lebron15 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 13 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε Θελω να μπω και να σπειρω τρομο σε ολους τους δρομους. Τ300rs η την g29 οικονομική;; Αν είναι να πάρεις τιμόνι, ας μην είναι για το FH4. Το παιχνίδι ίσως είναι το καλύτερο και πιο πλήρες arcade που βγήκε ποτέ, αλλά είναι arcade. 1 1
teomaniacos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 πολυ ωραιο παιχνιδι φαινεται αλλα δεν ξερω αν ειναι crossplatform ... ξερει κανενας να μου πει;
Mr^Robot Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 17 λεπτά πριν, teomaniacos είπε πολυ ωραιο παιχνιδι φαινεται αλλα δεν ξερω αν ειναι crossplatform ... ξερει κανενας να μου πει; Είναι cross platform αδερφέ 1
teomaniacos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, Mr^Robot είπε Είναι cross platform αδερφέ Τελεια θα μπορω να παιζω με τα παιδια! ευχαριστω πολυ φιλε 1
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Στις 30/1/2020 στις 8:37 ΜΜ, chrisgewrgi είπε Θελω να μπω και να σπειρω τρομο σε ολους τους δρομους. Τ300rs η την g29 οικονομική;; Πεταμένα φράγκα να παίξεις με τιμόνι..το παιχνίδι.. όπως είπανε αν πάρεις ας παίξεις κάποιο άλλο παιχνίδι. Το παιχνίδι είναι arcade.. δεν είναι το Forza Motorsport 7 που θα ήταν μια χαρά το τιμόνι
MitsosDaBest13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πως με "κόβετε", δείχνω ωραίος; 🤣 😂 Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2020 από MitsosDaBest13 1
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 ρε άντε μπες λιώσε λάστιχο και άσε τα λόγια 😛
mclein² Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 ειχα κατεβασει το demo πριν 2 βδομαδες και μετα απο 3 μερες αγορασα το παιχνιδι. στο demo δε μ'αφησε να βαλω το νικνειμ που ηθελα κ μου εδωσε ενα τυχαιο που συνεχιζω να το εχω κ τωρα σε full version. υπαρχει καποιος τροπος να το αλλαξω ή μενω με αυτο ;;;
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 5 ώρες πριν, mclein² είπε ειχα κατεβασει το demo πριν 2 βδομαδες και μετα απο 3 μερες αγορασα το παιχνιδι. στο demo δε μ'αφησε να βαλω το νικνειμ που ηθελα κ μου εδωσε ενα τυχαιο που συνεχιζω να το εχω κ τωρα σε full version. υπαρχει καποιος τροπος να το αλλαξω ή μενω με αυτο ;;; το xbox ID /gamertag σου είναι! https://beta.support.xbox.com/help/account-profile/profile/change-xbox-live-gamertag
mclein² Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε το xbox ID /gamertag σου είναι! https://beta.support.xbox.com/help/account-profile/profile/change-xbox-live-gamertag με λιγο κοπο το βρηκα. θενκιου 1
d_gkal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 On 02/02/2020 at 23:58, MitsosDaBest13 said: Πως με "κόβετε", δείχνω ωραίος; 🤣 😂 Κουκλάκι εισαι Για πες μου λίγο. Το θηρίο (Φεράρι) το κουμαντάρεις; Δαιμονισμένο είναι το άτιμο, αλλά στροφές δε ξέρει τι θα πούνε. Σώστης ευθεία και όλα καλά.
MitsosDaBest13 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 11 ώρες πριν, d_gkal είπε Κουκλάκι εισαι Για πες μου λίγο. Το θηρίο (Φεράρι) το κουμαντάρεις; Δαιμονισμένο είναι το άτιμο, αλλά στροφές δε ξέρει τι θα πούνε. Σώστης ευθεία και όλα καλά. Ναι, στο 599XX E στρίβω ακόμα και με πάνω από 300 kmh. Εκτός κι αν η στροφή είναι "καρμανιόλα", εκεί σίγουρα βγαίνω σε χωράφι (και μόλις βγει δεν μαζεύεται με τίποτα)...
d_gkal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Ποιο setup φοράς; Το καλό είναι ότι μαζεύεις πολλά skill points όταν βγει εκτός δρόμου
LIGHT1NG Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, d_gkal είπε Ποιο setup φοράς; Το καλό είναι ότι μαζεύεις πολλά skill points όταν βγει εκτός δρόμου Εγώ πάντως έφυγα από έναν γκρεμό με το agera έχω και την ζημιά στο simulation με το ζόρι πήγαινε 40 χλμ😂 2 1
MitsosDaBest13 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 16 λεπτά πριν, d_gkal είπε Ποιο setup φοράς; Το καλό είναι ότι μαζεύεις πολλά skill points όταν βγει εκτός δρόμου Δυστυχώς τώρα είμαι στην Σάμο. Όταν γυρίσω Αθήνα θα σας πω ποιο tune είναι. 😊 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα