωσε ενα τυχαιο που συνεχιζω να το εχω κ τωρα σε full version.

υπαρχει καποιος τροπος να το αλλαξω ή μενω με αυτο ;;;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, mclein² είπε

ειχα κατεβασει το demo πριν 2 βδομαδες και μετα απο 3 μερες αγορασα το παιχνιδι.

στο demo δε μ'αφησε να βαλω το νικνειμ που ηθελα κ μου εδωσε ενα τυχαιο που συνεχιζω να το εχω κ τωρα σε full version.

υπαρχει καποιος τροπος να το αλλαξω ή μενω με αυτο ;;;

το xbox ID /gamertag σου είναι!

https://beta.support.xbox.com/help/account-profile/profile/change-xbox-live-gamertag

Δημοσ.
On 02/02/2020 at 23:58, MitsosDaBest13 said:

Πως με "κόβετε", δείχνω ωραίος; 🤣 😂

11.png

Κουκλάκι εισαι

Για πες μου λίγο. Το θηρίο (Φεράρι) το κουμαντάρεις; 

Δαιμονισμένο είναι το άτιμο, αλλά στροφές δε ξέρει τι θα πούνε. Σώστης ευθεία και όλα καλά.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, d_gkal είπε

Κουκλάκι εισαι

Για πες μου λίγο. Το θηρίο (Φεράρι) το κουμαντάρεις; 

Δαιμονισμένο είναι το άτιμο, αλλά στροφές δε ξέρει τι θα πούνε. Σώστης ευθεία και όλα καλά.

Ναι, στο 599XX E στρίβω ακόμα και με πάνω από 300 kmh. Εκτός κι αν η στροφή είναι "καρμανιόλα", εκεί σίγουρα βγαίνω σε χωράφι (και μόλις βγει δεν μαζεύεται με τίποτα)... 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Ποιο setup φοράς; 

Το καλό είναι ότι μαζεύεις πολλά skill points όταν βγει εκτός δρόμου ;)

Εγώ πάντως έφυγα από έναν γκρεμό με το agera έχω και την ζημιά στο simulation με το ζόρι πήγαινε 40 χλμ😂

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Ποιο setup φοράς; 

Το καλό είναι ότι μαζεύεις πολλά skill points όταν βγει εκτός δρόμου ;)

Δυστυχώς τώρα είμαι στην Σάμο. Όταν γυρίσω Αθήνα θα σας πω ποιο tune είναι. 😊

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...