Προς το περιεχόμενο

Forza Horizon 4 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο mini map παντως της πρωτης εικονας δεν εμφανιζεται το danger sign,αρα μαλλον δεν την εχει ξεκλειδωσει.

Επισης για αυτο το αλμα αν θυμαμαι καλα θελει αρκετη προσοχη,γιατι ειναι αρκετα ευκολο να χασεις το score στην προσγειωση μην πεσεις πανω σε κανενα σπιτι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε

Πολύ πιξελιασμα μήπως έχει βάλει τίποτα very low το παλικάρι στο βίντεο γιατί εγώ που παίζω στα ultra δεν αντιμετώπισα κάποιο τέτοιο.. 

Με βάση τα need for speed η οδηγική εμπειρία είναι καλύτερη στο forza βέβαια τo heat δεν το έχω παίξει παίζω μόνο με abs on και νομίζω το traction όλα τα άλλα simulation τώρα στο χέρι του καθενός 

Όχι, όλα στα High είναι (όχι Ultra). Απλά μείωσα την ανάλυση της φωτογραφίας, γιατί ήταν μεγάλο το μέγεθος. Το NFS Heat το έχω, ο χειρισμός είναι για κλάματα, σαν να οδηγείς κατσαρόλα... Σε σχέση με αυτά, ναι, το FH είναι πολύ ανώτερο. Αλλά πιο πολύ simulation είναι το Forza Motorsport, παρά το FH... 

Επεξ/σία από MitsosDaBest13
  • Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, MitsosDaBest13 είπε

Όχι, όλα στα High είναι (όχι Ultra). Απλά μείωσα την ανάλυση της φωτογραφίας, γιατί ήταν μεγάλο το μέγεθος. Το NFS Heat το έχω, ο χειρισμός είναι για κλάματα, σαν να οδηγείς κατσαρόλα... Σε σχέση με αυτά, ναι, το FH είναι πολύ ανώτερο. Αλλά πιο πολύ simulation είναι το Forza Motorsport, παρά το FH... 

Τι να σου πω από το λίγο που είχα παίξει μου άρεσε αρκετά βέβαια τώρα σκάλωσα στην Θεσσαλονίκη γιατί θέλει το κανονικό αμάξι κάτι αλλαγές γιατί μου πήγαν κάποια πράγματα στραβά μπουμπηδες μηχανικοί 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vaggos88 είπε

από την πίσω μεριά της εκκλησίας έχει ράμπα. αν δεν την βλέπεις τότε δεν έχεις ξεκλειδώσει ακόμα την ράμπα. κανε τα άλματα στα danger signs και θα σου ανοίξει και αυτή .

πω πω, σ'ευχαριστω παρα πολυ γιατι οντως δεν τη βλεπω κ λεω τι σκατα...εχει κ αεροπλανα το παιχνιδι.... :D 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και απο οτι βλεπω ολο και περισσοτερος κοσμος ενδιαφέρεται  για "παρεα" εντος παιχνιδιου αφηνω εδω το Gamertag μου . τον Discord Server μας αλλα και το ονομα του κλαμπ μας αφου τακτικα οργανωνουμε  Meet και Events. Οποιος θελει λεπτομεριες παρακαλω να στειλει PM.

Gamertag: MRr0b0T10110

Discord Server :  https://discord.gg/qfz4guv

FB Team : The G-reek Team Forza Horizon 4

Club : The G reek Team

Επεξ/σία από Mr^Robot
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/1/2020 στις 10:10 ΠΜ, mclein² είπε

οταν περασει η σεζον, χειμωνας - καλοκαιρι κλπ...θα ξαναρθει ; 

γιατι παιζω ολα τα παραπλευρα ιβεντς και δεν παιρνω μερος στα βασικα !

Θα ξανάρθουν, αλλά θα έχουν διαφορετικά events στο Forzathon... Οπότε αν θες κάποιο συγκεκριμένο δωράκι, πρέπει να το παίξεις το πολύ μέχρι Πέμπτη μεσημέρι για να το πάρεις, γιατί κάθε Πέμπτη στις 4:30 μμ αλλάζει η σεζόν και έρχονται νέα δώρα (με τη θερινή ώρα θα ξαναπάει 5:30 μμ μάλλον). 😋 Η "χρονιά" ξεκινάει μαζί με το Καλοκαίρι και σου δείχνει και τα δώρα των 3 άλλων εποχών (τις έχει κάτω από το Festival Playlist). 

ngcb1

Υ.Γ. Με το που τελειώνει η Άνοιξη (από Τετάρτη ας πούμε), καλό είναι να μπεις στο Microsoft Store και να ψάξεις να δεις μήπως έχει updates το FH4. Μερικές φορές την έχω πατήσει και το νέο Forzathon που ξεκινάει Καλοκαίρι, είχε πρόβλημα και δεν έπαιζε/εμφάνιζε τίποτα... 😂 

Festival Playlist, όχι Forzathon Playlist
  • Like 2
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, MitsosDaBest13 είπε

Θα ξανάρθουν, αλλά θα έχουν διαφορετικά events στο Forzathon... Οπότε αν θες κάποιο συγκεκριμένο δωράκι, πρέπει να το παίξεις το πολύ μέχρι Πέμπτη μεσημέρι για να το πάρεις, γιατί κάθε Πέμπτη στις 4:30 μμ αλλάζει η σεζόν και έρχονται νέα δώρα (με τη θερινή ώρα θα ξαναπάει 5:30 μμ μάλλον). 😋 Η "χρονιά" ξεκινάει μαζί με το Καλοκαίρι και σου δείχνει και τα δώρα των 3 άλλων εποχών (τις έχει κάτω από το Forzathon Playlist). 

ngcb1

Υ.Γ. Με το που τελειώνει η Άνοιξη (από Τετάρτη ας πούμε), καλό είναι να μπεις στο Microsoft Store και να ψάξεις να δεις μήπως έχει updates το FH4. Μερικές φορές την έχω πατήσει και το νέο Forzathon που ξεκινάει Καλοκαίρι, είχε πρόβλημα και δεν έπαιζε/εμφάνιζε τίποτα... 😂 

θενκς.

οτι προλαβουμε δλδ...γιατι δεν εχω τοσο χρονο...

Δημοσ.

Για πείτε κάνα tip να μαζέψουμε γρήγορα cr credits. 

Παίζω σε Xbox one s 

Θέλω να μαζέψω Γιά να αγοράσω τα 2 castles.δηλαδη 25 μύρια. 

Επίσης στο eliminator ποια περιοχή είναι καλή στα εκκίνηση; 

Στο αεροδρόμιο έχω βρει αρκετές φορές 5αρια αμέσως. Κάπου αλλού;

Παίζω σε Xbox one s 

Παίζω σε Xbox one s 

Παίζω σε Xbox one s 

Δημοσ.

Παιδια μια μικρη βοηθεια θελω.μαρεσουν τα αυτοκινητα. Ειχα και Subaru sti και αλλα καλα αυτοκινητα περασαν απο χερια μου και ειχα τρεξει και σε dragster κτλπ κτλπ.. ειχα παιξει το game στο xbox.μετα απο κανα 2 μερες το βαρεθηκα.ισως επειδη δεν ειχα και παρεα δεν ξερω.

Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν παρω μια τιμονιερα γιΑ το pc οπως την g29 ασπουμε υπαρχει περιπτωση να το βαρεθω παλι σε 2 μερες οπως με το κοντρολλερ; καποιος που πηγε απο κοντρολ σε τιμονιερα να μας πει αν τρως κολλημα με τιμονι..;

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Παίζω σε Xbox one s 

wheelspins απο car perks. + credidts perks. 

Για φαστ 2.100.000 credits παρε τα formula drift cars και παρε 300k απο το καθε ενα. 

12 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Παιδια μια μικρη βοηθεια θελω.μαρεσουν τα αυτοκινητα. Ειχα και Subaru sti και αλλα καλα αυτοκινητα περασαν απο χερια μου και ειχα τρεξει και σε dragster κτλπ κτλπ.. ειχα παιξει το game στο xbox.μετα απο κανα 2 μερες το βαρεθηκα.ισως επειδη δεν ειχα και παρεα δεν ξερω.

Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν παρω μια τιμονιερα γιΑ το pc οπως την g29 ασπουμε υπαρχει περιπτωση να το βαρεθω παλι σε 2 μερες οπως με το κοντρολλερ; καποιος που πηγε απο κοντρολ σε τιμονιερα να μας πει αν τρως κολλημα με τιμονι..;

Δώσε μια ευκαιρία ακόμα με το controller αλλά άποψη μου η τιμονιέρα είναι για SIM race σε πίστες και όχι arcade race όπως το forza που έχει βουνά και λαγκάδια.

Tώρα για την παρέα που λες το game παίζεται και Solo. παίζω 2 μήνες σχεδόν και μια χαρά με κρατάει. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, d_gkal είπε

Παίζω σε Xbox one s 

Παίζω σε Xbox one s 

Παίζω σε Xbox one s 

Παίζω σε Xbox one s 

Μπαίνε συχνά στο Forzathon Live, που γίνεται κάθε :00 της ώρας. Είναι ο ροζ κύκλος στον χάρτη και εμφανίζεται 10 λεπτά πριν αρχίσει (:50). Από εκεί μαζεύετε όλοι πόντους (καλό είναι να κερδίζετε και τους 3 γύρους, αλλά αν δεν είστε τουλάχιστον 3 άτομα είναι δύσκολο), τους οποίους μπορείς να ξοδέψεις στο Forzathon Shop και να παίρνεις το Super Wheelspin, όπου συνήθως δίνει μεγάλα ποσά και ακριβά αυτοκίνητα.

Το Eliminator δεν μου αρέσει και πολύ, σπάνια το παίζω, οπότε προς το παρόν δεν μπορώ να σου απαντήσω... 

2 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε

Εγώ με Xbox Controller παίζω στο PC. Δεν το έχω βαρεθεί καθόλου. Με τιμονιερα δεν ξέρω κατά πόσο καλύτερο θα είναι. 

• Like 3
Δημοσ.

Σκαλωσα άσχημα με το eliminator. 

Πολλές φορές βγήκα 2-3-4-5 θέση αλλά μέχρι εκεί. 

Ε σήμερα πήρα και την πρωτιά!!!!! 

Σίγουρα θα παίξω 2-3 ώρες τη μέρα. 

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Σκαλωσα άσχημα με το eliminator. 

Πολλές φορές βγήκα 2-3-4-5 θέση αλλά μέχρι εκεί. 

Ε σήμερα πήρα και την πρωτιά!!!!! 

Σίγουρα θα παίξω 2-3 ώρες τη μέρα. 

Εγώ μέχρι 2ος έχω βγει. Εκεί που είχα αντίπαλο αμάξι κατηγορίας 2 (VW Touareg) κι εγώ 8 και θεωρούσα σίγουρη τη νίκη , λίγα μέτρα πριν το τέλος πήγα να κόψω δρόμο και τελικά εγκλωβίστηκα κάτω από μια γέφυρα.. Το αποτέλεσμα το φαντάζεστε... 😭 🤣 Ίσως γι αυτό πλέον δεν μου αρέσει και πολύ... 😎

Δημοσ.

Άπειρες φορές το έχω πάθει. 

Μάλιστα μια φορά είχα 7-8 και έχασα από μίνι (κατηγορία 1) γιατί κόλλησα σε βράχια 

Έχει το χαβαλε του ο eliminator πάντως. Δώστου και άλλες ευκαιρίες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...